cumartesi günü bende kız kardeşlerimle birlikte turladık :) hediyemide ordan aldım :)) kendimede bi allık aldım bide piyango çektim
bende hediye baktım birde alışveriş merkezi var orda orayı gezdim daha önce gitmemiştim
yemekhaneye çıktım 2 dilim ekmek aldım küçük reçel ile tereyağ ile yedim ama doymadım bu nasıl bişey yaaa..
luxxor hiç bişey yiyemiyor bense ha bire yiyiyorum dilşadta yiyiyor.
dilşad kaç kilo aldın?
ben şimdilik almadım çok şükür canım. ama bundan sonrası kaçınılmaz...
canım geçen gün mevzusu geçti annemlerde.. kıymalı yemeğini yapcam dedim (daha yapamadım ama)
annem de soğan, havuç ve salçanı kavur, biraz kıyma ekle azcık daha kavur karnıbaharını ve ılık su ekle dedi..
çok çabuk pişiyor dikkat et hamur yapma dedi, birde ne demişti yaa üzerine 1 dilim ekmek koy altını kapatınca ev kokmasın diye mi demişti ne demişti :26:
ben karnıbaharı azcık haşlayıp, yumurtaya bulayıp kızarttımdı geçen gün
üzerine sarımsaklı sos, en üste de pulbiber ve nane yaktım..bunu sevdik :)
aa çok iyi bakalım ben kaç kilo alıcam.
ben kontrole dua ede ede gittim inşallah çok almamışımdır diye, ilk 4 ay 5 kilo normal çünkü.
Doktor maşallah bebeği beslemişsin kilo aynı deyince, havalara uçtum tabisii :)
ben canımın istediği şei güzel yiyorum ama birden tıkanıyorum canım midem almıyor sonra.
zuzu senin bağırsaklarınla ilgili problemin genelde oluyor mu? Acaba rahatlatıcı bitki çayları falan içsen?? :26:
yaa dilşad, ben senin dr olayını anlamadım...sen iki dr ada gidiyosun dimmi, tahlillerini devlette ,kontrollerini özeldemi yaptırdın..
Yanisi tahlil/testleri nerde yaptırdıysan o doktora göstermen gerekmiyomukii :44: Benim çok kafam karıştı böle :26:
Doğumu özeldemi yapıcaksın, devlettemi piki...
öğlen bi arkadaşı gördüm ,o da hamile..buralarda özel hastane yok.. 1 saatlik mesafede özel hastane var... Oraya gidiyomuş kontrole, ama dedi burdaki devlete de gidicem, beni tanısın acil durum olursa yetişemezsem özele dedi:26:
yok çok kokmaz ama lahanagillerden ya hani, koku olur mutlaka :)kuzum bunu ben de yapmıştım, sevmiştik. hatta eşim yine bunu yapmamı istiyor ama ben işyerini de düşündüğüm için kıymalı yemeğini yapayım diyorum.
ekmek olayını ilk defa duydum, yapayım mutlaka. kötü mü kokuyor ki karnıbahar??? bi de bazıları limonlu yapıyor gördüğüm kadarıyla, sanırım o da kokusunu engellemek için.:44::44:
teşekkür ederim canımmmmnigarcığım işallah eşinin çalışma saatleri değişmez tatil gününüde pazar verseler süper olacak hep böyle mutlu ol canım
dilekciğim geçmiş olsun mala gelmiş cana gelmemiş ya
yemekhaneye çıktım 2 dilim ekmek aldım küçük reçel ile tereyağ ile yedim ama doymadım bu nasıl bişey yaaa..
luxxor hiç bişey yiyemiyor bense ha bire yiyiyorum dilşadta yiyiyor.
dilşad kaç kilo aldın?
kizlar biz bizim pitirciga sonunda isim bulduk
Elvin Ali olucak.
kizlar biz bizim pitirciga sonunda isim bulduk
Elvin Ali olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?