sen de böl 3te 1ini yada 4te 1ini kullan zuzum, çok maya maya kokmasın.
Miray burayı sevmiyo evet, çok hızlı ve sürekli yazdığından aralıkla cevap verince kimse tınmıyo sanıyo sanırım :44:
ay öyle dakkada 10 msj yazanların işini düşünüyorum da :26: Işini nasıl yapıyolar kii
maalesef, hala alacağımız var
Hediye almiycam kuzuma çinkim sadece 30 tlm var, ama yarın o gelene kadar belkim köstebek pasta yaparım
geçen annemlere geçtim ya, ordan geldi aldı beni 9 da.. Işe böyle gidiyosun eve gidince o gri donunu ve gri hırkanı giyip saçını tepeden touz yaparsan sorarım ben sana demiştiDemekki evde de süslü olmamı istiyo, amaa yemek yapmaya girişiyorum eve gidince yaa ne süsü (
saçlarımı birde düz fönlü çok seviyo, belime kadar
bende dün siyah tayt ve uzun bi t-shirt giymiştim mutfaktaydım oturmuş masaya çok seksi olmuşsun ve perde açık dio karşıda öğrenciler oturuo 3 4 erkekben ev kıyafetlerini çok severim, sportif oluyo hem onların içindede bence gayet seksii görünüyoruzzz
aminnnn canım, inşallah :)hepimiz bi gün düze çıkcaz kızlar inşallah :13:
kumbarayıda hepinize tavsiye edioum gelsin şıngır şıngır liralar
yakınımda var collezione hırkalara bakim canım :26: 15 tlyle uygunmuş çok..kuzum tmm o zaman
saç makyaj yapılıo
güzelce de giyin kokular falan
pastayıda hazırlarsın
hediye için biraz daha düşünelim yaa
collezine da 15e hırka vardı ben geçen eşime aldım gri t-shirt ve gömlek ile giyio çokta güzel var mı senin oralarda :44:
boxer al ordan aldım ben yine yılbaşında mı alcaksın?
yada hangi takımlı ordan kulup mağazasından anahtarlık bile alabilirsin ben geçen bjk storede görmüştüm
pekim süslenicem
Gülsünn bence yap üzerine anlamlı kelimeleri görünce bence gülmez hoşuna bile gidebilir yine de bilemem şimdik ama tavsiye benimkii.
gri don gri hırka haaaDemekki süslü püslü istiyor seni nek süslen gıı accık Fönde çek
..
İnş. biter diloo daha 3 yıl var ve bu 2. taksito günleride görürüz inş.
Akkabımı da albüme koycam bakın bakim beğencekmisiniz
yesiiindimi, böleyim :)
Valla yaaa doğru dedin...
Ay yesin seni kuzusuBişicik olmaz süslen püslen yap pastanı
yaaa olduu, yemek yap sofra hazırla kaldır, o güzelim kıyafetlerlemi olurmuşş... Bende hemen çıkartırıp üstümü, saçımıda topuz yaparım yemek yaparken, sonra salarım çinkim başım ağrıyo bütün gün toka var zaten kafamda :)
ben ev kıyafetlerini çok severim, sportif oluyo hem onların içindede bence gayet seksii görünüyoruzzz
bende dün siyah tayt ve uzun bi t-shirt giymiştim mutfaktaydım oturmuş masaya çok seksi olmuşsun ve perde açık dio karşıda öğrenciler oturuo 3 4 erkek
taa ordan benimi görcekler dedim
sonra banyo yapmıştım bu seferde mor tayt ve pembişli bi t-shirt giydim hayallerim yıkıldı dio moru beğenmedi sanırım :44:
üstünün basma eteği eksik dedi
bende dün siyah tayt ve uzun bi t-shirt giymiştim mutfaktaydım oturmuş masaya çok seksi olmuşsun ve perde açık dio karşıda öğrenciler oturuo 3 4 erkek
taa ordan benimi görcekler dedim
sonra banyo yapmıştım bu seferde mor tayt ve pembişli bi t-shirt giydim hayallerim yıkıldı dio moru beğenmedi sanırım :44:
üstünün basma eteği eksik dedi
yesiiin
selamnabersiniz kıslar?
Evet daha çok... İhtiyaç kredisi bizimkisi borçları kapatıp birazıylada araba aldık tek bir yere ödeyelim diye.... Ama doğru diyosun borçsuz hiçbişe olmuyor borçlar bitince yenisi geliyor ama mal sahibi olmuş oluyorsun nihayetinde...
Koydum akkabımı da bebeyim.
bizim de kredimiz 3 yıllıktı kaldı 34 ayım hehehehe
du bakim benim eşim beğenecek mikızlar konuştum eşimle, hiç memnun değilmecburiyetten yedim işte diyor. güzelim kıymayı, karnıbaharla zebil etmeyecekmişim evde hala var, onu yarın işe getiririz de, akşam için başka birşey yaparım. fırında tavuk + makarna yapayım ona bu akşamlık sevinsin kuzum
bizim de daha 30 ay var
Sende bendensin desene:13: Bizimde 35 ay kaldı
...
Heyy herkes nerde kimse kalmamış topikte akkabıma bakmayanlarada küstüm işte
Hoşgeldin Luxxor ben iyiyim sen nasılsın
du bakim benim eşim beğenecek mi
bizim de daha 30 ay varbazen diyorum bitmiycek bu borç
ben akkabını unuttum bakim hemen :))
mirayın topikine yollarsan beni böyle olur
hoşbulduk canım gerçi bi cee deyip çıkmak zorunda kaldım işler çıktı da. Bugün öğlen ben de yeni beden göğüslerim için hoş bi takım aldım sütyen-donçok güzell biliyorum ilerde daha da büyüyünce giyemicem ama olsun önceden miniklerdi şimdi süper oldular
özge, bide siz gidin konuşun, o önceki yetkiliyle, böle böle demiştiniz kendiniz diyinKöprüyü geçene kadarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?