tamam tamam 8 kişiyi çözemem zaten :))))
ya tlfdan önce bazende kk yapılandırılıo yaa yazamıouz onun için msn verelim dicektim benim face olmadığı icin
bende alishianın var sadece.
bn 26sı die hatırlıyordum ama demekki yanlış hatırlıyorum, tamam herkes bugün yollayacaksa, sırf benm yüzümden beklenmesin, yarın tanıdığım bi yerden alıp kart dönünce çekerim, yarın veririm kargoya
bence 30 aralıkta açıklayalım herkeste ona göre göndersin
30 aralık için yine saat belirle burda olalım
bence 30 aralıkta açıklayalım herkeste ona göre göndersin
yok canım ben de yarın veririm ben 26 sı diye konuşulduğunu hatırlıyordum sadece,isteyen erken yollasın demiştik de neyse ben de alırım yarın
Yanlış anlama abidesiyim resmen yaa
..
Dilek bende 19 u diye hatırlıyorum canım.
Ayrıca tlfda vermek isteyen olursa versin fena olmaz, görüşmemiz daimi olsun
ay allahım yaahiçte bileee.... sana telefon numarası yokmu diye sorduklarında aa vardı derdin :))
2 kişiyi eledim kaldı 8 kişi :)) bana kimin aldığın çözmeye çalışıyorum :)
ama 26. gönderilirse gelmesi 28. felan olur, çok geç değil miikızlar telf isteyenler göndersin bana ozamn, ben kime çıktıysa o kişi gönderirim telefon numarasını :)
ama bence herkes işyeri adresini verdiği için, ulaşılamama gibi bi durum olcağını düşünmüyorum .....
ve evet lütfen ozamn :) kimse "ben hediyemi yolladım" yada "benim hediyem geldi" diye yazmasın bundan sonra ....ilk baş herkez birbirini beklicez dedik artık, bozmayalım
ya tlfdan önce bazende kk yapılandırılıo yaa yazamıouz onun için msn verelim dicektim benim face olmadığı icin
bende alishianın var sadece.
30 aralık çok geç yaa.bence 30 aralıkta açıklayalım herkeste ona göre göndersin
cuma gönderilirse, pazartesi ulaşır. bence cuma en geç gönderilsin, kimse zorlanmasın :)yok canım ben de yarın veririm ben 26 sı diye konuşulduğunu hatırlıyordum sadece,isteyen erken yollasın demiştik de neyse ben de alırım yarın
Mustafa Ceceli - Sensiz Olmaz KiOlur bebeyim yolla msnını ekleyim:))
ne varki bunda. biraz meraklanalım
mustafa ceceli - sensiz olmaz ki
zuzuuu
http: //fizy.com/#s/1orkdx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?