2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sevindim canım sizin adınıza. biz bi 6 ay kadar daha yapmayı düşünmüyoruz kızartmasını yaparım artık yaparsam. sen limon koymadın sanırım değil mi??
yok yarenim sıkmadım limon, ben etli yemeklerde limon sevmiyorum hiç, kullanmadım da daha

Amiinnnnnn

kuzu senin gögüğlerin yerindekiiii :92: bizde hiç yok nerdeyseee

ama bence hamilyken iyi güzelde, eminince süner onlar
bence de süner :/

Yarenaycım daha hafif olsun istiyorsan çiçeklerini biraz haşlayıp o kokusunu alabilirsin. belki öyle daha hoşunuza gider.
kokmuyo ki öyle kötü, yani ben de kokar sanmıştım ama hiç kötü kokmuyo bence )
yaren tadını sevmedi hem kokusunu değil

gunaydın kızlar :)))

rüya demişken bn de rüyamda balina gördüm. Ağzına girip çıkıyordum yüzüyordum oyun oynuyordum suda onla.

üçünüzün de rüyası hayır olsun inşallah :)

ben de tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ama hiç hatırlamıyorum şuan ne gördüğümü, gün içinde gelir belkim.

günaydın kızçeler. umarım hepimiz için huzurlu, neşeli ve güzel bir gün olur
umarım ama güne uykusuz ve işe geç kalarak başladım pek umudum yok yani
günaydınnn
hamilelik ve göğüs büyümesi konusu masaya yatırılmış
evet en güzel yanı bu, çok seviyorum artık göğüslerimi, boyutlarını :)))
bende kendiminkini daha da büyümüş görmek istemioum.
ben şuanki halini seviyorum göğüslerimin, umarım hamile olunca yine barışık oluruz :18:
Günaydın herkesee
bende şuan çok memnunum regl döneminde azcık daha şişio ya çok daha müthiş oluo ama fazlası beni kasar sanırım :44:
sevindim canım sizin adınıza. biz bi 6 ay kadar daha yapmayı düşünmüyoruz kızartmasını yaparım artık yaparsam. sen limon koymadın sanırım değil mi??
ben hep kızartması yaparım yemeğini yiyemioum yaa ama kızarttıp üzerine yoğurt ve pul biber ile bayılıoum
ohhh afiyet olsun canım. K.validen artıkk biraz daha iş yapar duruma geldi mi :44:
ama bence hamilyken iyi güzelde, eminince süner onlar
:26:
canım balık kısmet değil mi yaa sende hayra yor öyle olsun ürpertici büyük büyük kısmetler die düşün

ben uykusuzluk ölüoum ve her yerim ağrıo
akşam eltimle bize geçtik yoldada gözümüzün önünde bi kaza oldu valla o bizde olabilirdik manyak adamın biri duran taksiciye çarptı yaa sonra yemek yaptım hiç bişi yoktu
mercimek çorbası barbunya pilav ton balıklı salata yaptım
eltimde aşure getirmiş
çayla da kuru pasta ve kek almıştım eşimde kuruyemiş almış onları ikram ettim habersiz olunca napim :26:
saat 1e doğru gittiler ortalığı topla yat uyu derken
sabah 8,30 uyandık saati 8de kapatıp geri yatmışız ve geç kaldım işe 10dk patronda laf çarptı
bende geçen gün 10dk geç çıkmıştım ona say dedim

kızlar yılbaşı hediyeleriyle ilgili son bişi diycem zuzum kızma
benim hediyemi alacak olan kişi litfen paketli halinin de fotosunu çeksin, çok özendim yaa
bugün alır herhalde

Son düzenleme:
Kızlar pata krem kullanan varmıı... Dün arkadaşın yüzünde gördüm, böle fondoten gibi sırıtmıyoduki ben sevmem fondoteni hatta gece makyajında da çok nadir kullanırım,hiç diyecek kadar :) sadece pudra sürerim...
Ama kızın yüzü nekadar pürüzsüz ve parlak görünüyodu... çok hoşuma gitti
avondan almış o.

pekii

Daha nolsun canım, kurupasta k.yemiş, zaten yemekten sonra çok yenmiyoo boşver
Iyi demişsin patrona

