2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende denemeler yapcam bu ay aç kapa nası olcak bakalım :26:
hemde ne kabarma yaa yazları toplam 100tl ise faturalar kışın 400 gelio
hasretle nisanı beklioum çünkü 2 borç daha biitmiş olcak ocak şubat marttada ödeyip bitircez inş. ama borç üstüne faturalar ev alışveriş bide araba masrafı derken kriz geçirioum bazen
ya bi kere sürekli açık olunca elektrikte çok artıo 2 faturayı yükseltmiş oluouz
ben bu ay aç kapa yapcam yine 190-200 gelirse hiç gerek yok açarım kalır öyle

yaa ben poğaça yapmak istiyorum ama puff puffff kocaman kabarannn
ben 3 kere denedim mayalı poğaça ama yok yani çok sert oluo artık yapmıcam valla
ama deneyip çok güzel oldu dediğiniz olursa yine yaparım

bende bikere yapmıştım pofuduk olmadı, sert oldu ama tarifi hatırlamıyorum...kimisi özellikle öle yapıyo ya, ben öle bi tarife denk geldim galibaa

ben resmen zehirlendim kızlar ya. büfeden sucuklu tost istedim tadıda berbattı ama yedim. çok kötü oldum hem karnımı bozdu hem midemi. çıkardımda rahatlayamadım gittim bakkaldan yoğurt aldım.

ben 3 kere denedim mayalı poğaça ama yok yani çok sert oluo artık yapmıcam valla

Zuzu benim kardeşim yaptı geçen akşam çok güzel oldu puf puf böyle.
Maya olarak toz değil yaş maya bir de margarini oda sıcaklığında eritilmiş olarak kullandı.
Sen nasıl yaptın?

ben resmen zehirlendim kızlar ya. büfeden sucuklu tost istedim tadıda berbattı ama yedim. çok kötü oldum hem karnımı bozdu hem midemi. çıkardımda rahatlayamadım gittim bakkaldan yoğurt aldım.

doktora git kızım, hamilesin bide...delimisin ne duruyonnn yürü doktoraaa

Maya olarak toz değil yaş maya bir de margarini oda sıcaklığında eritilmiş olarak kullandı.
Sen nasıl yaptın?

yaa tarifini yazarmısın bana ....

ben çok oldu yapalı, hatırlamıyorum tarifini...zaten ben aklımda tarif tutmamki :) hep bakarak yaparım

Tarifi bende hiç aklımda tutamam kii bakarak yaparım genelde:))
Tamam sorarım bugün yazarım sana...
...
Elfi bencede yinede nolur nolmaz bi sağlık kabinine git hamilesin sen.

zuzum özgem iyiyim gerçekten. geçti gitti çok şükür. çıkarınca rahatladım yoğurtta rahatlattı

yaa ben poğaça yapmak istiyorum ama puff puffff kocaman kabarannn
ben de yapıcam bu hafta, yaş mayam var bitane ama yaptığım tarifleri hiç not etmediğimden yine tarif arayışına gircem galiba gerçi göz kararı yapınca daha güzel tutuyo

elfim hamişler sucuk yemez diye biliyorum ama :26: yeme bir daha, çok geçmiş olsun.

yarenim sen nasıl yaptın karnabaharı? kıymalı mı? tadı güzel mi.. ben de ilk kez yapcam..acaba yarısından mı yapsam minik tencereye, diğer yarısını ertesi akşam kızartsammı? :44:

canım, ben işe getirmeyecek olsam yarısını kızartacaktım. bence sen öyle yap. kıymalı yaptım ben, yarım kadar da limon sıktım. fena olmadı. bi de ben karnıbaharı haşlamadım. kıymayı kavurduktan sonra karnıbaharı (burda çiçek diyorlar bu arada karnıbahara) atıp biraz daha kavurdum. sonra suyunu koydum, karnıbahar seviyesinde. altını kıstım, pişmesine 5 dk. falan kala da tuzunu ekledim.

öğle arasını bekliyorum, kociş ne dicek bakalım yemeğe

gunaydın kızlar nasılsınız

işler yogundu dün yazamadım. Bütün hafta sonu dişim ağrıdı; akşam üstü diş hekimime gittim kanala gidecek bu diş dedi; antibiyotiğe başladık.

ah o diş ağrısı, çıldırtır insanı. geçmiş olsun canım.

zuzu ve dilek akşam eve gidince en son yaptığımın tarifini vereyim ben size. benim poğaçalarım hep çok güzel oldu şimdiye kadar. sadece birkez benim fırının tüpü bitmiş, tam kabarırken sönmüşler, onlar kötü oldu. akşam 6 gibi yazarım tarifi size. deneyin harika oluyor.

canım sana zaten sucuk yasak değil mi? geçmiş olsun, dikkat et kendine.

canım ununu az koyun yumuşak yapın şkil verirken azcık zorlanın ama yumuşacık oluyor

canım yoğurt falan yeyip rahatlamışsın ama sucuk sosis salam işlenmiş et yeme. mideni alt üst eder, ağır gelir.

ben öle uydurmasyon yapamam nekim, hani sen yemeklerde de az şu az bu yapıyosun yaa... ben onu yapamam çünkü herşeyi yiyemiyorum, bide kötü olur ,çöpe gitmesin

oyüzden hep tarif bakarım bilmediğim bişeyde...özellikle böle ikramlık şeylerde daha öncedende yapsam bakarım genede tarife ,tutmam aklımda

mayam bitmiş... yaş maya alıcam bende, bide siz o yaşmayanın tamamınımı kullanıyosunuz, hani kare kare 4 lümü 5limi ne pakette oluyo yaa... bi karesinin tamamınımı kullanıyosunuz, yoksam bölüyomusunuz onu

1tanenin tamamı canım :13:
Elfiş bu da sana

yaa sen öyle yerlerden nie yiosun ki bide sucuklu falan yani elfim ne diim ben sana evde bişiler hazırlamaya çalış bundan sonra sabahları elma falan yesen tok tutar güzelleştirir fayda sağlar.

Sen nasıl yaptın?

bende yaş maya ile yaptım margarini hatırlamıoum sıvıyağ kullanmıştım galiba tarif öyleydi :44:

kızlar bir de şu instant mayalar var ya tek kullanımlık toz olanlar onlar da güzl oluyor yaş maya da 1 kilo una 1 bütün diye hatırlıyorum canım.

bize de söyle bakalım ne diycek
ama kıymalı yemeğe limon sıkmam ben, z. yağlı olsa neyse de :26: belki ondan çok sevmemişsindir limon sıkıyorum diyen kızlar kıymasız yapmıştı çinkim )

canım ben de zaten yemediğim/sevmediğim şeyi koymam ki asla yemeklerime ama önemli olan o zaten, değişik şeyler keşfetmek
mayanın bir gıdımını bölüyorum ben, yani 4 te 1ini çok maya maya kokuyo sonra.. ama sen tarife göre yap tutmazsa benden bilme

canım yoğurt falan yeyip rahatlamışsın ama sucuk sosis salam işlenmiş et yeme. mideni alt üst eder, ağır gelir.

evet çok ağır geldi zaten kimse sevmiyormuş bu büfenin karışık tostunu onlar bile rahatsız oluyorlarmış. burdan bi kaç kişi ile konuştum niye yedin güzel değil dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…