2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sen bugün 6da mı çıkıosun
benimde ev temizlencek ama eltimle hbrleştik akşam bişiler yapalım die bizim eşler geç gelio yaa biz takılıouz eve gidip dip köşe girişmemek için kendime gezme çıkarıoum napım

Son düzenleme:

Yok canım 6,30...
sen dün bi sürü iş yapmadın mı temizdi evin... Yapma artık bişey dinlen gez...

amann saat 4 olmuş bu saatten sonra gelir mi para :44: normalde kaçta çıkıosun :26:

6 da, ama bisürü işim var benim ...ne düşünüyodum ne oldu şuan gerçekten sinir oldum, tersleniyom zaten ...demin sırıtık sırıtık suratıma bakıyo, gidemedim yaa " ne bakıyon ya Allallah "diye bağırdımm :95: ,halen gülüyo adam yaaa

şimdi bikaç müşteriye gidicem

Zuzu senin patronunla diyalogun çok değişik aslında iyimi kötümü çözemedim bi yönden iyi ama bi yönden de böyle pişkinliğe vurup izin vermiyo..
...
Bende şimdi konuştum eşimle :102:
Pazara gidicek benim için sebze meyve alıcak eve geçecekmiş akşamda iş çıkışı geldiğinde çıkarız dedi bana bi şeyler alıcakmış
Keşke maaşımı almış olsam bende hediye almak istiyorum ona.

özgem az kaldı sana da bana da erken kaçamadın
bende çıkıp eltime gitcem hava çok soğuk dışarı planı iptal oldu

özgem az kaldı sana da bana da erken kaçamadın
bende çıkıp eltime gitcem hava çok soğuk dışarı planı iptal oldu

Evet az kaldı diloşum yaa çıksaydık artık, boşverin evde oturursunuz sizde..
Ben aniden çıkabilirim araba gelirse şimdiden iyi tstiller en çok biz hakettik pzt. görüşürüz öptüm iyi akşamlarr

walla en iisini yapıosun dilek, bence de senin kendine oyalanacak bişeyler bulman lazım yoksa kendini yorarsın üzersin boş yere evde sürekli iş yapmaktan.
benim eltim de bi ara öyleydi yeni evli olduğu zamanlar her gün ama her gün ev süpürür siler oranın buranın tozunu falan alırdı ne zaman sorsak temizlik yapmam lazım bugün falan derdi. Sanıyorum psikolojik bu cnm yaa, puzzle yapmayı falan seviodun sen yanlış hatırlamıosam öyle bi şeylerle oyalansan akşamları, ya da kitap falan okusan....eminim şimdi senin evine gelsek pırıl pırıldır cnmm

biz d bunin anneme kahvaltıya davetliydik, balkonunu pimapenle kapattı da annem, onu kutlamak için balkonda kahvaltı partisi vardı
sonra da eve geçtim babam geldi bi saat kadar oturdu tiyatroya bilet almış o oraya gitti biz de dışarı çıktık gezdik biraz, tabi geç kaldık biraz 4e geliodu çıktığımızda minicity'ye gittik, sonlarını fazla gezemedik ama, güneş gidince .ıçımız dondu walla, Ankara'nın soğuğunu biz çekmek zorunda mıyız yaaaaa ohh oralara kar yağsın bize kuru soğuğu kalsınnn

nekk teprik derim cnmmmm süper hediyeymiş wallaaaa

Merhaba kızlar

dün kat kuralarımız çekildi bizim istediğimiz gibi oldu. 11.kat güney cephe. ama şerefiye bedeli çıktı 3.200 tl. evi teslim alınca ödeyeceğiz.

bugünde hep temizlikle geçti dışarısı çok soğuk çok fena.. bizde evde geçirdik

yarında doktor kontrolüne gidip öğleden sonra işyerinde olucam.,

görüşürüz kızlar iyi akşamlar

çok sevindim canım hadi hayırlı olsun güle güle oturursunuz işallah bebişin şanslı ve bereketiyle gelecek işallah

günaydın kızlar. 2011'in son haftasındayız artık. inşallah bu yıl bizi üzen herşeyy geride kalır, 2012 hep güzellik ve mutluluk getirir bize.

biz dün Girne'ye gittik, askerdeki arkadaşım, eşim ve ben. sabah kahvaltıyı yapıp çıktık evden. 4,30 civarı arkadaşı geri birliğine teslim ettik. ordan eşimle marketten biraz alışveriş yapıp eve geldik, yemek yedik. sonra ben Umutsuz Ev Kadınları'nı izledim, eşim de playstationda oyun oynadı. saat 11,30 gibi yattık. sabahleyin bir kalktım, dudağımda kocaman uçuk sızlayıp duruyor ya, hemen krem sürdüm, umarım uzun sürmez, 2012'ye uçuklu girmem

GÜLE GÜLE OTURUN CANIM NE GÜZEL İSTEDİĞİN GİBİ Bİ YER ÇIKMIŞ EVET KOOPERATİF SULÜ YERLER DE HP ÇIKIYOR ŞEREFİYE KAYINVALİDEMLER DE 4 YIL ÖNCE 3 BİN LİRA VERMİŞLERDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…