2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gunaydın kızlar; yılın son haftasına da girdik :)))) elfi eviniz hayırlı olsun güzel bir konumdan çıkmasına sevindim. Ne zaman taşınıyorusnuz?

dilek anlat bakalım nasıl geçti h sonun?

Ben de cumartesi -pazar hep kayınvalidemlerdeydim görümcem geldi beraber yedik içtik oturduk

Zuzu senin patronunla diyalogun çok değişik aslında iyimi kötümü çözemedim bi yönden iyi ama bi yönden de böyle pişkinliğe vurup izin vermiyo..
.

evet bazen tuhaf oluyo bizim diyaloglar :101:

ohh istediğinin olmasına çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun ...güney cephesi olması ayrıyetten güzel :) kaç katlıydı bu bina :44:

geçmiş olsun yarenim ....

günaydın kızlar , haftasonum güzeldi, temizlikle geçti çoğu, ama olsun c.ertesi + pazar akşamları arkilerle geçti, eğlendik
bugüne de banyo yıkamam ve gardolabı düzenlemem kaldı

hayırlı olsun elfimm, güle güle oturun

Günaydın herkesee

bol bol dinlendim ben hafta sonu, eşim çalıştığı için tek başımaydım.
Cumartesi, evi azcık bi toparlayıp bi uyumuşum 8 e kadar kalktım yemek yaptım eşim geldi..
pazar da temzilik yaptım, yattım, kitap okudum, film izledim.. ay yalnız kalmak da iyi geldi bana sanki yaa eşimi aramadım hiç niyeyse

İyi haftalar diliyorum hepimize

geçmiş olsun kuzu :26:
ben de cumartesi gecesi ağlaya ağlaya uyandım.. nasıl dudağım uçuklamadı hayret.
kabus gördüm (okuduğum kitapta farklı bir insan ırkı vardı kediye dönüşüyolardı ondan etkilendim galiba)
böyle bi kedi kadını yiyodu her yer kann, ama nasıl böyle sonra peşimden geliyo sinsi sinsi.. o kadın tüm pazar günü gözümün önünden gitmedi ya anlatırken saçma ama rüya çok korkunçtu

Son düzenleme:
kızlar süpersiniz evlerinizi toparlamış temizlemişsiniz ben ne çamaşır yıkayabildim ne de süpürge açabildim 3 haftadır evi resmen bi şeyler götürüyor

Hangi kitabı okuyorsun???
kötü rüya görünce kalkıp suya anlat derler ki suyla birlikte o gördüğün kötü rüya da beyninden aksın gitsin diye.

nekim bilinçaltı işte okuyup geri yatsaydın canım ...

sirken benim evde felaketti valla, bide kaynanamın evini temizledim, bi toz almadım saat 3tü artık eve indim, kendi evimi temizleim dedim ...mutfaktaki sebzeliklerin yeriyle oynadık biraz değişitirdik iyi oldu :) sonra yemek yaptım keke yaptım saat 7 de oturdum ,öğlen 12den beri uyumuşum 8 de uyandım arkiler çağırdı, aldım kekimi onlara gittik
tabisi banyom kaldı , o da bugüne inşallah

günaydın kızlar bir mrb diyip çıkayım dedim benim ders çalışma dolu dizgin gidiyor

