2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ya 2 haftalık aşurem var dolapta bozulmuşmudur? tatlı yiyemediğim için canım istemiyor ama bari diyimde eşim yesin yazık günah çöpe gidecek galiba.

bende 2010 eylül geliniyim. topiğe uzun zamandır bakmıyordum, tesadüfen girince farkettim neler neler yaşamışız ne stresler atlatmışız şimdi çoğunuzun bebişi var maşallah

yaa ben çok yoruldum ufff, koştur koştur 1 saattir ayaklarım ağrıdı, oturcam kalkmıcam

bende oturmaktan yoruluoum belki kızcaksınız ama bacaklarım ağrıo gerçekten baldırlarım çok fena sızlıo
kızlar bi de ne sorcam size her gün yemekten sonra akmina icioum meyveli soda faydası zararı nedir bildiğiniz şeyler varsa dinlioum
kiloda veremioum zaten aslında kilo diil göbeği kesip vermem lazım

O kızda aileside g.zekalı .... Ilk sayfayı okudum sadece

Evlenince kaynanasıyla oturcağından, alışsın diye.... Oğlanın evinemi yollanırmışşş ......
Bide kaynanası annesine gidince arıyomuş" kalmıcaksın dimi" diyee... Lann sen ne biçim anasın, kızını şimdiden neyin ortasında bırakıyon... Benim evladım bana gelcek, başka biride" kalmıcaksın dimi annende" dicekk, babababaaaaa Yolarım, yırtarım onu valla

Ayyy sinir oldummm

dilekk inannamıcaksın ama benimde baldırlarım çok ağrıyo, eşimde oturmaktan dedi :26:
ben azönce bayaa koşturdum ondan yoruldum, ama eleman aldığımızdan beri çoğunlukla oturuyorum..inanki eşime yatarken hep badırlarımı ,totomu falan ovduruyom bende oturmaktan diye düşünüyodum, ama saçmalamış gibi olmayım diye sölemedim hiç :)

valla eşimde her akşam içiyo soda, ben kızıyorum ama içiyo o ...kimi diyo mideyi tembelleştiriyo diye ...ama eşimin amcaları almanyada...orda hep soda içiyolarmış su yerine :26: diyo olsa amcamlara bişey olur senelerdir :44:

bende içiyorum canım ama her akşam değil akminada değil midem çok şişse midenle ilgili sorunun varsa zararlı tabi asit var içinde sorun yoksa zararı yoktur benim eşim her aşam içer bazen 2tane içer

benimde aynen göbeği eritmem lazım ama nsıl bilmem

canım gel sen sakin ol yaa
bence kızın babası yok zaten hiç adı da geçmio
anne de bırakmış bide bana yani küçümsemek için sölemioum ama biraz kötü ortamlı yani yoksul cahil bilinçsiz köylü bi kadın ve onun çocuğu gibi geldi erkek tarafı
kızda zaten başka mevzularda herhalde cinsel bişiler olmuş bırakamam dio

benimde oturmaktan işte 9 saat oturuoum kuzum yaa artık bi tarafım düzleşti nası ağrıo yaaa şu plates topunu çalışabilsem
yarenaybisiklet mi almıştın yürüyüş bandı mı nası gidio yapıo musun?

bazen ağlamak gelio içimden böle devam ederse bu yaz hiç bişi giyemem yaa kışta kapatıoum banyoda falan tiksinir hale geldim valla :18:
nası eritcez göbeği yaa :26:

selam herkese kızlarr. eve geldim ugün erken kaçtımm.

zuzuu düdüklünü güle güle kullan aslında ben de istiom böle bişi ama şimdilik diil belki ilerde alırım

elfii inş. gönlünüze göre bi yer çıkar cnmm

ayy hava çok fena burda her an net gidebilir

biz de eltim eşi ben ve eşim spora başlıcaz kısmetse h.sonu :))) bkalım nası olak

Sağol şeker..

sağlık içinmi başlıyorsun spora. senin kilon iyi çünkü

töbe töbee geldim geldim, okumuyom :)

temizliğini bırak da sporunu yap ozaman

yavru deme öle yaa :26: bize çıplak fotonu eklede bakalım derrmişimmm
yani göbeğine bakıcaz onçünn

zuzuu düdüklünü güle güle kullan aslında ben de istiom böle bişi ama şimdilik diil belki ilerde alırım

sağol canım, inş alırsın tatlım... bende almazdım da eşim almış :)

Sağol şeker..

sağlık içinmi başlıyorsun spora. senin kilon iyi çünkü

ya eltim doğum kilolarını veremedi gidicem diodu eşini de ikna etmiş. benim eşim de bi ara kkas yapıcam kollarım çok zayıf falan diodu. hadi biz de gidelim onlarla dedim. tamam dedi eşim de. ben de belki biraz sıkılaşırım falan diye gidiyorum cnm bakalım işe yarar mı

kapı çaldı ve Fairy'im geldiiii aylardır bekliodum :))))

yarenaybisiklet mi almıştın yürüyüş bandı mı nası gidio yapıo musun?

yok dilekcim ya, valla çıkmıyorum hiç üstüne. eve gidince yemek, bulaşık, çamaşır derken zaman geçiveriyor. bir de bütün gün oturmaktan sanırım tembelleşmişim. onun üstüne çıkıp da yarım saat, 45 dakika yürümek sonrasında yarım saat duş al, kurulan falan gözümde büyüyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…