Zuzu senin patronunla diyalogun çok değişik aslında iyimi kötümü çözemedim bi yönden iyi ama bi yönden de böyle pişkinliğe vurup izin vermiyo..
.
Merhaba kızlar
dün kat kuralarımız çekildi bizim istediğimiz gibi oldu. 11.kat güney cephe. ama şerefiye bedeli çıktı 3.200 tl. evi teslim alınca ödeyeceğiz.
bugünde hep temizlikle geçti dışarısı çok soğuk çok fena.. bizde evde geçirdik
yarında doktor kontrolüne gidip öğleden sonra işyerinde olucam.,
görüşürüz kızlar iyi akşamlar
günaydın kızlar. 2011'in son haftasındayız artık. inşallah bu yıl bizi üzen herşeyy geride kalır, 2012 hep güzellik ve mutluluk getirir bize.
biz dün Girne'ye gittik, askerdeki arkadaşım, eşim ve ben. sabah kahvaltıyı yapıp çıktık evden. 4,30 civarı arkadaşı geri birliğine teslim ettik. ordan eşimle marketten biraz alışveriş yapıp eve geldik, yemek yedik. sonra ben Umutsuz Ev Kadınları'nı izledim, eşim de playstationda oyun oynadı. saat 11,30 gibi yattık. sabahleyin bir kalktım, dudağımda kocaman uçuksızlayıp duruyor ya, hemen krem sürdüm, umarım uzun sürmez, 2012'ye uçuklu girmem
hayırlı olsun elfimm, güle güle oturunMerhaba kızlar
dün kat kuralarımız çekildi bizim istediğimiz gibi oldu. 11.kat güney cephe. ama şerefiye bedeli çıktı 3.200 tl. evi teslim alınca ödeyeceğiz.
bugünde hep temizlikle geçti dışarısı çok soğuk çok fena.. bizde evde geçirdik
yarında doktor kontrolüne gidip öğleden sonra işyerinde olucam.,
görüşürüz kızlar iyi akşamlar
geçmiş olsun kuzu :26:günaydın kızlar. 2011'in son haftasındayız artık. inşallah bu yıl bizi üzen herşeyy geride kalır, 2012 hep güzellik ve mutluluk getirir bize.
biz dün Girne'ye gittik, askerdeki arkadaşım, eşim ve ben. sabah kahvaltıyı yapıp çıktık evden. 4,30 civarı arkadaşı geri birliğine teslim ettik. ordan eşimle marketten biraz alışveriş yapıp eve geldik, yemek yedik. sonra ben Umutsuz Ev Kadınları'nı izledim, eşim de playstationda oyun oynadı. saat 11,30 gibi yattık. sabahleyin bir kalktım, dudağımda kocaman uçuksızlayıp duruyor ya, hemen krem sürdüm, umarım uzun sürmez, 2012'ye uçuklu girmem
geçmiş olsun kuzu :26:
ben de cumartesi gecesi ağlaya ağlaya uyandım.. nasıl dudağım uçuklamadı hayret.
kabus gördüm (okuduğum kitapta farklı bir insan ırkı vardı kediye dönüşüyolardı ondan etkilendim galiba)
böyle bi kedi kadını yiyodu her yer kann, ama nasıl böyle sonra peşimden geliyo sinsi sinsi.. o kadın tüm pazar günü gözümün önünden gitmediya anlatırken saçma ama rüya çok korkunçtu
Dara Joy - Knight of a Trillion Stars bunun bulgarcasını okuyorum canım, kardeşim göndermişti.Hangi kitabı okuyorsun???
kötü rüya görünce kalkıp suya anlat derler ki suyla birlikte o gördüğün kötü rüya da beyninden aksın gitsin diye.
yarenim ucuğun için krem sür tatlım yaa geçmiş olsun
elfim eviniz istediğin gibi oldu sanırım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
nekim sen korktun mu gel bana gell kuzummmmm
zuzu maşallah temizlikleri yapmış keki yapıp yine koşa koşa arkine gitmişsin
sirken niye hem cmt hem pazarı k.validende geçirdin :26:
zeynep sen ne yaptın k.validende kalacaktın :44:
bu sana ve eşinee
dün akşam benm eşim de fazla sırnaştı önce aynen küçük kardeşler gibi hamur misali yoğurdu durdu beni tv izlerken. kolumu bacağımı çekiştiriyor öpüyor kızdım ben de ağladım sonra üzüldü sarılıp durdu oğluuum annene söyle onu çok seviyorum dedi habire, hep duymazdan geldim uyumuşum, yatağa nasıl gittim hatırlamıyorum :26:
@zuzum; bu akşam yasin okuyim evet :26:
@demet; özeledik
@dilek; eşineafferim ona.. yeni elbiseni de güle güle giy.
korktum evet, geldim sarıl
@yarenim; maşallah sizeuçuk için moralini bozma canım ya, kurur o 2 güne
..
kızlar herkes hediyesini aldım mı? yarın foto ekliyomuyuz? :44: zuzu??
ayy "dilekkk" yazmayı unutmuşum ..nazar boncuku size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?