evet kızlar
cmt akşam işten çıktım eltime gittim evde yemek yok dışarda yiyelim dedi antrese gittik güzelce bi kumpir yedik sonra rossmanna gittik yine duramadım parlatıcı kapatıcı pudra falan aldım
sonra eve geldik saat yarım gibi eşim geldi biraz oturduk sonra çıktık evin önüne kadar geldik pazar sbh arabayı babasına vercekti cenazeleri varmış bu seferde sabah erken kalkmak istemioum dedi
tekrar yola düştük ama bu arada kar durmadan yağıo babasını aldık o tekrar bizi eve getirdi falan derken sonra biraz evde vakit geçirdik saat 4 gibi yatabildik.
pazar sabah 11de kalktık kahvaltı hemen temizlik yapmaya başladık inanmıcaksınız ama eşim bana yardım etti süpürmeme silmeme halıları falan çırptı balkonda çamaşır sepetlerimi taşıdı nevresimleri falan değiştik sonra bi duş aldık ve saat 2de dışarı çıktık ne zamandır yayan gezmioduk kızılayda 5 saat gezmişiz o istediğim yeşil elbiseyi aldı eşim bana yılbaşı hediyesi olarak
arkadaşlara bişiler aldık bilet aldık (inşallah bişiler çıkar) sonra eve geldik poşetleri bıraktık markete çıktık o ara babası aradı biz geldik k.validene girelim o zaman die bende marketten sonra arıcaktım arabayı getirceklerini bildiğim için gelin dicektim ama pat die çıkıp gelmişler anneme girdiler tabii hemen eve geldim çay koydum fırında tavuk ve kremalı patetes yaptım salata yaptım anneme gittik hep beraber bize inelim die siz inin geliriz dediler
sonra benim babam gelmemiş ama annemle falan geldiler çay verdim yemek yemicez dediler ama bi taraftandan fırında ne yaptın diolar artık pasta tabaklarına azcık koydum tadına baksınlar die benim k.validem falan öledir yani

neyse yemişler kek kurabiye falan ikram ettim. sonra onları geri eve götürmemiz gerekti ve düştük yola onları bıraktık ordan diğer eltime geçtik birazda orda oturduk saat 12de kalktık eve geldik yattık derken yorgunum ama dolu dolu bi hft geçirdim mutluyum eşimle de gayet iiydim
çok şükür taksitleri faturaları market alışverişini de hallettim herşey yolunda.
Allahıma binlerce şükürler olsun

yarenim ucuğun için krem sür tatlım yaa geçmiş olsun

elfim eviniz istediğin gibi oldu sanırım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

nekim sen korktun mu gel bana gell kuzummmmm

zuzu maşallah temizlikleri yapmış keki yapıp yine koşa koşa arkine gitmişsin

sirken niye hem cmt hem pazarı k.validende geçirdin :26:

zeynep sen ne yaptın k.validende kalacaktın :44:

nekimm öyle rüyalar çok etkiliyor insanı bilirim. ama ben rüyalardan uçuk atmam hiç. dün bütün gün eşim gözümün içine bakıp durdu, kaç kere seni seviyorum dedi sayamadım acaba diyorum nazar mı değdi? benim ateşim çıkarsa falan uçuk atarım genelde ama bu aralar öyle birşey de olmadı. bilmiyorum nasıl biranda patladı. çok moralim bozuluyor benim uçuğum olunca. sabahtan beri su bile içemiyorum onun yüzünden.

Hangi kitabı okuyorsun???
kötü rüya görünce kalkıp suya anlat derler ki suyla birlikte o gördüğün kötü rüya da beyninden aksın gitsin diye.
Dara Joy - Knight of a Trillion Stars bunun bulgarcasını okuyorum canım, kardeşim göndermişti.
o suya anlatma şeysini hep unutuyorum ben

dün akşam benm eşim de fazla sırnaştı önce aynen küçük kardeşler gibi hamur misali yoğurdu durdu beni tv izlerken. kolumu bacağımı çekiştiriyor öpüyor kızdım ben de ağladım sonra üzüldü sarılıp durdu oğluuum annene söyle onu çok seviyorum dedi habire, hep duymazdan geldim uyumuşum, yatağa nasıl gittim hatırlamıyorum :26:

tatlım cumartesi eşimin kpederle çalışmaları gerekiyordu gece ikiye kadar çalıştılar(tezsel durumlar); öğleden sonra oraya geçtik; pazar sabah da görümcem kahvaltıya gelecekti tekrar git gel yapmayalım dedik.

@zuzum; bu akşam yasin okuyim evet :26:
@demet; özeledik
@dilek; eşine afferim ona.. yeni elbiseni de güle güle giy.
korktum evet, geldim sarıl
@yarenim; maşallah size uçuk için moralini bozma canım ya, kurur o 2 güne

..
kızlar herkes hediyesini aldım mı? yarın foto ekliyomuyuz? :44: zuzu??

ay bu hamilelik ne zor iş adam sevip okşamış sen de kızıp ağladın mı ya

inşallah kurur canım. benim genelde 1 hafta sürer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…