yarın görersin
ay yarın çok heyecanlı olucak fotoları eklesin herkes gelince
albüme ekleyelim bence
arkadaşlarımla alıyoruz hediyeyi, ne alsak nasıl bişi alalım felanheyyyyyy
ya bakıoum yazılmıo bakmıoum hediyeler açıklanmış :26:
bende biliodum nigarı seçince oda beni seçti dedim iş ark hatta
hediyelerimi de çok beğendim beni ne kadar ii tanımış yaa sanal alemden bi arkadaşım dedim
renkler model falan
ve içlerinden 1 tanesini çok istiodum bu aralar
arkadaşlarımla alıyoruz hediyeyi, ne alsak nasıl bişi alalım felan
diyorum düşünün ki çok kokoş, süslü bi kız
öyle renk kendi çıktı ortaya işte.
inş beğenmişsindir, kullanırsın bebeyim
ben de senin aldıklarını çok sevdim, teşekkür ederimmmözel mesajla yazıcaktım dedim bu zuzuş şimdi kızar
işte şimdi çok rahatladım ve mutlu oldumm :119: güle güle kullan canımmya ben hediyeleri aldım ama akşam eşime bi anlatıoum hoplaya zıplaya
eltim gelmişti o akşam ona gösterioum ya ne kadar güzel bişi dedi oda
ilk alan bendim galiba salı sabahı 10da falan aldım ben
o gün taktım kullandım üstümde siyah elbise vardı uydu yani taktım onları
işte şimdi çok rahatladım ve mutlu oldumm :119: güle güle kullan canımm
ben de çarşamba akşamı aldımm
ben de senin aldıklarını çok sevdim, teşekkür ederimmmözel mesajla yazıcaktım dedim bu zuzuş şimdi kızar
çok çok beğendimm kuzumm, öylesine yazmıyorum ben de.. tekrar teşekkürlerrcanım çok teşekkur ederim yani laf olsun die diil tam benim tarzım yani
sende inş beğenmişsindir ağzından laf almaya çalıştım şal kullanmıo musun falan die sormuştum boğazım ağrıo deyince
tam algılayamadım cvpta ama sanırım kullanır dedim fotolara bakıoum oje falan ne renk kullanıo die taç hiç aklımdan geçmemişti kurdaleli toka alcaktım ama tam renk uyduramayınca taca kaydım
en başta şalı yeşil alcaktım sonra yeşil oje olmaz dedim falandı fişmandı derken sonuç bu işte :26:
çok çok beğendimm kuzumm, öylesine yazmıyorum ben de.. tekrar teşekkürlerr
elfiş ipucu verdin, şal dedin
dün eşim dediki hadi temizlik yapalım baktık sular kesik gel dışarı çıkalım dedi çok soğuktu istemedim ben bi arkadaşımın dükkanına uğrarayım o zaman dedi tamam dedim. sonra baktım sular geldi bende başladım bi güzel temizlik yapmaya. heryeri dip köşe temizledim kaynanamda bi elinde cımbız bi elinde ayna. neyse ben kızıma gideyim çocuğa bakayımda o da iş yapacakmış dedi. gördü nasıl canla başla temizlik yaptığımı. eşim geldi onada tuvaleti yıkattırdım çamaşır suyu koklama sen dedi. neyse akşam kaynanam geldi bide üzerine yemek yaptım yemek yedik. kızı için diyorki bi temizlik yaptı ki sormayın beyaz eşyaları bembeyaz tertemiz oldu.
yani ne bu şimdi o güzel temizlik yapıyorda ben yapmıyorum gibi anlıyorum ben. eşimede söyledim yok öyle bişey dedi. dedim kusura bakma ama kardeşinin evi b.k götürüyor bi mutfağı temizlemiş diye ondan temizi yok biz her hafta temizlik yapalım kimsenin umrumda olmasın. bi eline sağlık bile denmiyor
yani şeytan dioki al cımbızı yol hiç kaşsız kalsın
nie yardım edim demio yaa
ne münasebet yani yemeği yapsın temizlik yapamıosa
tuvalette mi ovamıo nası vicdan yaa
offffffff kaynanalarr
elfişim ama bu böyle olmaz, senin ilk 3 ayın önemli..dikkat etmen lazım
sonrasında da zorlanıcaksın zaten.. yardım etmesi şart :26:
konuşulsun bu konu evde..
herkese iyi akşamlarkaçtımm
Yya senin bu kaynana, bebek doğunca..gider kızına kalmaya ,bak görr .... Kızınınkini bahane eder durmuyo falan diye, gider ona bakmaya
Ya senin aşını işini yapan kim ,kızınmı gelininmi
..
Bende 7ye kaldım yaaallah tan yemeğim var dünden :) badılcanla makarna
görümcemde çok çekti annesinden bebek olunca. ha bire bebeğin burnunu sıktı küçük olsun diye bebeğin burnunda kırmızılık oluştu yeni yeni kayboluyor. benim çocuğada öyle yaparsa valla asla ama asla kabul etmem. damadı bile yalvarıyordu anne yapma diye onlar yokken hemen sıkıyordu minicik bebeğin burnunu. ne sinir bozucu dimi yaa. yemek konusunda karışmam çünkü kızı onu yedirme bunu yedirme dedikçe bebek sıska kaldı şimdi bacakları çubuk gibi :)
bu akşam ve yarın akşam yok görümcesine kalmaya gitti. kocişimle baş başayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?