selam kızlar. bizim işyeri gerildi iyice. ablam haklarını öğrenip patronun önüne koyunca bizimki çıldırdı. şimdi yok düzensiz çalışmaktan rapor yazcam, yok iş azlığı nedeniyle çıkarttım falan diyor. ablam da düzensiz çalışmaktan diye rapor yazabilirsiniz ama ben onu kabul edip imzalamam dedi. patron iyice kızdı, benim karşımda konuşma falan demiş ablamaablam da hakkımı korucam tabii ki niye konuşmuyorum demiş. bakalım gelecek günler neler getirecek? ablam şikayet de etcem diyor, hamileyi çıkarttı diye. normalde hamileyi çıkartamaz çünkü. iyice gergin günler bizi bekliyor. tamamen cehenneme dönecek işyeri kesin. çünkü burda birçok işçi hakkını aramıyor, yurtdışındayız diye peşine düşmüyor haklarının. o yüzden burdakiler pek alışık değil, zorlarına gidiyor hakkını arayınca. Allah yardımcımız olsun...
vay arkadaş yaaaa ne sanıyor o manyak kendini kıbrıs'ın sahibi miabartmış ama cidden, hamile kadına yapılacak şey mi bu!!!!
walla ablan en iyisini yapmış sonuna kadar ne kadar hakkı varsa hepsini arasın biraz aklı başına gelsin o adamın da, nası çetin cevize çattığını görsün
valla canım ablam çok kararlı görünüyor. bundan sonrasında mutlaka patron geri adım atmaya çalışacak. yok işte doğum iznine kadar idare edelim de bari paranı al vs. vs. sonra da millete dicek acıdım da haline vazgeçtim. biliyoruz biz bu adamın huyunu. Ocak sonu gibi İzmir'e dönmeyi düşünüyorlar. bakalım artık, hayırlısı diyorum. ama bildiğim tek şey çok başımız ağrıyacak bundan sonra. hırsını alacak birini arayacak, benim yanıma gelip özellikle ablam hakkında ileri geri konuşacak, damarıma basacak. 6-7 ay nasıl geçecek bilmiyorum. hayırlısı olsun inşallah, ne diyim...
selam kızlar. bizim işyeri gerildi iyice. ablam haklarını öğrenip patronun önüne koyunca bizimki çıldırdı. şimdi yok düzensiz çalışmaktan rapor yazcam, yok iş azlığı nedeniyle çıkarttım falan diyor. ablam da düzensiz çalışmaktan diye rapor yazabilirsiniz ama ben onu kabul edip imzalamam dedi. patron iyice kızdı, benim karşımda konuşma falan demiş ablamaablam da hakkımı korucam tabii ki niye konuşmuyorum demiş. bakalım gelecek günler neler getirecek? ablam şikayet de etcem diyor, hamileyi çıkarttı diye. normalde hamileyi çıkartamaz çünkü. iyice gergin günler bizi bekliyor. tamamen cehenneme dönecek işyeri kesin. çünkü burda birçok işçi hakkını aramıyor, yurtdışındayız diye peşine düşmüyor haklarının. o yüzden burdakiler pek alışık değil, zorlarına gidiyor hakkını arayınca. Allah yardımcımız olsun...
valla ablan çok iyi yapıyorrr, zaten kesin karar vermiş görünüyo ablan..bari iyice alsın hırsını,bırakmasın hakkını
...
kızlar ben eve geç kalınca kocişde yemekle uğraşmayım diye pide yaptırmış ,onu yedik
halbuki dünden yemeğim kaldıydı, artık yarın yeriz :)
banyoyu yıkıcaktım ama nekaaa zor geliyo, üşüyorum bide elim ayağım halen buzbanyoda yapıcam (
dün eşim dediki hadi temizlik yapalım baktık sular kesik gel dışarı çıkalım dedi çok soğuktu istemedim ben bi arkadaşımın dükkanına uğrarayım o zaman dedi tamam dedim. sonra baktım sular geldi bende başladım bi güzel temizlik yapmaya. heryeri dip köşe temizledim kaynanamda bi elinde cımbız bi elinde ayna. neyse ben kızıma gideyim çocuğa bakayımda o da iş yapacakmış dedi. gördü nasıl canla başla temizlik yaptığımı. eşim geldi onada tuvaleti yıkattırdım çamaşır suyu koklama sen dedi. neyse akşam kaynanam geldi bide üzerine yemek yaptım yemek yedik. kızı için diyorki bi temizlik yaptı ki sormayın beyaz eşyaları bembeyaz tertemiz oldu.
yani ne bu şimdi o güzel temizlik yapıyorda ben yapmıyorum gibi anlıyorum ben. eşimede söyledim yok öyle bişey dedi. dedim kusura bakma ama kardeşinin evi b.k götürüyor bi mutfağı temizlemiş diye ondan temizi yok biz her hafta temizlik yapalım kimsenin umrumda olmasın. bi eline sağlık bile denmiyor
afferin kocişine ii yapmış afiyet olsun cnmm :) boşver banyo temizlemeyi bu soğukta yaaa, benim de dünden bulaşıklarım vardı eve gelince hemen onları yıkıyım kaldırıyım dedim ellerim donduuuuusadece banyoya gir sen, girmişken de küvet m duşakabin mi ne varsa ona bi el at. Banyoya da ufo'yu koy sıcacık duşunu al
Selam kızlar tahlillerim hep iyiymiş bebişimin kalp atışlarını da duydum. gümbür gümbür atıyordu herşey yolundaymış :))
ay geçmişi okudum ama pek bişey kalmadıki aklımda leyla oldum bugün.
rüyalar uçuklar kavgalar temizlikler hepsi birbirine girdi kusuruma bakmayın
hediyeleri yarınmı ekliyoruz ?
hayırrrr
geçen sene yani ilk yılbaşımızdakaynanamlardaydık, ve babaneler de vardı ...biz ayrı bi odadaydık, ben eşim kardeşim, kaynım....
ara ara onların yanınada takıldık ama köskös oturduk,hiç güzel değildi,
Allah tan kardeşimi çağırmıştım da, onunla yalnız hissetmedim kendimi, az da olsa eğlendim
kizlar cekilise neden beni dahil etmediniz ?
Sormadiniz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?