- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben de dün akşam karnabahar yaptım :))merhaba kızlar bende yeni uyandım kurs çıkışı arkadaşlarla buluştuk doğum günüydü bugün oturduk biyerde sonra biraz dolaşıp mahalleye geçtim kardeşimle buluşup yemeğe gittik et yemiştim ağır geldi heralde çok kötü midem mahallede pazar vardı alışveriş yaptım eve geldim şimdide yemek yapayım karnıbahar yapıcam
ben şuanki halini seviyorum göğüslerimin, umarım hamile olunca yine barışık oluruz :18:günaydınnn
hamilelik ve göğüs büyümesi konusu masaya yatırılmış
evet en güzel yanı bu, çok seviyorum artık göğüslerimi, boyutlarını :)))
ben de dün akşam karnabahar yaptım :))
Yarenimm, benim eşimin tepkisi kötü olmadı. Pek sebze sevmediği halde bayıldı karnabahar yemeğime.
İlk kez yapmıştım, ben de çok sevdim.. artık yaparım ara ara güzel oldu çok :))
inş.benimkiler de alır başını gider ve de hep öle kalırlar
ben şuanki halini seviyorum göğüslerimin, umarım hamile olunca yine barışık oluruz :18:
Günaydın herkesee
sevindim canım sizin adınıza. biz bi 6 ay kadar daha yapmayı düşünmüyoruzkızartmasını yaparım artık yaparsam. sen limon koymadın sanırım değil mi??
Yarenaycım daha hafif olsun istiyorsan çiçeklerini biraz haşlayıp o kokusunu alabilirsin. belki öyle daha hoşunuza gider.
rüyamda kocaman kapkara balıklar gördüm ,geceymiş bide...ama çok rahatsızdım, yanisi ürperticiydi rüyamda öle hissediyodum kendimi :)
hani vatos varya, onun kocamanını düşün, ve kuyruğundada dişleri varmış :18: ama hayvan gibi kocamann
biran önce gitmek istiyordum o yerden, ama gidemiyordum
rüyamda kocaman kapkara balıklar gördüm ,geceymiş bide...ama çok rahatsızdım, yanisi ürperticiydi rüyamda öle hissediyodum kendimi :)
hani vatos varya, onun kocamanını düşün, ve kuyruğundada dişleri varmış :18: ama hayvan gibi kocamann
biran önce gitmek istiyordum o yerden, ama gidemiyordum
zuzum hayra yor hayır olsun balık kısmettir ama kara olması bilmiyorum
bende sabah kalkmaya çalışırken rüya gördüm köpek gördüm yeşilliğin içindeydik aşağı doğru inerken önmdeki gördü bende gördüm yukarı eve doğru koştuk eve girdik bende uyandım hayır olsun işallah
zuzum temelin filmini senmi soruyodun perşembe giidicem ben komiğe benziyor fragmanda izledim güzeldi
Zuzum hayır olsun rüyan balık görmek güzel derler sende hayra yor
Dün tarifi alamadım tlf kapalıydı kardeşimin yarenay da vermiş zaten onu yapacakmışsın.
gunaydın kızlar :)))
rüya demişken bn de rüyamda balina gördüm. Ağzına girip çıkıyordum yüzüyordum oyun oynuyordum suda onla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?