2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o ciltle ilgili canım, bazı kişilerde pudra çok güzel duruyo bazılarında fondöten..ben kullanmıştım 3-4 yıl önce sanki, çok sevmemiştim çok yağlı oluyo :26:

hıı evet yağlı ciltlere pek önermiyolar, benim karma

ya ben öle katkat makyajı sevmiyorum, öle makyajı anca kuaför yapıyo bana, benceremem zatende o da ayrı mesele
Kaç nosunu kullandın sen, kızdaki en açığıymış ...

ama niye Paketine özendim hediyeyi salladım deeermişim

Aaa tesadüfe bak

niyesini söleyemem ,yanisi sonra sölerim

ben pata kremi ağır buluyorum kızlar max façtorun 41 nolu pudrasını kullanırım çoğu zaman çok güzel. Eğer fazlaca makyaj yapacaksam önce altına 102 nolu fondötenimi sürerim üstüne pudra

ya ben gündüz yüzüme kremden başka bişey sürmem, hani gece makyajında iyi gider diye düşünmüştüm...çünkü cildi çok güzel parlak görünüyodu kızın :)

markayı da yanlış yazmışım ama düzeltmim reklam da yapmamış oldum böylece

ahahaha ,o da yan sanayisiymiş masuzcuktan :)

Baktım dileğim biliyomuşum aslında ama ismini bilmiyomuşum
O alttaki kapatıcıdan ben kullanıyorum göz altı için avonun ruj şeklinde olanlarından göz makyajına güzel oluyor..

çakma markaları gibi oldu :))))

ay evet komikmiyim neyim pata krem çok nefessiz bırakıyor zuzucum bence max façtorün fondötenini al alacaksan onu tavsiye ederim

fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)

Bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))

zuzu benim bi sucum yok nigar başlattı die soruoum
belkide hediyeler bugün herkese ulaşır ne diosun sanki herkes dün bugün vercekti kargoya
sana mesaj atsın gonderdim aldım falan die açıklayalım artıkkkkkkkkkk

ne zamandır mide bulantılarımdan kendimi öyle saldım ki işe bile saçımı bi toplayıp geliveriyorum halsiz beyaz bi suratla oysa süsümü püsümü hiç eksik etmezdim

ay evet komikmiyim neyim Pata krem çok nefessiz bırakıyor zuzucum bence max façtorün Fondötenini al alacaksan onu tavsiye ederim

hmmm ,peki max paçtor alırım :)

ya benim fondoteni kardeşim çarpttı :) kullanmıyorum yaa.. O çok kokona :))

bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))

aaa, hayırlı olsun canım.. Marka model fiyat aaa hiç bahsettmiyon heee Bilmiyonmu biz meraklı topikiz

kulağıma söyle

kandıramazsın beniii

Allaaamm senin bu sabırsızlığın deli etti beni

Piki gönderen ,alan bana bildirsin mesajla :)))

herkese ulaşmadı ama emin ol dilek Sana kötü haber

Opel astra aldık dizel;39250 ye geldi. Aralık için MTV ödemek istemiyoruz ocakta teslim alacaz.

ayynı benm eşim canım şunu istiyor desem anne dilşadın canı x çekiyor yapar mısın die aradık dio, ben ara dedim mi diorum senin için aradım ya dio.

canım ben supracolor un porselen fondotenini kullanıyorum her gün, her an :) çok memnunum herkes soruyor. hergün kullandığım halde 1 yıl gidiyor internette 76 lira ben 45 e alıyorum burda.

Baktım dileğim biliyomuşum aslında ama ismini bilmiyomuşum
O alttaki kapatıcıdan ben kullanıyorum göz altı için avonun ruj şeklinde olanlarından göz makyajına güzel oluyor..

annemde o stik kapatıcıdan kullanıyor göz altlarına, babam da koyu rengini problemli bölgelerine :)

fondoten ben de kullanıyorum ama her zaman degil; bir de pudra denemek istiyorum aslında :)

Bu hafta yoğun başladı yoğun gidiyor. Bu arada dün itibariyle artık bizim de bir arabamız var :)))

hayırlı uğurlu olsun sirkencimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…