2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. bizim işyeri gerildi iyice. ablam haklarını öğrenip patronun önüne koyunca bizimki çıldırdı. şimdi yok düzensiz çalışmaktan rapor yazcam, yok iş azlığı nedeniyle çıkarttım falan diyor. ablam da düzensiz çalışmaktan diye rapor yazabilirsiniz ama ben onu kabul edip imzalamam dedi. patron iyice kızdı, benim karşımda konuşma falan demiş ablama ablam da hakkımı korucam tabii ki niye konuşmuyorum demiş. bakalım gelecek günler neler getirecek? ablam şikayet de etcem diyor, hamileyi çıkarttı diye. normalde hamileyi çıkartamaz çünkü. iyice gergin günler bizi bekliyor. tamamen cehenneme dönecek işyeri kesin. çünkü burda birçok işçi hakkını aramıyor, yurtdışındayız diye peşine düşmüyor haklarının. o yüzden burdakiler pek alışık değil, zorlarına gidiyor hakkını arayınca. Allah yardımcımız olsun...

vay arkadaş yaaaa ne sanıyor o manyak kendini kıbrıs'ın sahibi mi abartmış ama cidden, hamile kadına yapılacak şey mi bu!!!!

walla ablan en iyisini yapmış sonuna kadar ne kadar hakkı varsa hepsini arasın biraz aklı başına gelsin o adamın da, nası çetin cevize çattığını görsün

elfişş evin iistediğin gibi çıkmış çok sevindim cnm yalnız o şerefiye ne ki bilmiyorum ben hiç, zorunlu muymuş vermek :26:bebişine de maşallah , o manyak kadını da takma allaşkına canını sıkma onun yüzünden, herkes kendini bi şey sanıyor walla

valla canım ablam çok kararlı görünüyor. bundan sonrasında mutlaka patron geri adım atmaya çalışacak. yok işte doğum iznine kadar idare edelim de bari paranı al vs. vs. sonra da millete dicek acıdım da haline vazgeçtim. biliyoruz biz bu adamın huyunu. Ocak sonu gibi İzmir'e dönmeyi düşünüyorlar. bakalım artık, hayırlısı diyorum. ama bildiğim tek şey çok başımız ağrıyacak bundan sonra. hırsını alacak birini arayacak, benim yanıma gelip özellikle ablam hakkında ileri geri konuşacak, damarıma basacak. 6-7 ay nasıl geçecek bilmiyorum. hayırlısı olsun inşallah, ne diyim...

eğer kıbrıs'taki şartlar ablan için daha iyi olacaksa ve patron da geri adın atarsa beklesin bari biraz daha...

ay bilemedim ki cnm yaa, kıbrıs stresli ama çok para, izmir stressiz ama az para :44: çekebilirim o manyak adamı derse biraz daha beklesin, ama yok kendine sağlığına zarar verecek boyutta olacaksa eğer hiç düşünmesin bile...

valla ablan çok iyi yapıyorrr, zaten kesin karar vermiş görünüyo ablan..bari iyice alsın hırsını,bırakmasın hakkını

...

kızlar ben eve geç kalınca kocişde yemekle uğraşmayım diye pide yaptırmış ,onu yedik
halbuki dünden yemeğim kaldıydı, artık yarın yeriz :)

banyoyu yıkıcaktım ama nekaaa zor geliyo, üşüyorum bide elim ayağım halen buz banyoda yapıcam (

afferin kocişine ii yapmış afiyet olsun cnmm :) boşver banyo temizlemeyi bu soğukta yaaa, benim de dünden bulaşıklarım vardı eve gelince hemen onları yıkıyım kaldırıyım dedim ellerim donduuuuu sadece banyoya gir sen, girmişken de küvet m duşakabin mi ne varsa ona bi el at. Banyoya da ufo'yu koy sıcacık duşunu al

nasıl bir kadın bu ya gelini hamile torunu olacak en önemli aylarındasın temizlik yapıyosun o süsüne bakıyor kızı temizlik yapacak çocuk bakmaya gidiyor bu kaynanaları napalım biz anlamıyorum

yaa ufoyu duvara monte ettik , ayağınıda bazaya kaldırdık ...

geçen kış öle yapıyoduk, ufoyu banyoya alıyoduk, biraz ısınınca banyo götürüyodu eşim, ben giriyodum duşa :)) şimdii duvardan sök,tak zor olur:26:

yarın misafir gelcek ya yıkaym dedim banyoyu , eşimde diyo üstten bi siliveririz,yapma şimdi

canım bunlar bahane patronlara düzensiz çalışma iş azlığı ne yaparsa yapsın haklarını vermek zorunda karşısına dikilince böyle zora geliyorlar allah yardımcınız olsun canım hakkınızda hayırlısı olur işallah o patron görür anyayı konyayı

alishiacım bu saatten sonra patrona ne kadar güvenilir bilemiyoruz. bugün olmazsa yarın benzer birşey yapabilir. yine son kararı ablam verecek. bakalım hayırlısı inşallah...

canım maşallah

biz de geçen yıl kayınvalidemlerdeydik kaynım kayınvalidem eşim ben, kayınpederim çalışıyordu yoktu, oyunlar falan oynamıştık çok zevkliydi ama bu yıl kızgınım gitmeyeceğim arkadaşlarımızı çağırdım onlar gelecek.

günaydın kızlar.

dilşad yazmış, bende yazayım bari :)

bende dün gece ekledim ...

günaydınnn buarada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…