- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Elfi benim kdv ler bitti sayılır, 1-2 var evrak beklediğim okadannn
oo baya erkencisin bende işledim bitirdim sekterede kdv listesi yaptırıyorum. banka cüzdanlarını işliyorum ama durum berbat kasada çok para var napıcam bilmiyorum ha bire para çekmiş hesaplarda almış başını gitmiş...
Iş yok muu yarenimmmm
iş varla yok arasında canım. bir broşür var elimde fizik tedaviyle ilgili. ama yapasım yok. çünkü o bitince iş de bitecek:44::44:
dilekkkk ; ekledim seni kabul et kızzz :))
elfii yaa ,şu noterler birliğinden meşruhatı yazdıramadımlisteyi yazdırdım, o açılmıyo... sende de ölemi kii
yarenay ben hiç yapmadım karnıbahar yemeği bilmiyorum:26:
noter işlerini hep mali müşavir halletti hiç bilmiyorum canım
ben akşama kıymalı karnabahar yemeği yapcam kızlar, ilk defa. Var mı benim yemeğim güzel olur, tarifini vereyim diyecek kimse????
canım geçen gün mevzusu geçti annemlerde.. kıymalı yemeğini yapcam dedim (daha yapamadım ama)ben akşama kıymalı karnabahar yemeği yapcam kızlar, ilk defa. var mı benim yemeğim güzel olur, tarifini vereyim diyecek kimse????
Aydancım, özel mesajda da yazım ama burdan da çok çok geçmiş olsun diyorum :/
Allahım korumuş sizi :/
..
Günaydın kızlar
Çok giremedim foruma, dün akşam baktım öyle bi.. yazamadım ama
Tüm gün temizlik yaptım pazar, yemek yapmaya başladım ki eşim geldi.
9:20 gece evde oluyo, okadar güzel bişey ki.. korkuyorum tekrar geç gelmeye başliycak diye, saatlerini değiştirecekler diye..
Resmen yeni evliymişiz gibi yaa, hiç yaşayamadığımızdan bu akşam birlikte olma olayını, ikimize de çok çok iyi geliyo walla :))
günaydın kızlarr
zeynepcim bu açıklamanın zuzuya bi faydası olacağını zannetmioumo çubuk mu die yine korkar
zaten bile bile yaptın sen testi ama mide bulantın nie devam edio ki benim de yanma var mesela sabahları çok fena
senin epey kötü geçio filizcim yaa
sysos aldım hem şampuan hemde kremini dökülme azalmaya başladı yumuşaklık on numarabirde bal maskesi aldım oda bi harika. Ben sysos öneririm
offf çok fena yaa ben öyle şeyler yaşamak istemem
bende sabah eşime bi check up yaptırsam çok ii olcak diodum göğüsteki nodüller iltihap diş baş mide derken çürük elma gibiyim
canım çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlarsın gerçekten çok kilo vermişsinaraba olayıda çok üzücü ama eşin ve abine bişi olmamasıda büyük şans borç nası olsa ödenir can geri gelmio böyle düşün. allah güç kuvvet versin canım. Herşey düzelir
ohhh maşallah ben face mahrumu olduğum için yarışma ödül hiç bi halt yok tabii.
bu arada kızlar benim eşimde cmt akşamı ufak bi kaza atlatmış kaza da denemezde vurmuş arabayı spot lamba kırılmış bagaj içeri göçmüş zaten lastikti motordu bi bakıma ihtiyacı vardı verdik sanayiye arabasızız bi süre.
ben cmt ark. çağırdım kahvaltıya sonra dışarı çıktık kardeşim falan gezdik hediyeleri aldım
evde çamaşır ütü yemek öyle geçti pazarda önce eşimin ailesi sonra benim babaannem ve en son bizimkiler derken bitti işte
hepimize hızlı geçen güzel bi hft dilioum
ben akşama kıymalı karnabahar yemeği yapcam kızlar, ilk defa. var mı benim yemeğim güzel olur, tarifini vereyim diyecek kimse????
merhaba kızlar ben geldim kurstan çıktıktan sonra istiklal caddesini turladım eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?