Selam kızlar tahlillerim hep iyiymiş bebişimin kalp atışlarını da duydum. gümbür gümbür atıyordu herşey yolundaymış :))
ay geçmişi okudum ama pek bişey kalmadıki aklımda leyla oldum bugün.
rüyalar uçuklar kavgalar temizlikler hepsi birbirine girdi kusuruma bakmayın
hediyeleri yarınmı ekliyoruz ?
umarım tatlım
sen zaten bizde kutlansın falan diodun yani hevesliydik o yüzden evdeki değişiklikte pek koymaz ki sana.
Benimde öle mesela tvnin falan salona çıkması lazım.
şimdiden düşündüm kek yapim cmt börek yapıp dolaba koyimmm pazar sabah pişiriyim.
pudingli kurabiye yapim
tiramisu yapim
bide akşam yemek olayı falan bizde olsa sıyırabilirim :18:
çünkü kuru çay verebilen bi insan diilim yada dağınık pis evde misafir ağarlayacak birisi o yüzden de takıntılarımla ve koşuşturmayla kötü geçer benim için bizim evde
yaa huyuzluk yapıp keyfimi bozmak istemiyorum , oyüzden hevesleyim evetsonrasını düşünmüyorum sadece , dağınık,pasaklı bi ev
yaa bide kadınlara aldım hediyelerini ... o yakın arkin bebesinede aldım kıyafet, kızınada sındy bebik aldım, diğer arkinin kızınada aynı bebekten aldım, küçük oğluna unutmuşum almayı, demin geldi aklıma ...şimdi onada alcam .... bi aile daha katıldı partiye,onunda bebesi var
tutmayın benikaçıp kurtulmammmm lazımmmmm
modunda olurdum
sağolun kızlar
bizim programımız yok daha. herkesi bizde toplayalım dedik sonra vazgeçtik öyle arkadaş ortamı olsa güzel olurdu.
aslında almayan kalmadı artıkama misal benim foto hazır değil ...akşam yüklerim anca ...istersenizşimdi isterseniz yarın diyelim, fark yapmaz..herkesinki ulaştı çinkim
iyi hediyeler yarın eklenecek de hala ne bu gizem ne bu sır? barim kimin kime çıktığını söyleyelim artık ??? :44:
meraklı diyorsunuz sonra amayazıyım dedim..
ablamla konuştum şimdi, müfettişi arayıp haklarını öğrenmiş. bizim patronla konuşmuş önce de, 1 hafta ihbar süren demiş, müfettiş 5 hafta demişsenelik izin paranı ve çalışma izin paranı vermesi gerekir, ayrıca günde 2 saat izin hakkın var, iş aramak vs. için demiş. ablam diyor versin bütün haklarımı çıkayım. bu saatten sonra o dönse de ben dönmem. İzmir'de yaparım doğumumu falan da diyor. kesin dönüş yapmayı planlıyorlar. tek maaşla geçinemezler ne de olsa. çok sinir oldum gerçekten. şeytan diyor toparlan ablanlarla bir dön, 6 ay önce 6 ay sonra ne fark eder
iyi hediyeler yarın eklenecek de hala ne bu gizem ne bu sır? Barim kimin kime çıktığını söyleyelim artık ??? :44:
Meraklı diyorsunuz sonra amaYazıyım dedim..
aynı fikirdeyim kuzum :)))
evet yarenim hakları var hepsini vermesi gerekiyor normalde kendi çıkmak istese 15 gün sonra çıkabiliyor yerine elemen bulunabilmesi için patron çıkarıyosada aynı işini bulacak günlük iş aramak içinde saari var .kıdem tazminatı ihbar tazminatı senelik izin kullanmadıysa onun parası hepsini versin ozamn bu patronları napıcaz bilmiyorum hepsi aynı .izmirde geçinebileceklermi ya tek maaşla . sen şeytana uyma canım biraz daha birikim yapıp dönersiniz belki ablanda sinirle öle demiştir hakkınızda hayırlısı olur işallah
yarenim düşünmeden hareket etme canım :/ Allah sabır versin size bu adamla :26:ablamla konuştum şimdi, müfettişi arayıp haklarını öğrenmiş. bizim patronla konuşmuş önce de, 1 hafta ihbar süren demiş, müfettiş 5 hafta demişsenelik izin paranı ve çalışma izin paranı vermesi gerekir, ayrıca günde 2 saat izin hakkın var, iş aramak vs. için demiş. ablam diyor versin bütün haklarımı çıkayım. bu saatten sonra o dönse de ben dönmem. İzmir'de yaparım doğumumu falan da diyor. kesin dönüş yapmayı planlıyorlar. tek maaşla geçinemezler ne de olsa. çok sinir oldum gerçekten. şeytan diyor toparlan ablanlarla bir dön, 6 ay önce 6 ay sonra ne fark eder
Hayır canım, fotoyla alakası yok bunun. kimin kime çıktığını söyliycez sadece.öyle yapcağınıza fotolarla birlikte ekleyin, hazırmı şimdi fotolar..hazır olanlar eklesin...kimse kalmadı zaten alacak verecek
yok enkim zaten daha dönmem herhalde ben, ama damarıma basmıyor da değil bu adam. canımızdan bezdirdi resmen. parayı buldukça gözü açıldı, hırslandı. acayip birşey oldu. her sabah ayaklarım geri geri gidiyor inan. her gün stres, sinir, gerginlik. artık verimli de olamıyorum zaten. hayırlısı bakalım. işyerinde herkes yaka silkiyor artık patrondan. kendini bilmez biri. dükkan sahibiyim diye fazla kalktı bir tarafları...
ablamla konuştum şimdi, müfettişi arayıp haklarını öğrenmiş. bizim patronla konuşmuş önce de, 1 hafta ihbar süren demiş, müfettiş 5 hafta demişsenelik izin paranı ve çalışma izin paranı vermesi gerekir, ayrıca günde 2 saat izin hakkın var, iş aramak vs. için demiş. ablam diyor versin bütün haklarımı çıkayım. bu saatten sonra o dönse de ben dönmem. İzmir'de yaparım doğumumu falan da diyor. kesin dönüş yapmayı planlıyorlar. tek maaşla geçinemezler ne de olsa. çok sinir oldum gerçekten. şeytan diyor toparlan ablanlarla bir dön, 6 ay önce 6 ay sonra ne fark eder
hayır canım, fotoyla alakası yok bunun. Kimin kime çıktığını söyliycez sadece.
Fotoları herkes beraber ekler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?