dün akşam benm eşim de fazla sırnaştı önce aynen küçük kardeşler gibi hamur misali yoğurdu durdu beni tv izlerken. kolumu bacağımı çekiştiriyor öpüyor kızdım ben de ağladım sonra üzüldü sarılıp durdu oğluuum annene söyle onu çok seviyorum dedi habire, hep duymazdan geldim uyumuşum, yatağa nasıl gittim hatırlamıyorum :26:
bende acaba bu boncikleeerr bana mı dedim ama sonra sazan gibi atmamış olmayım die sormadım
evet benim fotom hazır yüklim miii
aslında ,bence haber vermeyenlerin hediyeleri bugün ulaşır ellerine, çinkim teslim etmeyen kalmadı
acaba fotoları hazır olanlar eklesemi neee :44:
ay bu hamilelik ne zor işadam sevip okşamış sen de kızıp ağladın mı ya
aslında ,bence haber vermeyenlerin hediyeleri bugün ulaşır ellerine, çinkim teslim etmeyen kalmadı
acaba fotoları hazır olanlar eklesemi neee :44:
neyse yarın herkesinki tmm olur diosun yarın yükleyelim
birlikte olsun, yarın yükleyelim bence.valla her şeye alınır oldum
evet evet ekleyelim fotoları :)))
okey :13: yarın olsun
içime bi sıkıntı bastı yaa, hayır olsun :26:
of dileğim yaa hep senin başına bu tür bişi kalıyo :26: :26: napıcaksınız şimdi?kızlar yaa yılbaşında ark. evine gitcektik ya hani şu soğuk ev
geçen ark eşimin dükkana gitmiş ya çok soğuk oluo 2 ufo yakınca ve tv de açıkken sigorta atıo tüm gece de onunla uğraşabiliriz falan demiş.
benim eşimde o zaman bizde yapalım falan gibi laf etmiş
yada gelelim bakalım çok çok soğuk olurda ısınamazsan atlar bize geliriz yatarız sıcakca demiş
kalakaldım biz dün hediye aldık eşim ayrı ben ayrı 50 60 milyon verdik eeee bizde olcaksan nie hediye aldım ki evlerine gitcez die almıştım
o hediye parasına yine evime bişi alırdım ağırlamak için
ve evde kutlama planım olsa başka ark çağırıcaktım şimdi kaldım yani napsam bilmioum :26:
ay Allahım yaa, adam çatacak yer arıyo ablana patladı yani :26: inş sinirle söylemiştir :26:bizim burası yine karıştı kızlar. ablamla patron atıştı biraz, patron da ablama 1 Ocak'tan itibaren çıkışını veriyorum dedioff ya iyice çekilmez oldu buralar
ay Allahım yaa, adam çatacak yer arıyo ablana patladı yani :26: inş sinirle söylemiştir :26:
of dileğim yaa hep senin başına bu tür bişi kalıyo :26: :26: napıcaksınız şimdi?
dilek sen başka arkadaşlar mı çağırmayı planlıyordun eğer sizin evde olacaksanız? Belli olunca değişim kartı vrsa üstünde gider kendi kullanacağın bir şeye degiştirirsin olmaz mı?
yarenay sizin patron gürlüyor ama yağmıyor; sadece lafta silah olarak kullanıyor; bana rutinmiş gibi geldi umarım böyledir. Ablanla neden tartıştı ki?
bizim burası yine karıştı kızlar. ablamla patron atıştı biraz, patron da ablama 1 Ocak'tan itibaren çıkışını veriyorum dedioff ya iyice çekilmez oldu buralar
ya bu adamın siniri yüzünden hepimiz sinir hastası olduk zaten. elim ayağım titriyor, ablamın yanına gidemiyorum valla. Allah korusun bebeğine birşey olacak diye korkuyorum yani, 6. ayında. bu kadar stres iyi değil. sinirli olsa bile insanın düşünmesi lazım, bu kadın hamile diye. Allah'ımdan bulsun ne diyim ben bu adama. ama hakkımı helal etmicem, bu yaşattığı stres yüzünden
şimdi eşime söledim
ya çağırdılar ayarlama yaptılar bizde ona göre ayarladık kendimizi dedim
oraya gidelim gece yatamayacak kadar soğuk olursa bize geliriz arabayla bizde uyuruz sabahta kahvaltı ederiz ama ben şimdi son hafta durumumu tam ayarlamışken hazırlık o bu yapamam anla yani dedim
zaten benim ev daha merkezde die hooooppp benceyiz eee takıntılıyım ben yeni yıla giremem bulaşık yıkamaktan
ama yatmaya gelir kahvaltı ederiz dedim tmm dedi.
umarım cmt kadar bu durum değişmez :26:
canım sen git ablanın yanına, okadar da değil yaaya bu adamın siniri yüzünden hepimiz sinir hastası olduk zaten. elim ayağım titriyor, ablamın yanına gidemiyorum valla. Allah korusun bebeğine birşey olacak diye korkuyorum yani, 6. ayında. bu kadar stres iyi değil. sinirli olsa bile insanın düşünmesi lazım, bu kadın hamile diye. Allah'ımdan bulsun ne diyim ben bu adama. ama hakkımı helal etmicem, bu yaşattığı stres yüzünden
maşallah size elfimmSelam kızlar tahlillerim hep iyiymiş bebişimin kalp atışlarını da duydum. gümbür gümbür atıyordu herşey yolundaymış :))
ay geçmişi okudum ama pek bişey kalmadıki aklımda leyla oldum bugün.
rüyalar uçuklar kavgalar temizlikler hepsi birbirine girdi kusuruma bakmayın
hediyeleri yarınmı ekliyoruz ?
canım hadi gözün aydın maşallah bebişineSelam kızlar tahlillerim hep iyiymiş bebişimin kalp atışlarını da duydum. gümbür gümbür atıyordu herşey yolundaymış :))
hediyeleri yarınmı ekliyoruz ?
inşallah değişmez canım yaa
bizede yarın akşam arkiler gelicek , yemek odasındaki y.masasını salona alıcaz, koltukları falan çekicez....salonda olucaz ya gece, bi ayarlama yapıcaz sığabileceğimiz şekilde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?