2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dimi, böleyim :)
Valla yaaa doğru dedin...

Ay yesin seni kuzusu Bişicik olmaz süslen püslen yap pastanı

yaaa olduu, yemek yap sofra hazırla kaldır, o güzelim kıyafetlerlemi olurmuşş... Bende hemen çıkartırıp üstümü, saçımıda topuz yaparım yemek yaparken, sonra salarım çinkim başım ağrıyo bütün gün toka var zaten kafamda :)

ben ev kıyafetlerini çok severim, sportif oluyo hem onların içindede bence gayet seksii görünüyoruzzz

Dilek bizimde var, yatak odamızda kumbaramız, tüpçüden almıştım Promosyon :)

ama ben ufak paraları atıyorum, biriktirmek için değilde :) 5 /10/ 25 kuruşları atıyorum..bazen ,50 kuruş atarım... Okadar çinkim eşime ,50 kuruş 1 lira lazım oluyo, sabah işe giderken gazete sakız (hani tekli fresh mi vivident mi ne) alıyoo, kaçırıyo benden 1 liraları :))) açıkta gördümmü atıyom kumbaraya çünkü

ben ev kıyafetlerini çok severim, sportif oluyo hem onların içindede bence gayet seksii görünüyoruzzz
bende dün siyah tayt ve uzun bi t-shirt giymiştim mutfaktaydım oturmuş masaya çok seksi olmuşsun ve perde açık dio karşıda öğrenciler oturuo 3 4 erkek
taa ordan benimi görcekler dedim
sonra banyo yapmıştım bu seferde mor tayt ve pembişli bi t-shirt giydim hayallerim yıkıldı dio moru beğenmedi sanırım :44:
üstünün basma eteği eksik dedi

hepimiz bi gün düze çıkcaz kızlar inşallah :13:
kumbarayıda hepinize tavsiye edioum gelsin şıngır şıngır liralar
aminnnn canım, inşallah :)

yakınımda var collezione hırkalara bakim canım :26: 15 tlyle uygunmuş çok..
keşke dün markette 38 tl harcamasaydım, ama alırım eşimden ben yine göya market parasıymış mış

pekim süslenicem
yesiiin

Benim ki hep öyle kiii perde açıksa kapat der sanki millet de dürbün almış bizim evi gözetliyo
Benim de kot taytım var pant. gibi duranlardan onun üstüne tişört giyerim hiç dayanamaz yanaşır hemen

ahaah :)) hep onlar bizi eleştiriyo yaaa, kendileri giyer amagri eşofmanlarını (misal)

:92:

kızlar konuştum eşimle, hiç memnun değil mecburiyetten yedim işte diyor. güzelim kıymayı, karnıbaharla zebil etmeyecekmişim evde hala var, onu yarın işe getiririz de, akşam için başka birşey yaparım. fırında tavuk + makarna yapayım ona bu akşamlık sevinsin kuzum

bizim de kredimiz 3 yıllıktı kaldı 34 ayım hehehehe

Ay çok sinirlendim şuan yaa..
Biz kardeşimi 2 ay önce dersaneye yazdırdık konuşmaya gittiğimizde ben herhangi bi durumdan dolayı kaydı sildirmek istersek sildirebiliyormuyuz demiştim tabi tabi demişti. Kardeşim dersaneye gitmek istemiyor zorla yolluyorlar bi gün gitse bi gün gitmiyor annemde iptal ettirin ozman boşyere para ödemeyin diyince bizde kaydı sildirelim dedik şimdi görüşmeye gitmiş silemeyiz demişler bizim görüştüğümüz kişi değil ama annemin görüştüğü kadın da yetkiliymiş. Sinirlendim yaa

du bakim benim eşim beğenecek mi

Sende bendensin desene:13: Bizimde 35 ay kaldı
...
Heyy herkes nerde kimse kalmamış topikte akkabıma bakmayanlarada küstüm işte
bizim de daha 30 ay var bazen diyorum bitmiycek bu borç

ben akkabını unuttum bakim hemen :))
mirayın topikine yollarsan beni böyle olur

Son düzenleme:
Hoşgeldin Luxxor ben iyiyim sen nasılsın

hoşbulduk canım gerçi bi cee deyip çıkmak zorunda kaldım işler çıktı da. Bugün öğlen ben de yeni beden göğüslerim için hoş bi takım aldım sütyen-don çok güzell biliyorum ilerde daha da büyüyünce giyemicem ama olsun önceden miniklerdi şimdi süper oldular

du bakim benim eşim beğenecek mi

bizim de daha 30 ay var bazen diyorum bitmiycek bu borç

ben akkabını unuttum bakim hemen :))
mirayın topikine yollarsan beni böyle olur

Bi daa yollamicam Gittin mi gelmiosun otur oturduğun topikte
Biter inş. düşünme öyle bi bakmışsın bitmiş

Hayırlı olsun güle güle kullann

özge, bide siz gidin konuşun, o önceki yetkiliyle, böle böle demiştiniz kendiniz diyin Köprüyü geçene kadarmı

özge, bide siz gidin konuşun, o önceki yetkiliyle, böle böle demiştiniz kendiniz diyin Köprüyü geçene kadarmı

Öyle yapcaz da adam yerinde durmuyor ki anneme dedim randevu versinler diye belli olmuyor demişler ne zaman olacağı ama h.sonu gidicez sinir oldum yaa aynnen öyle köprüyü geçene kadar mıydı dicem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…