uff doğalgazınız nekadar çokgünaydınnn millett
eşimle azcık atıştık çok topuklu giydim die arabada yok ya yürüyerek geldik oda kızdı
bende bugün elbise giydim bol yırtmaçlısaç makyaj akşam ankamall gitcez eltimle die süslendim ama :26:
akşamda apt girdim posta kutusunda 4 fatura yaşlı olsam kalbime incek yani
tlf 60
kablo 15
elektrik 51
doğalgaz 220
epey bi sövdüm devlete şimdi daha iim
canım dişlerinin bu kadar hızlı ilerlemesi çok iyi, maşallah diyelimben türlüyü yapıyordum birara, sonra ayrı ayrı yemeklerini yediğimiz şeyleri birarada yemek hoş gelmedi uzun zamandır yapmadım bi daha. anca hepsinden 1-2 tane kalırsa temizlik amaçlı yaparım. ben karnıbaharın yanına çorba yapsam, eşim çorbayla doyurur karnını. o yüzden bu seferlik tek çeşit kalacak. sonrasında puding vercem ona, ödül olarak
belli olmuyo zaten canım, üstte var sadece, konuşurken de belli olmuyo. ben gösterirsem görüyo karşımdaki
Günaydın canımyaa bilmiyordum ben tel olduğunu fotolarda da hiç görmedim, maşşallah sana ozaman
süper canım, afferim sana
ama süper oldu yaa, bende ilk defa yaptım ,birden geldi aklıma ...
az biraz taze fasulyem vardı ayıklanmış ,2-3 patlıcanıda uzun uzun ve iri dilimledim , biberleride uzun uzun doğradım ,patatesleride elma dilim şeklinde (az ince ondan) doğradım.... karabiber ,k.biber, kimyon ...
hepsini bi güzel pişirdim düdüklüde
yanınada pilav yapmıştım, bugüne arttı..yemek yapmıcam akşama
ıyyyy, hiç sevmem öle kokuları, ben bile öğürürüm yanisigirme mutfağa akşama
Ben öğleden sonra kargoyu vericem kızlar beni bekliyorsanız bugn verin sizde
seni beklemiyoruz ki canım, cumaya kadar denmedi mi dün.. kimse zorlanmaz umarım :26:Ben öğleden sonra kargoyu vericem kızlar beni bekliyorsanız bugn verin sizde
seni beklemiyoruz ki canım, cumaya kadar denmedi mi dün.. kimse zorlanmaz umarım :26:
uff doğalgazınız nekadar çok
bize 60 gelmiş :26: eve gidince açıyorum, uyumadan kapatıyorum.. sıcak oluyo çok kısa kolluyla dolaşıyorum evde.
sizin gece de açık mı?
gunaydın kızlar nasılsınız
işler yogundu dün yazamadım. Bütün hafta sonu dişim ağrıdı; akşam üstü diş hekimime gittim kanala gidecek bu diş dedi; antibiyotiğe başladık.
seni beklemiyoruz ki canım, cumaya kadar denmedi mi dün.. kimse zorlanmaz umarım :26:
gunaydın kızlar nasılsınız
işler yogundu dün yazamadım. Bütün hafta sonu dişim ağrıdı; akşam üstü diş hekimime gittim kanala gidecek bu diş dedi; antibiyotiğe başladık.
evet
aç kapa olunca daha çok yakıo die hiç kapatmamıştım tam 1 aydır sürekli yandı en kısıkta ama bizim en kısık bile 35-40derece galiba.
valla şok oldum ve içime oturdu ama ev sıcacıktı yalın ayak t-shirtlerle falan gezioduk gece pişioduk sıcaktan
dün gece yatmadan önce kapattım bu ayda bu şekilde denicem bakalım ne kadar gelecek.
elektrikte de kk bedeline sinir oluoum zaten
evt cuma dendi dün.
en son cuma günü gonderilecek pzt günü de açıklanacak demişti zuzu belki pzt akşam elinde olabilir kişinin hft sonu tatiliydi falan derken
salı sabah foto ve açıklamalar yapılır.
Ama tabii herkes dün bugün yarın verirse cumaya herkesinki elinde olmuş olur.
zuzu sorcak artık herkes tmm mı die :44:
dilek faturalar kabarmış senin de. Bizde de güya merkezi sistem var; haftasonu gündüzleri kapatıyorlar; hafta içi de kapatıyorlar gerçi h içi evde olmadığımız için biz etkilenmiyoruz ama ne anladım ben bu işten. İki yıldır yönetim toplantılarını da kaçırıyoruz. En kısa zamanda şikayetimi dile getirecem.
canım bizim burda merkezi sistem olanlar çok fazla ısınıyorlar hatta cam falan açıyorlar 120 lira ödüyorlar. gece pikeyle yatıyorlarmış.
geçmiş olsun canım..gunaydın kızlar nasılsınız
ee biz söyledik dün, bugün de diloş ve elfi dedi nezaman göndereceğini.evet, zırt pırt değişme olmaz...
cumaya kadar dedik... ve de kimse ben hediyemi aldım, ben hediyemi gönderdim, demicekkkkk
evet öyel diyolar ama ben inanmıyorum ona yaa, ben akşam 7 de açıyorum 12 de kapatıyorum. Cumartesi tüm gün pazar da tüm gün geceleri kapanıyor ama 60 geldi.evet
aç kapa olunca daha çok yakıo die hiç kapatmamıştım tam 1 aydır sürekli yandı en kısıkta ama bizim en kısık bile 35-40derece galiba.
valla şok oldum ve içime oturdu ama ev sıcacıktı yalın ayak t-shirtlerle falan gezioduk gece pişioduk sıcaktan
dün gece yatmadan önce kapattım bu ayda bu şekilde denicem bakalım ne kadar gelecek.
elektrikte de kk bedeline sinir oluoum zaten
ee biz söyledik dün, bugün de diloş ve elfi dedi nezaman göndereceğini.
Gönderdik diyelim, aldık demeyelim olmaz mı :))
olurrrr
sirkenn canım cumaya kadar göndericez hediyeleri... en geç cuma kargoya verirmisin
bu cumaya kadar mı yani? yani ayın 23 u cmaya kadar öyle mi? Ben en son ayın 26 sında kargoya verilecek diye biliyordum. İyi ki hatırlattınız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?