2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende cok seviyorum türlü ama esim hic sevmiyor.

bende pirasa yaptim

birde pogca yaptim yemek kaldi yarin yeriz artik

yarin yapmamyemek.

günaydın kızlar. ben dün akşam yaptım karnıbaharı. eşim geç geldiği için dün akşam yemekten yırttı, ben yedim biraz. hala çok tercih etmiyorum ama işte arada değişik bir tat olsun. yanına da pilav falan yapmadım özellikle ki yemek yensin ve bitsin. yoksa benim eşim pilava dadanır biliyorum ben. sabah yemeği koyarken mızmızlanıyordu, başka çeşit yok mu diye

herkese hayırlı günler

Nekim geçmiş olsun dişinle ilgili sorun mu var?:26:
...
Sinem adıyla yaşasın canım bebişimiz
...
Ben kaçar herkesi öptüm görüşürüz
canım benim dişimde tel var, onun için gidiyorum her ay kontrole.
kadın inanamıyo ya benim tedavime, nekadar hızlı ilerliyo 15 yaşındaki hastalarımla eşit diyor ve bu beni çok mutlu ediyo
hiç türlü pişmedi bizim evde daha, benim de eşimin de hiç yemediği bi yemek
ellerine sağlık canım :))

ben de dün karnabahar aldım, kıymalısını yapıcam bu akşam.. benim eşim de mızmızlanacak ama yicek artık
yanına tereyağlı şehriye pilavı yaparım ama, tek yemekle kanmıyo eşim

Günaydın herkese

eşim dün balık yaptı zavallım çok yoruldu sonra birlikte mutfağı toparladık sabah uyandım o mutfağın kokusunu aldım öldüm resmen anlatırken bile midem bulanıyor öğürdüm

eşim dün balık yaptı zavallım çok yoruldu sonra birlikte mutfağı toparladık sabah uyandım o mutfağın kokusunu aldım öldüm resmen anlatırken bile midem bulanıyor öğürdüm

simdi o kuku sana daha cok agir gelir canim

cami acik biraksaydin.

yada sirke kaynatsaydin aliyormus kokuyu.

simdi o kuku sana daha cok agir gelir canim

cami acik biraksaydin.

yada sirke kaynatsaydin aliyormus kokuyu.

koku sinmiş heryere akşam nasıl giricem o mutfağa bilmiyorum artık evde balık yaptırmam.. sirkeyi kaynatayım akşam limon kabuğu yakardım ama yapmadım fenaydı yaaa... yağmur yağmasa pencereyi açık bırakıpta gelirdim işe.

günaydınnn millett
eşimle azcık atıştık çok topuklu giydim die arabada yok ya yürüyerek geldik oda kızdı
bende bugün elbise giydim bol yırtmaçlı saç makyaj akşam ankamall gitcez eltimle die süslendim ama :26:

akşamda apt girdim posta kutusunda 4 fatura yaşlı olsam kalbime incek yani
tlf 60
kablo 15
elektrik 51
doğalgaz 220
epey bi sövdüm devlete şimdi daha iim

canım keşke balkonda yapsaydınız benm eşim zaten balık yemez yapamam da, annem hep balkonda yapardı.
ben de sabah eşime sarıldım,uyuyordu bi midem bulandı bi midem bulandı, yazık ya adamdan tiksinmiş gibi oldum ayıp oldu.
herkese günaydıınnn

Son düzenleme:
selam canlar, günaydınn...

sabah zarzor kalktık yaa... eşim beni sırtımdan dolamış kollarının arasına ooyy ne güzel uyumuşuz valla 7,30 da kalkmam gerekiyodu 8,10 da kalktım yeni geldim :)

canım dişlerinin bu kadar hızlı ilerlemesi çok iyi, maşallah diyelim ben türlüyü yapıyordum birara, sonra ayrı ayrı yemeklerini yediğimiz şeyleri birarada yemek hoş gelmedi uzun zamandır yapmadım bi daha. anca hepsinden 1-2 tane kalırsa temizlik amaçlı yaparım. ben karnıbaharın yanına çorba yapsam, eşim çorbayla doyurur karnını. o yüzden bu seferlik tek çeşit kalacak. sonrasında puding vercem ona, ödül olarak

ben o yüzden küçük balık almıyorum, çok kokuyor ev. ben genelde çipura alıp fırında yapıyorum. kokusuz, lezzetli

günaydın herkese...
Bende geç kalanlar arasındayım aynı zuzu gibi hemde
10 dk da nasıl hazırlandığımı bilmedim makyajımı işyerinde yaptım zaten göz altlarımda da torba oluşmuş. Uykum vaaarrr

canım benim dişimde tel var, onun için gidiyorum her ay kontrole.
kadın inanamıyo ya benim tedavime, nekadar hızlı ilerliyo 15 yaşındaki hastalarımla eşit diyor ve bu beni çok mutlu ediyo

Günaydın herkese

Günaydın canım yaa bilmiyordum ben tel olduğunu fotolarda da hiç görmedim, maşşallah sana ozaman

bende cok seviyorum türlü ama esim hic sevmiyor.

bende pirasa yaptim

birde pogca yaptim yemek kaldi yarin yeriz artik

yarin yapmamyemek.

ayy hiç sevmem pırasa, yememde...

süper canım, afferim sana

ama süper oldu yaa, bende ilk defa yaptım ,birden geldi aklıma ...

az biraz taze fasulyem vardı ayıklanmış ,2-3 patlıcanıda uzun uzun ve iri dilimledim , biberleride uzun uzun doğradım ,patatesleride elma dilim şeklinde (az ince ondan) doğradım.... karabiber ,k.biber, kimyon ...
hepsini bi güzel pişirdim düdüklüde

yanınada pilav yapmıştım, bugüne arttı..yemek yapmıcam akşama

ıyyyy, hiç sevmem öle kokuları, ben bile öğürürüm yanisi girme mutfağa akşama

günaydın herkese

ben yine geç kaldım erken kalkmıştım ama karnım ağrıyor regl olucam galiba geri yatınca eşim sarılıp karnımı ovalayınca ağrım geçti uyumuşum biraz daha kahvaltımı ettim çıkıcama ama dışarda yağmur var soğuk sınıftada bişe yok çok soğuk dondum bugün canım hiç çıkmak istemiyor üffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…