- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
markayı da yanlış yazmışım ama düzeltmim reklam da yapmamış oldum böylece
o ciltle ilgili canım, bazı kişilerde pudra çok güzel duruyo bazılarında fondöten..ben kullanmıştım 3-4 yıl önce sanki, çok sevmemiştim çok yağlı oluyo :26:
zuzum sanırırım sorun buydu cvp ver dediğin
pata krem kullandım fondotenden daha güzel bişi tavsiye ederim.
Bende avonun pata kremini kullanmıştım üstene de pudra sürüp allıkla tammalayınca çok hoş oluo
cildi saatler sonra çokta yağlandırmıo
ama niyePaketine özendim hediyeyi salladım deeermişim
Aaa tesadüfe bak
ben pata kremi ağır buluyorum kızlar max façtorun 41 nolu pudrasını kullanırım çoğu zaman çok güzel. Eğer fazlaca makyaj yapacaksam önce altına 102 nolu fondötenimi sürerim üstüne pudra
markayı da yanlış yazmışım ama düzeltmim reklam da yapmamış oldum böylece
özgem pata krem örneği
Eki Görüntüle 310945
bende şundan istioum belli bölgeleri daha yoğun kapatması için başka bi marka da olur tabii araştırıoum önümüzdeki ay alcam bakalım
Eki Görüntüle 310946
çakma markaları gibi oldu :))))
ya ben gündüz yüzüme kremden başka bişey sürmem, hani gece makyajında iyi gider diye düşünmüştüm...çünkü cildi çok güzel parlak görünüyodu kızın :)
ahahaha ,o da yan sanayisiymiş masuzcuktan :)
kulağıma söyle.
niyesini söleyemem ,yanisi sonra sölerim
zuzu benim bi sucum yok nigar başlattı die soruoum
belkide hediyeler bugün herkese ulaşır ne diosun sanki herkes dün bugün vercekti kargoya
sana mesaj atsın gonderdim aldım falan die açıklayalım artıkkkkkkkkkk
fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)
Bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))
ay evet komikmiyim neyimPata krem çok nefessiz bırakıyor zuzucum bence max façtorün Fondötenini al alacaksan onu tavsiye ederim
bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))
kulağıma söyle
fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)
Bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))
zuzu benim bi sucum yok nigar başlattı die soruoum
Belkide hediyeler bugün herkese ulaşır ne diosun sanki herkes dün bugün vercekti kargoya
sana mesaj atsın gonderdim aldım falan die açıklayalım artıkkkkkkkkkk
hmmm ,peki max paçtor alırım :)
ya benim fondoteni kardeşim çarpttı :) kullanmıyorum yaa.. O çok kokona :))
aaa, hayırlı olsun canım.. Marka model fiyat aaa hiç bahsettmiyon heeeBilmiyonmu biz meraklı topikiz
kandıramazsın beniii
hayırlı olsun sirken, iyi günlerde kullanın inş :))fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)
dün yaprak sarması sarayım dedim ama belim ağrıyordu eşimde ben söylemişim gibi anne filiz diyorki sararmı falan yaa yok öyle bişey dedim. sararım dedi. ben içini hazırladım kayınvalidemde sardı gece gece pişirdik yedim :)) ama çamaşırlar vardı katla yıkananları as falan geç yattım uykusuzum
Kızlar pata krem kullanan varmıı... Dün arkadaşın yüzünde gördüm, böle fondoten gibi sırıtmıyoduki ben sevmem fondoteni hatta gece makyajında da çok nadir kullanırım,hiç diyecek kadar :) sadece pudra sürerim...
Ama kızın yüzü nekadar pürüzsüz ve parlak görünüyodu... çok hoşuma gitti
avondan almış o.
Baktım dileğim biliyomuşum aslında ama ismini bilmiyomuşum
O alttaki kapatıcıdan ben kullanıyorum göz altı için avonun ruj şeklinde olanlarından göz makyajına güzel oluyor..
zuzu kızacaksın biliyorum ama ben yine evde unuttum bu gidişte en geç yollayan ben olucam. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?