2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa sen öyle yerlerden nie yiosun ki bide sucuklu falan yani elfim ne diim ben sana evde bişiler hazırlamaya çalış bundan sonra sabahları elma falan yesen tok tutar güzelleştirir fayda sağlar.

eşim sağolsun hergün hazırlıyor hep evden getiriyordum dün ekmek kalmadı tost falan yerim dedim. elmayıda hep unutuyorum getiricem bundan sonra.

evet zaten, önemliolan o, onu didim bende :26:
neden senden bileyimki kaynanamda bölüyo 4e yada 3e ...başka bi arki bölmediğini söledi,oyüzden sordum....

aa öyle mi gelsin buraya baksın hep ayağına çağırıyo

miray gelmezki buraya

arabanın kredisini yatırdım geldim gitti paracıklar
arabada yapılıo Allahtan çok bişi yokmuş 300 tl falan vermiş eşim babası yaptırıo
tanıdıklarına

biz bide bayramdan sonra evdeki büyük kavanozla kendimize kumbara yaptık eşim hergün bozuklarını atıodu
1 aydır geeçen gün saydık 90 tl var
onu yılbaşında harcıcaz
sonra yine biriktircez 1,5 ay sevgililer gününe
bu çok ii oldu eşim hep atardı bozukları kutulara falan ama ben süpürge gibi çekerdim birikmesi ii oldu.
bi anda 100 lira gayet ii

bize de söyle bakalım ne diycek
ama kıymalı yemeğe limon sıkmam ben, z. yağlı olsa neyse de :26: belki ondan çok sevmemişsindir limon sıkıyorum diyen kızlar kıymasız yapmıştı çinkim )

nette bulduğum kıymalı tarifte vardı canım limon. ondan koydum. ben sebze sevmem zaten yani karnıbahara özel birşey değil bu pırasa, kereviz, lahana, bakla, bamya vs. vs. hiç birini sevmem.

evet zaten, önemliolan o, onu didim bende :26:
neden senden bileyimki kaynanamda bölüyo 4e yada 3e ...başka bi arki bölmediğini söledi,oyüzden sordum....

miray gelmezki buraya
sen de böl 3te 1ini yada 4te 1ini kullan zuzum, çok maya maya kokmasın.
miray burayı sevmiyo evet, çok hızlı ve sürekli yazdığından aralıkla cevap verince kimse tınmıyo sanıyo sanırım :44:
ay öyle dakkada 10 msj yazanların işini düşünüyorum da :26: işini nasıl yapıyolar kii

afferim sizee bravo valla

nekkk
1 gün kalmış doğum gününe ne yaptın sizin bu maaş sorunu çözüldü mü?
maalesef, hala alacağımız var
hediye almiycam kuzuma çinkim sadece 30 tlm var, ama yarın o gelene kadar belkim köstebek pasta yaparım

hediye almiycam kuzuma çinkim sadece 30 tlm var, ama yarın o gelene kadar belkim köstebek pasta yaparım

off yaa aylardır düzelmedi zaten düzelmezde yani
üzüldüm ben şimdi yaa :26:
detayları bilemem tabi ama paranın birazıyla bişi alsan küçücük erkek için biraz zor da küçük ve ucuz bişi almak ama
pasta fikri çok ii yapabilirsen artık erkende gelio güzel olur

Nekim güzel bi pasta yap güzel bi elbise giy süslen makyaj yap...
giriş kapısından itibaren duvarlara ufak güzel sözler yazılmış post-it lerden yapıştır.
Yemekten sonra pastayı kesersiniz güzel bi film de alabilirsin en romantiğinden Daha ne olsunnn
Dilek aynen bugün bizde yatırcaz krediye aldığın gibi gidiyor paracıklar yaa
Bende ne zamandır kumbara alcam diyorum alamıyorum.. Gerçekten de birike birike bi sürü oluyo bi anda açtığında hazine bulmuş gibi:119:

hiç bişi gelmiyo aklıma canım yaa

bebeyim, benim eşim post-it ları görünce güler ormantik biraz
ama süslenicem o akşam söz :13:
..
geçen annemlere geçtim ya, ordan geldi aldı beni 9 da.. işe böyle gidiyosun eve gidince o gri donunu ve gri hırkanı giyip saçını tepeden touz yaparsan sorarım ben sana demişti demekki evde de süslü olmamı istiyo, amaa yemek yapmaya girişiyorum eve gidince yaa ne süsü (
saçlarımı birde düz fönlü çok seviyo, belime kadar

hepimiz bi gün düze çıkcaz kızlar inşallah :13:
kumbarayıda hepinize tavsiye edioum gelsin şıngır şıngır liralar

kuzum tmm o zaman
saç makyaj yapılıo
güzelce de giyin kokular falan

pastayıda hazırlarsın
hediye için biraz daha düşünelim yaa
collezine da 15e hırka vardı ben geçen eşime aldım gri t-shirt ve gömlek ile giyio çokta güzel var mı senin oralarda :44:
boxer al ordan aldım ben yine yılbaşında mı alcaksın?
yada hangi takımlı ordan kulup mağazasından anahtarlık bile alabilirsin ben geçen bjk storede görmüştüm

Gülsünn bence yap üzerine anlamlı kelimeleri görünce bence gülmez hoşuna bile gidebilir yine de bilemem şimdik ama tavsiye benimkii.
gri don gri hırka haaa Demekki süslü püslü istiyor seni nek süslen gıı accık Fönde çek
..
İnş. biter diloo daha 3 yıl var ve bu 2. taksito günleride görürüz inş.
Akkabımı da albüme koycam bakın bakim beğencekmisiniz

pöff çokmuş yafrum yaa
oda biter tabi zaman hızla geçio Allah sağlık versin de
bizim önümüzdeki aralıkta bitio ama nisanda digerleri bitince 2 ayı 1 ayda ödeyelim dioum süreyi kısaltmak için tutarı artıralım dioum ama bakalım
planlandığı gibi olmuo tabii çocuk içinde birikim yapmak istioum daha
ve eşim bu kredi bitsin yenisini çekelim arabayı değişelim dio :44:

aman böle işte hayatım borçsuz bişi sahibi olamayız zaten sizin ne kredisi peki :26:
ayakkabıları merakla beklioum ilgi alanıma girer zaten ayakkabılar

Evet daha çok... İhtiyaç kredisi bizimkisi borçları kapatıp birazıylada araba aldık tek bir yere ödeyelim diye.... Ama doğru diyosun borçsuz hiçbişe olmuyor borçlar bitince yenisi geliyor ama mal sahibi olmuş oluyorsun nihayetinde...
Koydum akkabımı da bebeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…