2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uff doğalgazınız nekadar çok
bize 60 gelmiş :26: eve gidince açıyorum, uyumadan kapatıyorum.. sıcak oluyo çok kısa kolluyla dolaşıyorum evde.
sizin gece de açık mı?

yarenim sen nasıl yaptın karnabaharı? kıymalı mı? tadı güzel mi.. ben de ilk kez yapcam..acaba yarısından mı yapsam minik tencereye, diğer yarısını ertesi akşam kızartsammı? :44:

Günaydın canım yaa bilmiyordum ben tel olduğunu fotolarda da hiç görmedim, maşşallah sana ozaman
belli olmuyo zaten canım, üstte var sadece, konuşurken de belli olmuyo. ben gösterirsem görüyo karşımdaki

oh akşama rahatsınn :)) ben de dün gece hızlıca ıspanaklı gözleme yaptım, mantar kavurdum çay felan yedik.
ama bu gece yemek yapıcam.

gunaydın kızlar nasılsınız

işler yogundu dün yazamadım. Bütün hafta sonu dişim ağrıdı; akşam üstü diş hekimime gittim kanala gidecek bu diş dedi; antibiyotiğe başladık.

uff doğalgazınız nekadar çok
bize 60 gelmiş :26: eve gidince açıyorum, uyumadan kapatıyorum.. sıcak oluyo çok kısa kolluyla dolaşıyorum evde.
sizin gece de açık mı?

evet
aç kapa olunca daha çok yakıo die hiç kapatmamıştım tam 1 aydır sürekli yandı en kısıkta ama bizim en kısık bile 35-40derece galiba.
valla şok oldum ve içime oturdu ama ev sıcacıktı yalın ayak t-shirtlerle falan gezioduk gece pişioduk sıcaktan
dün gece yatmadan önce kapattım bu ayda bu şekilde denicem bakalım ne kadar gelecek.
elektrikte de kk bedeline sinir oluoum zaten

seni beklemiyoruz ki canım, cumaya kadar denmedi mi dün.. kimse zorlanmaz umarım :26:

evt cuma dendi dün.
en son cuma günü gonderilecek pzt günü de açıklanacak demişti zuzu belki pzt akşam elinde olabilir kişinin hft sonu tatiliydi falan derken
salı sabah foto ve açıklamalar yapılır.
Ama tabii herkes dün bugün yarın verirse cumaya herkesinki elinde olmuş olur.
zuzu sorcak artık herkes tmm mı die :44:

işler yogundu dün yazamadım. Bütün hafta sonu dişim ağrıdı; akşam üstü diş hekimime gittim kanala gidecek bu diş dedi; antibiyotiğe başladık.

günaydın sirkencim geçmiş olsun çok zor diş ağrısı, kabir azabı gibi derler.
dilekcim bizde geçen ay hiç kapatmadık 194 lira geldi hep 40 da yandı. bu ay evde olmadığımız zaman kapatıyoruz bakalım ne gelecek. hatta bazı günler hiç açmıyorum ev soğumamış oluyor, dün eve gittim sımsıcak eşim sen geleceksin diye açtım dedi

evet p.ertesi/salı konuşuruz bunu artıkk

dilek faturalar kabarmış senin de. Bizde de güya merkezi sistem var; haftasonu gündüzleri kapatıyorlar; hafta içi de kapatıyorlar gerçi h içi evde olmadığımız için biz etkilenmiyoruz ama ne anladım ben bu işten. İki yıldır yönetim toplantılarını da kaçırıyoruz. En kısa zamanda şikayetimi dile getirecem.

canım bizim burda merkezi sistem olanlar çok fazla ısınıyorlar hatta cam falan açıyorlar 120 lira ödüyorlar. gece pikeyle yatıyorlarmış.

canım bizim burda merkezi sistem olanlar çok fazla ısınıyorlar hatta cam falan açıyorlar 120 lira ödüyorlar. gece pikeyle yatıyorlarmış.

bizim ev de sıcak oluyor ama olaki hafta içi gunduz bir gün evdeysem ve hareketsizsem donuyorum; yandığında çok sıcak ama neden kapatırlar ki anlamıyorum . Biz de 100 tl ödüyoruz

geçmiş olsun canım..

evet, zırt pırt değişme olmaz...

cumaya kadar dedik... ve de kimse ben hediyemi aldım, ben hediyemi gönderdim, demicekkkkk
ee biz söyledik dün, bugün de diloş ve elfi dedi nezaman göndereceğini.
Gönderdik diyelim, aldık demeyelim olmaz mı :))

evet öyel diyolar ama ben inanmıyorum ona yaa, ben akşam 7 de açıyorum 12 de kapatıyorum. Cumartesi tüm gün pazar da tüm gün geceleri kapanıyor ama 60 geldi.
Bi geçen gece eşim erken uyudu, en de kapatmadım o kapatmıştır diye tüm gece açık kalmış. Bakalım bu ay nekadar gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…