kızlar ya 2 haftalık aşurem var dolapta bozulmuşmudur? tatlı yiyemediğim için canım istemiyor ama bari diyimde eşim yesin yazık günah çöpe gidecek galiba.
bence o kötü olmuşturadamın midesi bozulur yedirme bence
kızlar ya 2 haftalık aşurem var dolapta bozulmuşmudur? tatlı yiyemediğim için canım istemiyor ama bari diyimde eşim yesin yazık günah çöpe gidecek galiba.
kokusuna bak bence ağırlaşmıştır artık canım
çöpe gidecek üzüldüm şimdi
onlar da gelince kalıyor :/
ahahahAma süper düşünmüş, bence de olur öyle.
yaa ben çok yoruldum ufff, koştur koştur 1 saattirayaklarım ağrıdı, oturcam kalkmıcam
bende oturmaktan yoruluoum belki kızcaksınız ama bacaklarım ağrıo gerçekten baldırlarım çok fena sızlıo
kızlar bi de ne sorcam size her gün yemekten sonra akmina icioum meyveli soda faydası zararı nedir bildiğiniz şeyler varsa dinlioum
kiloda veremioum zatenaslında kilo diil göbeği kesip vermem lazım
bende oturmaktan yoruluoum belki kızcaksınız ama bacaklarım ağrıo gerçekten baldırlarım çok fena sızlıo
kızlar bi de ne sorcam size her gün yemekten sonra akmina icioum meyveli soda faydası zararı nedir bildiğiniz şeyler varsa dinlioum
kiloda veremioum zatenaslında kilo diil göbeği kesip vermem lazım
O kızda aileside g.zekalı .... Ilk sayfayı okudum sadece
Evlenince kaynanasıyla oturcağından, alışsın diye.... Oğlanın evinemi yollanırmışşş ......
Bide kaynanası annesine gidince arıyomuş" kalmıcaksın dimi" diyee... Lann sen ne biçim anasın, kızını şimdiden neyin ortasında bırakıyon... Benim evladım bana gelcek, başka biride" kalmıcaksın dimi annende" dicekk, babababaaaaaYolarım, yırtarım onu valla
Ayyy sinir oldummm
benimde oturmaktan işte 9 saat oturuoum kuzum yaa artık bi tarafım düzleşti nası ağrıo yaaa şu plates topunu çalışabilsemdilekk inannamıcaksın ama benimde baldırlarım çok ağrıyo, eşimde oturmaktan dedi :26:
ben azönce bayaa koşturdum ondan yoruldum, ama eleman aldığımızdan beri çoğunlukla oturuyorum..inanki eşime yatarken hep badırlarımı ,totomufalan ovduruyom bende oturmaktan diye düşünüyodum, ama saçmalamış gibi olmayım diye sölemedim hiç :)
valla eşimde her akşam içiyo soda, ben kızıyorum ama içiyo o ...kimi diyo mideyi tembelleştiriyo diye ...ama eşimin amcaları almanyada...orda hep soda içiyolarmış su yerine :26: diyo olsa amcamlara bişey olur senelerdir :44:
bende içiyorum canım ama her akşam değil akminada değil midem çok şişse midenle ilgili sorunun varsa zararlı tabi asit var içinde sorun yoksa zararı yoktur benim eşim her aşam içer bazen 2tane içer
benimde aynen göbeği eritmem lazım ama nsıl bilmem
selam herkese kızlarr. eve geldim ugün erken kaçtımm.
zuzuu düdüklünü güle güle kullan aslında ben de istiom böle bişi ama şimdilik diil belki ilerde alırım
elfii inş. gönlünüze göre bi yer çıkar cnmm
ayy hava çok fena burda her an net gidebilir
biz de eltim eşi ben ve eşim spora başlıcaz kısmetse h.sonu :))) bkalım nası olak
canım gel sensakin ol yaa
bence kızın babası yok zaten hiç adı da geçmio
anne de bırakmış bide bana yani küçümsemek için sölemioum ama biraz kötü ortamlı yani yoksul cahil bilinçsiz köylü bi kadın ve onun çocuğu gibi geldi erkek tarafı
kızda zaten başka mevzularda herhalde cinsel bişiler olmuş bırakamam dio
benimde oturmaktan işte 9 saat oturuoum kuzum yaa artık bi tarafım düzleşti nası ağrıo yaaa şu plates topunu çalışabilsem
yarenaybisiklet mi almıştın yürüyüş bandı mı nası gidio yapıo musun?
bazen ağlamak gelio içimden böle devam ederse bu yaz hiç bişi giyemem yaa kışta kapatıoum banyoda falan tiksinir hale geldim valla :18:
nası eritcez göbeği yaa :26:
zuzuu düdüklünü güle güle kullan aslında ben de istiom böle bişi ama şimdilik diil belki ilerde alırım
Sağol şeker..
sağlık içinmi başlıyorsun spora. senin kilon iyi çünkü
yarenaybisiklet mi almıştın yürüyüş bandı mı nası gidio yapıo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?