bende denemeler yapcam bu ay aç kapa nası olcak bakalım :26:günaydın sirkencim geçmiş olsun çok zor diş ağrısı, kabir azabı gibi derler.
dilekcim bizde geçen ay hiç kapatmadık 194 lira geldi hep 40 da yandı. bu ay evde olmadığımız zaman kapatıyoruz bakalım ne gelecek. hatta bazı günler hiç açmıyorum ev soğumamış oluyor, dün eve gittim sımsıcak eşim sen geleceksin diye açtım dedi
hemde ne kabarma yaa yazları toplam 100tl ise faturalar kışın 400 geliodilek faturalar kabarmış senin de. Bizde de güya merkezi sistem var; haftasonu gündüzleri kapatıyorlar; hafta içi de kapatıyorlar gerçi h içi evde olmadığımız için biz etkilenmiyoruz ama ne anladım ben bu işten. İki yıldır yönetim toplantılarını da kaçırıyoruz. En kısa zamanda şikayetimi dile getirecem.
ya bi kere sürekli açık olunca elektrikte çok artıo 2 faturayı yükseltmiş oluouzgeçmiş olsun canım..
ee biz söyledik dün, bugün de diloş ve elfi dedi nezaman göndereceğini.
Gönderdik diyelim, aldık demeyelim olmaz mı :))
evet öyel diyolar ama ben inanmıyorum ona yaa, ben akşam 7 de açıyorum 12 de kapatıyorum. Cumartesi tüm gün pazar da tüm gün geceleri kapanıyor ama 60 geldi.
Bi geçen gece eşim erken uyudu, en de kapatmadım o kapatmıştır diye tüm gece açık kalmış. Bakalım bu ay nekadar gelicek.
ben 3 kere denedim mayalı poğaça ama yok yani çok sert oluo artık yapmıcam vallayaa ben poğaça yapmak istiyorum ama puff puffff kocaman kabarannn
ben 3 kere denedim mayalı poğaça ama yok yani çok sert oluo artık yapmıcam valla
ama deneyip çok güzel oldu dediğiniz olursa yine yaparım
ben resmen zehirlendim kızlar ya. büfeden sucuklu tost istedim tadıda berbattı ama yedim. çok kötü oldum hem karnımı bozdu hem midemi. çıkardımda rahatlayamadım gittim bakkaldan yoğurt aldım.
Zuzu benim kardeşim yaptı geçen akşam çok güzel oldu puf puf böyle.
Maya olarak toz değil yaş maya bir de margarini oda sıcaklığında eritilmiş olarak kullandı.
Sen nasıl yaptın?
doktora git kızım, hamilesin bide...delimisin ne duruyonnn yürü doktoraaa
çıkardım yediğimi. yoğurtta yedim rahatladım iyiyim
doktora git kızım, hamilesin bide...delimisin ne duruyonnn yürü doktoraaa
yaa tarifini yazarmısın bana ....
ben çok oldu yapalı, hatırlamıyorum tarifini...zaten ben aklımda tarif tutmamki :) hep bakarak yaparım
Tarifi bende hiç aklımda tutamam kii bakarak yaparım genelde:))
Tamam sorarım bugün yazarım sana...
ben de yapıcam bu hafta, yaş mayam var bitaneyaa ben poğaça yapmak istiyorum ama puff puffff kocaman kabarannn
elfim hamişler sucuk yemez diye biliyorum ama :26: yeme bir daha, çok geçmiş olsun.ben resmen zehirlendim kızlar ya. büfeden sucuklu tost istedim tadıda berbattı ama yedim. çok kötü oldum hem karnımı bozdu hem midemi. çıkardımda rahatlayamadım gittim bakkaldan yoğurt aldım.
yarenim sen nasıl yaptın karnabaharı? kıymalı mı? tadı güzel mi.. ben de ilk kez yapcam..acaba yarısından mı yapsam minik tencereye, diğer yarısını ertesi akşam kızartsammı? :44:
gunaydın kızlar nasılsınız
işler yogundu dün yazamadım. Bütün hafta sonu dişim ağrıdı; akşam üstü diş hekimime gittim kanala gidecek bu diş dedi; antibiyotiğe başladık.