Son düzenleme:

ay ilahi dilekçim 10 dk geç çıktım ona say mı dedinadam şaşırmıştır

kızlar yılbaşı hediyeleriyle ilgili son bişi diycem zuzum kızma
benim hediyemi alacak olan kişi litfen paketli halinin de fotosunu çeksin, çok özendim yaa
bugün alır herhalde

ne bilion kız belkim alıp yollamıştır bile seni çeken benimki de gelsin valla ben de çok heycanlıyım ne çıkıcak diye

1 de misafirlikmi olur ya sizinkilerinde maşallahı var hee.. ne çok şey yapmışsı bizde habersiz olunca diyorsun daha ne olsun.
canım kayınvalidem iş yapmaz ama yemeklerde yardım edicek sanırım. öyle gözüküyor bide bulaşık makinesini boşalttı geçen. ama temizlik hastası olduğu için işin içinden çıkamıyor ondan yapamıyorum diyor. bunada şükür..

benim eltim de hamile biliyo musunuz kızlar ama onun 2. çocuğu olacak aramızda 1 ay var önce o doğum yapacak sonra ben kısmetse

benim eltim de hamile biliyo musunuz kızlar ama onun 2. çocuğu olacak aramızda 1 ay var önce o doğum yapacak sonra ben kısmetse

OHHH SENİNKİNE KARDEŞ GELİYO YANİİ

NEKAAA GÜZEL ,BİRLİKTE BÜYÜRLER..

..

AY BENİM, AMCAMIN KIZIYLA GELİNİ ,YANİ GELİN GÖRÜMCE PEK İYİ GEÇİNEMEZLER...SANKİM BİRBİRLERİNDE KISKANMIŞ GİBİ... İLK ÇOCUKLARININ ARASINDA 1 AY VARDI, VE İKİSİDE KIZ OLDU....
2. ÇOCUKLARIDA 1 AY FALAN FARK VARDI, VE GENE İKİSİNİNDE ERKEK OLDU

AA gerçek mii Evet kıskanmış gibi olmuş :))
...
Fondoten bende hiç kullanmam zuzu bahsettiğinide bilmiyorum duymadım hiç:26: Pata krem:44:

o ciltle ilgili canım, bazı kişilerde pudra çok güzel duruyo bazılarında fondöten..ben kullanmıştım 3-4 yıl önce sanki, çok sevmemiştim çok yağlı oluyo :26:

zuzum sanırırım sorun buydu cvp ver dediğin
pata krem kullandım fondotenden daha güzel bişi tavsiye ederim.
bende avonun pata kremini kullanmıştım üstene de pudra sürüp allıkla tammalayınca çok hoş oluo
cildi saatler sonra çokta yağlandırmıo

AA gerçek mii Evet kıskanmış gibi olmuş :))
...
Fondoten bende hiç kullanmam zuzu bahsettiğinide bilmiyorum duymadım hiç:26: Pata krem:44:

bende hep dalga geçerim ya, haberleşiyonuzmu napıyonuz, istesen denk getiremezsin :)) cinsiyetine kadar yaa

bende ilk defa gördüm :),duymuştum ama pata krem

sana sadece gülmek istiyorumm
ama niye paketine özendim hediyeyi salladım deeermişim

aaa tesadüfe bak

evet valla bakalım nasıl olacak gerçi ayrı şehirlerdeyiz senede 1 ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz.

o ciltle ilgili canım, bazı kişilerde pudra çok güzel duruyo bazılarında fondöten..ben kullanmıştım 3-4 yıl önce sanki, çok sevmemiştim çok yağlı oluyo :26:
ben pata kremi ağır buluyorum kızlar max façtorun 41 nolu pudrasını kullanırım çoğu zaman çok güzel. Eğer fazlaca makyaj yapacaksam önce altına 102 nolu fondötenimi sürerim üstüne pudra

markayı da yanlış yazmışım ama düzeltmim reklam da yapmamış oldum böylece

özgem pata krem örneği

bende şundan istioum belli bölgeleri daha yoğun kapatması için başka bi marka da olur tabii araştırıoum önümüzdeki ay alcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…