2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy canım yaaa :26:

bende acaba bu boncikleeerr bana mı dedim ama sonra sazan gibi atmamış olmayım die sormadım

evet benim fotom hazır yüklim miii

yok daha değil , 2kişiden haber bekliyorum ,cevap versinler önce

aslında ,bence haber vermeyenlerin hediyeleri bugün ulaşır ellerine, çinkim teslim etmeyen kalmadı

acaba fotoları hazır olanlar eklesemi neee :44:

kızlar yaa yılbaşında ark. evine gitcektik ya hani şu soğuk ev
geçen ark eşimin dükkana gitmiş ya çok soğuk oluo 2 ufo yakınca ve tv de açıkken sigorta atıo tüm gece de onunla uğraşabiliriz falan demiş.
benim eşimde o zaman bizde yapalım falan gibi laf etmiş
yada gelelim bakalım çok çok soğuk olurda ısınamazsan atlar bize geliriz yatarız sıcakca demiş
kalakaldım biz dün hediye aldık eşim ayrı ben ayrı 50 60 milyon verdik eeee bizde olcaksan nie hediye aldım ki evlerine gitcez die almıştım
o hediye parasına yine evime bişi alırdım ağırlamak için
ve evde kutlama planım olsa başka ark çağırıcaktım şimdi kaldım yani napsam bilmioum :26:

bizim burası yine karıştı kızlar. ablamla patron atıştı biraz, patron da ablama 1 Ocak'tan itibaren çıkışını veriyorum dedi off ya iyice çekilmez oldu buralar

of dileğim yaa hep senin başına bu tür bişi kalıyo :26: :26: napıcaksınız şimdi?

bizim burası yine karıştı kızlar. ablamla patron atıştı biraz, patron da ablama 1 Ocak'tan itibaren çıkışını veriyorum dedi off ya iyice çekilmez oldu buralar
ay Allahım yaa, adam çatacak yer arıyo ablana patladı yani :26: inş sinirle söylemiştir :26:

ay Allahım yaa, adam çatacak yer arıyo ablana patladı yani :26: inş sinirle söylemiştir :26:

ya bu adamın siniri yüzünden hepimiz sinir hastası olduk zaten. elim ayağım titriyor, ablamın yanına gidemiyorum valla. Allah korusun bebeğine birşey olacak diye korkuyorum yani, 6. ayında. bu kadar stres iyi değil. sinirli olsa bile insanın düşünmesi lazım, bu kadın hamile diye. Allah'ımdan bulsun ne diyim ben bu adama. ama hakkımı helal etmicem, bu yaşattığı stres yüzünden

dilek sen başka arkadaşlar mı çağırmayı planlıyordun eğer sizin evde olacaksanız? Belli olunca değişim kartı vrsa üstünde gider kendi kullanacağın bir şeye degiştirirsin olmaz mı?

yarenay sizin patron gürlüyor ama yağmıyor; sadece lafta silah olarak kullanıyor; bana rutinmiş gibi geldi umarım böyledir. Ablanla neden tartıştı ki?

of dileğim yaa hep senin başına bu tür bişi kalıyo :26: :26: napıcaksınız şimdi?

şimdi eşime söledim
ya çağırdılar ayarlama yaptılar bizde ona göre ayarladık kendimizi dedim
oraya gidelim gece yatamayacak kadar soğuk olursa bize geliriz arabayla bizde uyuruz sabahta kahvaltı ederiz ama ben şimdi son hafta durumumu tam ayarlamışken hazırlık o bu yapamam anla yani dedim
zaten benim ev daha merkezde die hooooppp benceyiz eee takıntılıyım ben yeni yıla giremem bulaşık yıkamaktan
ama yatmaya gelir kahvaltı ederiz dedim tmm dedi.
umarım cmt kadar bu durum değişmez :26:

ya ben aslında dün alışveriş yaptım ama daha bi abur cubur ve içki alınması lazım ee onlarda epey tutar.
hediyeleri artık değişmem onlara niyet aldım yani.
evde yapsaydım başka bi grupla yapcaktık kuzenler falan ama o olmadı şimdi yine bizim ev olsun istemioum

inşallah ablan hamile diye, onu gözden çıkarmamıştır...
eğer ablanı çıkarmaya niyetliyse bilerek kavga çıkartmıştır, bıraksın gitsin diye niyeyse aklıma ilk bu geldi :26:

git bak ablana, üzülmesinn

inşallah değişmez canım yaa

bizede yarın akşam arkiler gelicek , yemek odasındaki y.masasını salona alıcaz, koltukları falan çekicez....salonda olucaz ya gece, bi ayarlama yapıcaz sığabileceğimiz şekilde :26:

Selam kızlar tahlillerim hep iyiymiş bebişimin kalp atışlarını da duydum. gümbür gümbür atıyordu herşey yolundaymış :))

ay geçmişi okudum ama pek bişey kalmadıki aklımda leyla oldum bugün.

rüyalar uçuklar kavgalar temizlikler hepsi birbirine girdi kusuruma bakmayın

hediyeleri yarınmı ekliyoruz ?

canım sen git ablanın yanına, okadar da değil yaa ne sanıyo bu adam kendini, iyice korkutmuş herkesi

maşallah size elfimm hep böyle güzel haberlerle gel inş

Selam kızlar tahlillerim hep iyiymiş bebişimin kalp atışlarını da duydum. gümbür gümbür atıyordu herşey yolundaymış :))

hediyeleri yarınmı ekliyoruz ?
canım hadi gözün aydın maşallah bebişine
fotoları yarın ekleyelim dedik

umarım tatlım
sen zaten bizde kutlansın falan diodun yani hevesliydik o yüzden evdeki değişiklikte pek koymaz ki sana.
Benimde öle mesela tvnin falan salona çıkması lazım.
şimdiden düşündüm kek yapim cmt börek yapıp dolaba koyimmm pazar sabah pişiriyim.
pudingli kurabiye yapim
tiramisu yapim
bide akşam yemek olayı falan bizde olsa sıyırabilirim :18:
çünkü kuru çay verebilen bi insan diilim yada dağınık pis evde misafir ağarlayacak birisi o yüzden de takıntılarımla ve koşuşturmayla kötü geçer benim için bizim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…