ayyy mayıştım mayışıcamm:93: yemek yedik,ufo karşısında az uyummu ne :) gerçi saçımı da yıkamam lazım ,çay da istiyor canım
benim ıspanak, dolma oldu ,dolma da türlü olduen sonunda türlü yapmaya karar verdim...ama iyikide türlü yapmışım ımhhhh çok güzel olmuş yaaa bayıldım valla eşimde bayıldıı ,bundan sonra favori yemeklerimde :81:
Nekim geçmiş olsun dişinle ilgili sorun mu var?:26:
...
Sinem adıyla yaşasın canım bebişimiz
...
Ben kaçar herkesi öptüm görüşürüz
canım benim dişimde tel var, onun için gidiyorum her ay kontrole.Nekim geçmiş olsun dişinle ilgili sorun mu var?:26:
...
Sinem adıyla yaşasın canım bebişimiz
...
Ben kaçar herkesi öptüm görüşürüz
hiç türlü pişmedi bizim evde daha, benim de eşimin de hiç yemediği bi yemekayyy mayıştım mayışıcamm:93: yemek yedik,ufo karşısında az uyummu ne :) gerçi saçımı da yıkamam lazım ,çay da istiyor canım
benim ıspanak, dolma oldu ,dolma da türlü olduen sonunda türlü yapmaya karar verdim...ama iyikide türlü yapmışım ımhhhh çok güzel olmuş yaaa bayıldım valla eşimde bayıldıı ,bundan sonra favori yemeklerimde :81:
ben de dün karnabahar aldım, kıymalısını yapıcam bu akşam.. benim eşim de mızmızlanacak ama yicek artıkgünaydın kızlar. ben dün akşam yaptım karnıbaharı. eşim geç geldiği için dün akşam yemekten yırttı, ben yedim biraz. hala çok tercih etmiyorum ama işte arada değişik bir tat olsun. yanına da pilav falan yapmadım özellikle ki yemek yensin ve bitsin. yoksa benim eşim pilava dadanır biliyorum ben. sabah yemeği koyarken mızmızlanıyordu, başka çeşit yok mu diye
herkese hayırlı günler
eşim dün balık yaptı zavallım çok yoruldu sonra birlikte mutfağı toparladık sabah uyandım o mutfağın kokusunu aldım öldüm resmen anlatırken bile midem bulanıyor öğürdüm
simdi o kuku sana daha cok agir gelir canim
cami acik biraksaydin.
yada sirke kaynatsaydin aliyormus kokuyu.
koku sinmiş heryere akşam nasıl giricem o mutfağa bilmiyorum artık evde balık yaptırmam.. sirkeyi kaynatayım akşam limon kabuğu yakardım ama yapmadım fenaydı yaaa... yağmur yağmasa pencereyi açık bırakıpta gelirdim işe.
canım benim dişimde tel var, onun için gidiyorum her ay kontrole.
kadın inanamıyo ya benim tedavime, nekadar hızlı ilerliyo 15 yaşındaki hastalarımla eşit diyor ve bu beni çok mutlu ediyo
hiç türlü pişmedi bizim evde daha, benim de eşimin de hiç yemediği bi yemek
ellerine sağlık canım :))
ben de dün karnabahar aldım, kıymalısını yapıcam bu akşam.. benim eşim de mızmızlanacak ama yicek artık
yanına tereyağlı şehriye pilavı yaparım ama, tek yemekle kanmıyo eşim
Günaydın herkese
koku sinmiş heryere akşam nasıl giricem o mutfağa bilmiyorum artık evde balık yaptırmam.. sirkeyi kaynatayım akşam limon kabuğu yakardım ama yapmadım fenaydı yaaa... yağmur yağmasa pencereyi açık bırakıpta gelirdim işe.
kadın inanamıyo ya benim tedavime, nekadar hızlı ilerliyo 15 yaşındaki hastalarımla eşit diyor ve bu beni çok mutlu ediyo
Günaydın herkese
bende cok seviyorum türlü ama esim hic sevmiyor.
bende pirasa yaptim
birde pogca yaptim yemek kaldi yarin yeriz artik
yarin yapmamyemek.
hiç türlü pişmedi bizim evde daha, benim de eşimin de hiç yemediği bi yemek
ellerine sağlık canım :))
eşim dün balık yaptı zavallım çok yoruldu sonra birlikte mutfağı toparladık sabah uyandım o mutfağın kokusunu aldım öldüm resmen anlatırken bile midem bulanıyor öğürdüm
günaydın herkese...
Bende geç kalanlar arasındayım aynı zuzu gibi hemde
10 dk da nasıl hazırlandığımı bilmedim makyajımı işyerinde yaptım zaten göz altlarımda da torba oluşmuş.Uykum vaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?