ben 3 kere denedim mayalı poğaça ama yok yani çok sert oluo artık yapmıcam valla
ben resmen zehirlendim kızlar ya. büfeden sucuklu tost istedim tadıda berbattı ama yedim. çok kötü oldum hem karnımı bozdu hem midemi. çıkardımda rahatlayamadım gittim bakkaldan yoğurt aldım.
canım yoğurt falan yeyip rahatlamışsın ama sucuk sosis salam işlenmiş et yeme. mideni alt üst eder, ağır gelir.ben resmen zehirlendim kızlar ya. büfeden sucuklu tost istedim tadıda berbattı ama yedim. çok kötü oldum hem karnımı bozdu hem midemi. çıkardımda rahatlayamadım gittim bakkaldan yoğurt aldım.
ben öle uydurmasyon yapamam nekim, hani sen yemeklerde de az şu az bu yapıyosun yaa... ben onu yapamam çünkü herşeyi yiyemiyorum, bide kötü olur ,çöpe gitmesin
oyüzden hep tarif bakarım bilmediğim bişeyde...özellikle böle ikramlık şeylerde daha öncedende yapsam bakarım genede tarife ,tutmam aklımda
mayam bitmiş... yaş maya alıcam bende, bide siz o yaşmayanın tamamınımı kullanıyosunuz, hani kare kare 4 lümü 5limi ne pakette oluyo yaa... bi karesinin tamamınımı kullanıyosunuz, yoksam bölüyomusunuz onu
yaa sen öyle yerlerden nie yiosun ki bide sucuklu falan yani elfim ne diim ben sana evde bişiler hazırlamaya çalış bundan sonra sabahları elma falan yesen tok tutar güzelleştirir fayda sağlar.ben resmen zehirlendim kızlar ya. büfeden sucuklu tost istedim tadıda berbattı ama yedim. çok kötü oldum hem karnımı bozdu hem midemi. çıkardımda rahatlayamadım gittim bakkaldan yoğurt aldım.
Zuzu benim kardeşim yaptı geçen akşam çok güzel oldu puf puf böyle.
Maya olarak toz değil yaş maya bir de margarini oda sıcaklığında eritilmiş olarak kullandı.
Sen nasıl yaptın?
canım sana zaten sucuk yasak değil mi? geçmiş olsun, dikkat et kendine.
elfim hamişler sucuk yemez diye biliyorum ama :26: yeme bir daha, çok geçmiş olsun.
bize de söyle bakalım ne diycekcanım, ben işe getirmeyecek olsam yarısını kızartacaktım. bence sen öyle yap. kıymalı yaptım ben, yarım kadar da limon sıktım. fena olmadı. bi de ben karnıbaharı haşlamadım. kıymayı kavurduktan sonra karnıbaharı (burda çiçek diyorlar bu arada karnıbahara) atıp biraz daha kavurdum. sonra suyunu koydum, karnıbahar seviyesinde. altını kıstım, pişmesine 5 dk. falan kala da tuzunu ekledim.
öğle arasını bekliyorum, kociş ne dicek bakalım yemeğe
canım ben de zaten yemediğim/sevmediğim şeyi koymam ki asla yemeklerimeben öle uydurmasyon yapamam nekim, hani sen yemeklerde de az şu az bu yapıyosun yaa... ben onu yapamam çünkü herşeyi yiyemiyorum, bide kötü olur ,çöpe gitmesin
oyüzden hep tarif bakarım bilmediğim bişeyde...özellikle böle ikramlık şeylerde daha öncedende yapsam bakarım genede tarife ,tutmam aklımda
mayam bitmiş... yaş maya alıcam bende, bide siz o yaşmayanın tamamınımı kullanıyosunuz, hani kare kare 4 lümü 5limi ne pakette oluyo yaa... bi karesinin tamamınımı kullanıyosunuz, yoksam bölüyomusunuz onu
canım yoğurt falan yeyip rahatlamışsın ama sucuk sosis salam işlenmiş et yeme. mideni alt üst eder, ağır gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?