2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfi benim kdv ler bitti sayılır, 1-2 var evrak beklediğim okadannn

oo baya erkencisin bende işledim bitirdim sekterede kdv listesi yaptırıyorum. banka cüzdanlarını işliyorum ama durum berbat kasada çok para var napıcam bilmiyorum ha bire para çekmiş hesaplarda almış başını gitmiş...

evet bayaa hemde buay sıkı tuttum elemanıda ,kendimi de

valla canım ben bankaları işlemiyorum, patronum hem kıl hem titiz olunca bu iş konusunda .... kendi işliyo bankaları

dilekkkk ; ekledim seni kabul et kızzz :))

elfii yaa ,şu noterler birliğinden meşruhatı yazdıramadım listeyi yazdırdım, o açılmıyo... sende de ölemi kii

ben akşama kıymalı karnabahar yemeği yapcam kızlar, ilk defa. var mı benim yemeğim güzel olur, tarifini vereyim diyecek kimse????

noter işlerini hep mali müşavir halletti hiç bilmiyorum canım

hallettim canım :) prog.yüklemen gerekiyomuş...

ben akşama kıymalı karnabahar yemeği yapcam kızlar, ilk defa. Var mı benim yemeğim güzel olur, tarifini vereyim diyecek kimse????

yarenim bende bilmiyorum, ama kaynanam fırında yapıyo onu...

Bende ıspanak yapıcaktım ama kocacım aşeriyo galiba, gece yatakta ,yarın ne yapıcaksın diye sordu ,ıspanak dedim yaaa fırında dolma yapsanaaa dedi

1 küçük boy karnıbahar
1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber
kaşar peyniri rendesi

Karnıbaharları çiçek çiçek kopararak tuzlu suda haşlayın . Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri güzelce karıştırın . Haşlanan karnıbaharları hazırladığınız bu sosa batırıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Ya da karnıbaharları fırın tepsisine dizip üzerine sosu da dökebilirsiniz. Üzerine 1-2 parça katıyağ koyup, 200 C 20 dak kadar fırında pişirin. Fırından almadan önce kaşarları üzerine dökün . Kaşarlar eriyip kızarınca fırından çıkarın . Afiyet olsun .

NETTEN BULDUM

ben akşama kıymalı karnabahar yemeği yapcam kızlar, ilk defa. var mı benim yemeğim güzel olur, tarifini vereyim diyecek kimse????
canım geçen gün mevzusu geçti annemlerde.. kıymalı yemeğini yapcam dedim (daha yapamadım ama)
annem de soğan, havuç ve salçanı kavur, biraz kıyma ekle azcık daha kavur karnıbaharını ve ılık su ekle dedi..
çok çabuk pişiyor dikkat et hamur yapma dedi, birde ne demişti yaa üzerine 1 dilim ekmek koy altını kapatınca ev kokmasın diye mi demişti ne demişti :26:

ben karnıbaharı azcık haşlayıp, yumurtaya bulayıp kızarttımdı geçen gün
üzerine sarımsaklı sos, en üste de pulbiber ve nane yaktım..bunu sevdik :)

nigarcığım işallah eşinin çalışma saatleri değişmez tatil gününüde pazar verseler süper olacak hep böyle mutlu ol canım

dilekciğim geçmiş olsun mala gelmiş cana gelmemiş ya

benm eşim karnabahrı haşladıktan sonra yemeğe koyunca yemiyor önce kızartacakmışım.

bizdede akşama balık var. eşim yapıcak aradı balık alayımmı dedi. sen bilirsin dedim almış :) balık salata yeter iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…