2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilşadcım sonrasında değişti tarih, herkes istediği zamn dendi bi ara, karıştı yani...

napsakki en geç cuma olsa :26:

bence 30 aralıkta açıklayalım herkeste ona göre göndersin

30 aralık için yine saat belirle burda olalım

yok canım ben de yarın veririm ben 26 sı diye konuşulduğunu hatırlıyordum sadece,isteyen erken yollasın demiştik de neyse ben de alırım yarın

uyarmı herkesee...

yok canım ben de yarın veririm ben 26 sı diye konuşulduğunu hatırlıyordum sadece,isteyen erken yollasın demiştik de neyse ben de alırım yarın

canım bende sabah, cuma yollarım dediydim...herkes yarınmı göndercekkiii :26:

eğer yarın herkes göndercekse ,bende yollarım..daha tam hazır değil hediyelerim ama napim, yarın hemen alır yollarım :26:

Yanlış anlama abidesiyim resmen yaa
..
Dilek bende 19 u diye hatırlıyorum canım.
Ayrıca tlfda vermek isteyen olursa versin fena olmaz, görüşmemiz daimi olsun

hiçte bileee.... sana telefon numarası yokmu diye sorduklarında aa vardı derdin :))

2 kişiyi eledim kaldı 8 kişi :)) bana kimin aldığın çözmeye çalışıyorum :)
ay allahım yaa öğrencen zaten meraklıı

ama 26. gönderilirse gelmesi 28. felan olur, çok geç değil mii

ozamn bi tarih belirleyelim.. şu tarihte kargoya verilcek ...(3 gün hesaplasak) şu tarihdede açıklancak diyee...

bende şuan burda olmayanlara mesajla bildireyim.....

..

buarada biri şarkı hediye etsinde dinleyelim, bugün kimseden gelmedi

30 aralık çok geç yaa.

cuma gönderilirse, pazartesi ulaşır. bence cuma en geç gönderilsin, kimse zorlanmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…