- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bi çok kişinin tlf yoktur kii :26: bende söledim mesela
hediyemi cumartesi almıştım, şimdi de muhasebeye ödememi yaptım, kargoya vermeleri için sevkiyat bölümüne emanet ettim.
çarşamba felan eline ulaşır kişininyalnız telefon olsa iyi olurdu yaa :26: yoksa kargo geri gelir yani, kişiyi bulamayınca arıyolar ya :26: tel yok dedim.
aynı sanırım. 2 tane tupper 6 bez 2 duracell pil numunelik şampuan diş macunu cd göğüs pedi bunlardı
hiç aklıma gelmez ki benim, zuzunun verdiğini direk yazdım.. aa dur şurda da telefonu vardı dememben ile zuzunun işyeri telefon numarası var sende :))) demekki biz değiliz
zuzu telefona gerek yok dedi, ben varsa da bende yazmam :))niye bende zuzunun nektardın zeynep in ve senin telefon numaran var kargo bilgisine yazabilirim eğer siz iseniz tabi :)))
walla yaa :)))nek elfiya bak ajan gibi neleri kovalıo
evet canım çok güzel oluyo :))bana 1 tupper, 8 bez, ariel leke çıkarıcı şampuan saç kremi vodafone 12 tl kartı, cd katalog... geldi canım.
nekk kocişinin erken gelmesi süper oluyor yani, acomert geçmiş olsun canım, kızlar hediye meselesi konuşulmuş ben haftaya pazartesi vercem kargoya, kırmızı kırmızı seksepalitesi yüksek yılbaşı hayali var herkesin
evet canım çok güzel oluyo :))
..
haftaya pazr. geç değil mi canım yaa resim eklemeden açıklamadan bekliycez yani.. çatlarım benn
hem ozamana kadar herşey belli olur sanki, gelmeyen anlar kime çıktığını felan..
..
haftaya pazr. geç değil mi canım yaa resim eklemeden açıklamadan bekliycez yani.. çatlarım benn
hem ozamana kadar herşey belli olur sanki, gelmeyen anlar kime çıktığını felan..
ben artık yazamam tlf no nekte yazamaz galiba
ama zaten şirket olduğu için benim burası bilinio yani gelir die düşünüoum.
benimle aynı sokakta aras mng üst sokakta da yurtiçi var o yüzden endişe etmioum
anladım canım.canım başta 26 sı demiştik benm kartım o zaman dönüyor zaten.
çinkim biz artık kargoya verdik, ondan yazamayızBen anlamadım neden yazamazsınız ki :26:Yabancı mı var aramızda.
Ben anlamadım neden yazamazsınız ki :26:Yabancı mı var aramızda.
zuzu ilk dediğinde 19u ddie konuşmuştuk benim için 19 önemli bi rakam olduğu için unutmam yani
zatende bugün verdim özgecim artık yazamam çünkü verdim kargoyu
ama benimkini isteyen olursa zuzuya gonderiyim :26:
Yanlış anlama abidesiyim resmen yaaanladım canım.
çinkim biz artık kargoya verdik, ondan yazamayız
hiç aklıma gelmez ki benim, zuzunun verdiğini direk yazdım.. aa dur şurda da telefonu vardı dememilahi elfii :)
nek elfiya bak ajan gibi neleri kovalıo
ben ile zuzunun işyeri telefon numarası var sende :))) demekki biz değiliz
Canım zuzuya sor o ulaşsın herkese tlf alsın olmayanlara öyle olmaz ki tlfnsuz boş yere kargo gelip gitmesin.
..
2 kişiyi eledim kaldı 8 kişi :)) bana kimin aldığın çözmeye çalışıyorum :)
yaaaabunu topiğe yazarak çözme amaa
Yanlış anlama abidesiyim resmen yaa
..
Dilek bende 19 u diye hatırlıyorum canım.
Ayrıca tlfda vermek isteyen olursa versin fena olmaz, görüşmemiz daimi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?