2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aslında almayan kalmadı artık ama misal benim foto hazır değil ...akşam yüklerim anca ...istersenizşimdi isterseniz yarın diyelim, fark yapmaz..herkesinki ulaştı çinkim

yaa huyuzluk yapıp keyfimi bozmak istemiyorum , oyüzden hevesleyim evet sonrasını düşünmüyorum sadece , dağınık,pasaklı bi ev

yaa bide kadınlara aldım hediyelerini ... o yakın arkin bebesinede aldım kıyafet, kızınada sındy bebik aldım, diğer arkinin kızınada aynı bebekten aldım, küçük oğluna unutmuşum almayı, demin geldi aklıma ...şimdi onada alcam .... bi aile daha katıldı partiye,onunda bebesi var

tutmayın beni kaçıp kurtulmammmm lazımmmmm

modunda olurdum

sağolun kızlar

bizim programımız yok daha. herkesi bizde toplayalım dedik sonra vazgeçtik öyle arkadaş ortamı olsa güzel olurdu.

sağolun kızlar

bizim programımız yok daha. herkesi bizde toplayalım dedik sonra vazgeçtik öyle arkadaş ortamı olsa güzel olurdu.

hayırrrr

geçen sene yani ilk yılbaşımızda kaynanamlardaydık, ve babaneler de vardı ...biz ayrı bi odadaydık, ben eşim kardeşim, kaynım....
ara ara onların yanınada takıldık ama köskös oturduk,hiç güzel değildi,
Allah tan kardeşimi çağırmıştım da, onunla yalnız hissetmedim kendimi, az da olsa eğlendim

biz arkadaşlar ile 3 yıldır harika kutluouz gece 12 havai fişek falan atıouz koltuk tepelerinde zıplıouz deli gibi içip eğleniouz
bu seneden hiç umudum yok
onlar bizede gelse olmaz hem eğlenemicem hem de külkedisi olcam

aslında almayan kalmadı artık ama misal benim foto hazır değil ...akşam yüklerim anca ...istersenizşimdi isterseniz yarın diyelim, fark yapmaz..herkesinki ulaştı çinkim

iyi hediyeler yarın eklenecek de hala ne bu gizem ne bu sır? barim kimin kime çıktığını söyleyelim artık ??? :44:
meraklı diyorsunuz sonra ama yazıyım dedim..

merhaba ben geldim

ben cumartesi evi süpür sil toz al banyo tuvalet yıka çamaşır bunlarla uğraştım.akşamda eşimle kaynanamlara gittik 9.30du yemek ye sohbet 1di yattık pazar günüde 12de kahvaltı yaptık sonra eşim yattı bende yattım onunla uyumuşuz kalktık akşam yemeği ye oturduk behzatı izledik odamıza geçtik 2de uyuyabildim sabahta 7.30da kalktım kursa geçtim.taksime gidebilmek için 3 araç değiştirdim istanbul öldürüyor beni

ablamla konuştum şimdi, müfettişi arayıp haklarını öğrenmiş. bizim patronla konuşmuş önce de, 1 hafta ihbar süren demiş, müfettiş 5 hafta demiş senelik izin paranı ve çalışma izin paranı vermesi gerekir, ayrıca günde 2 saat izin hakkın var, iş aramak vs. için demiş. ablam diyor versin bütün haklarımı çıkayım. bu saatten sonra o dönse de ben dönmem. İzmir'de yaparım doğumumu falan da diyor. kesin dönüş yapmayı planlıyorlar. tek maaşla geçinemezler ne de olsa. çok sinir oldum gerçekten. şeytan diyor toparlan ablanlarla bir dön, 6 ay önce 6 ay sonra ne fark eder

evet yarenim hakları var hepsini vermesi gerekiyor normalde kendi çıkmak istese 15 gün sonra çıkabiliyor yerine elemen bulunabilmesi için patron çıkarıyosada aynı işini bulacak günlük iş aramak içinde saari var .kıdem tazminatı ihbar tazminatı senelik izin kullanmadıysa onun parası hepsini versin ozamn bu patronları napıcaz bilmiyorum hepsi aynı .izmirde geçinebileceklermi ya tek maaşla . sen şeytana uyma canım biraz daha birikim yapıp dönersiniz belki ablanda sinirle öle demiştir hakkınızda hayırlısı olur işallah

iyi hediyeler yarın eklenecek de hala ne bu gizem ne bu sır? Barim kimin kime çıktığını söyleyelim artık ??? :44:
Meraklı diyorsunuz sonra ama Yazıyım dedim..

aynı fikirdeyim kuzum :)))

öyle yapcağınıza fotolarla birlikte ekleyin, hazırmı şimdi fotolar..hazır olanlar eklesin...kimse kalmadı zaten alacak verecek

yok enkim zaten daha dönmem herhalde ben, ama damarıma basmıyor da değil bu adam. canımızdan bezdirdi resmen. parayı buldukça gözü açıldı, hırslandı. acayip birşey oldu. her sabah ayaklarım geri geri gidiyor inan. her gün stres, sinir, gerginlik. artık verimli de olamıyorum zaten. hayırlısı bakalım. işyerinde herkes yaka silkiyor artık patrondan. kendini bilmez biri. dükkan sahibiyim diye fazla kalktı bir tarafları...

yarenim düşünmeden hareket etme canım :/ Allah sabır versin size bu adamla :26:

öyle yapcağınıza fotolarla birlikte ekleyin, hazırmı şimdi fotolar..hazır olanlar eklesin...kimse kalmadı zaten alacak verecek
Hayır canım, fotoyla alakası yok bunun. kimin kime çıktığını söyliycez sadece.
Fotoları herkes beraber ekler :))

bizler çalışıyoruz patronlar kazanıyor kimin sayesinde elemenları sayesinde kazanıyor parayı buldukça zıvanadan çıkıyorlar kontrol edemiyorsun kalifiyesiz beceriksiz biri çalışsa iş yapamayacak hep delirecekler öğrenemezler onlar çalışanalrın kıymetini allahım bildiği gibi yapsın onları

evt canım tabiki çıkaracaksa 15 gün önce sölemek zorunda 15 gün boyunca 2 saat izin vermek zorunda ve yine maaş işlio tabiki yıllık izninin parası varsa mesaileri ve tazminatı kıdem tazminatı varsa bunların hepsini almaya hakkı var.
Dönüş için seni anlıoum ama sizde bebek ev yeni bi hayat düşünüosunuz tüm bunlar için para lazım ve orda bu parayı daha çabuk kazanacaksın. Sinirle kalkıp zararla oturmanı istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…