2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benimde öyle içi dolgulu sütyen taktığı halde boş kalıyordu şimdi yavaş yavaş dolmaya başlıyorlar

ben de dün akşam karnabahar yaptım :))

Yarenimm, benim eşimin tepkisi kötü olmadı. Pek sebze sevmediği halde bayıldı karnabahar yemeğime.
İlk kez yapmıştım, ben de çok sevdim.. artık yaparım ara ara güzel oldu çok :))

günaydınnn
hamilelik ve göğüs büyümesi konusu masaya yatırılmış
evet en güzel yanı bu, çok seviyorum artık göğüslerimi, boyutlarını :)))
ben şuanki halini seviyorum göğüslerimin, umarım hamile olunca yine barışık oluruz :18:

Günaydın herkesee

sevindim canım sizin adınıza. biz bi 6 ay kadar daha yapmayı düşünmüyoruz kızartmasını yaparım artık yaparsam. sen limon koymadın sanırım değil mi??

dün yaprak sarması sarayım dedim ama belim ağrıyordu eşimde ben söylemişim gibi anne filiz diyorki sararmı falan yaa yok öyle bişey dedim. sararım dedi. ben içini hazırladım kayınvalidemde sardı gece gece pişirdik yedim :)) ama çamaşırlar vardı katla yıkananları as falan geç yattım uykusuzum

bu arada dün bahsettiğim tarifi vereyim

Malzemeler

Hamuru için;
1 çorba kaşığı kuru maya yada 42 gramlık yaş maya,
1 su bardağı ılık süt,
2 adet yumurta, (1'inin sarısını üstü için ayırdım)
1 tatlı kaşığı toz şeker,
1 tatlı kaşığı tuz,
250 gram margarin(oda ısısında) veya tereyağı (ben bir çay bardağından az eksik sıvı yağ kullandım)
4,5-5 bardak un

Üstü için;
1 adet yumurta sarısı ve bolca susam

Hazırlanışı
- Ilık sütün içinde bir tatlı kaşığı şeker ve mayayı eritiyoruz.Kabarınca hamur için olan malzemeleri bir yere alıp iyice özleşene kadar yoğuruyoruz.Unu azar azar ilave edin ki hamur sert olmasın.
- Tezgah üstünde iyice yoğrulduktan sonra sıcak bir yerde 40 dakika mayalanmaya bırakın.
- Mayalanan hamurdan yumurta kadar hamur koparıp oval şekil verin.Üstlerine yumurta sarısı sürüp bolca sussam serpin.
- 15 dakika kadar mayalandırıp 200 derece de kızarana kadar pişirin.Fırından çıkınca üstüne havlu kağıt serip su serpin bu işlem poğaçanın pamuk gibi yumuşacık olmasını sağlayacaktır.

Afiyet olsun…

bu arada ben içine peynir, maydanoz, karabiber ve pul biberden harç yapıp koydum.

Son düzenleme:
inş.benimkiler de alır başını gider ve de hep öle kalırlar

Amiinnnnnn

ben şuanki halini seviyorum göğüslerimin, umarım hamile olunca yine barışık oluruz :18:

Günaydın herkesee

kuzu senin gögüğlerin yerindekiiii :92: bizde hiç yok nerdeyseee

ama bence hamilyken iyi güzelde, eminince süner onlar

sevindim canım sizin adınıza. biz bi 6 ay kadar daha yapmayı düşünmüyoruz kızartmasını yaparım artık yaparsam. sen limon koymadın sanırım değil mi??

Yarenaycım daha hafif olsun istiyorsan çiçeklerini biraz haşlayıp o kokusunu alabilirsin. belki öyle daha hoşunuza gider.

yarenim aldım çıktısını, akşama yapıcam bide mercimek köftesi yapıcam ...yemeğim bu

günaydın kızlar

göğüs konusu devam ediyor benim ki mümkünse böyle kalsın büyürse maşallahı olur şimdide öyle ama anne tarafımda en küçükleri benim gibi düşünün artık

rüyamda kocaman kapkara balıklar gördüm ,geceymiş bide...ama çok rahatsızdım, yanisi ürperticiydi rüyamda öle hissediyodum kendimi :)
hani vatos varya, onun kocamanını düşün, ve kuyruğundada dişleri varmış :18: ama hayvan gibi kocamann
biran önce gitmek istiyordum o yerden, ama gidemiyordum

zuzum hayra yor hayır olsun balık kısmettir ama kara olması bilmiyorum

bende sabah kalkmaya çalışırken rüya gördüm köpek gördüm yeşilliğin içindeydik aşağı doğru inerken önmdeki gördü bende gördüm yukarı eve doğru koştuk eve girdik bende uyandım hayır olsun işallah

zuzum temelin filmini senmi soruyodun perşembe giidicem ben komiğe benziyor fragmanda izledim güzeldi

Zuzum hayır olsun rüyan balık görmek güzel derler sende hayra yor
Dün tarifi alamadım tlf kapalıydı kardeşimin yarenay da vermiş zaten onu yapacakmışsın.

ayy hayır olsun senindee

evet evet ben çok istiyorum gitmeyi.. ama buraya daha gelmez oo

Zuzum hayır olsun rüyan balık görmek güzel derler sende hayra yor
Dün tarifi alamadım tlf kapalıydı kardeşimin yarenay da vermiş zaten onu yapacakmışsın.

hayır olsun evet :26:

öle yapıcam artık

gunaydın kızlar :)))

rüya demişken bn de rüyamda balina gördüm. Ağzına girip çıkıyordum yüzüyordum oyun oynuyordum suda onla.

günaydın herkeseRüyaları hayra yorun hayra çıksın. Ben de dün o kadar lüks şahane bir otelde kaldığımızı gördüm ki resmen otel odası bir ev gibi şahane eşyalarla döşeli filan, süperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…