2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın Herkese...
Bende ekliyorum yılbaşı hediyelerimi albüme.
sen nerdesiin? dün gece rüyamda bile senle konuşuyorum telefonda, diyorum ki niye yoktun dün bişe mi oldu felan? :26:
ama sesin çok güzel geliyordu..

Günaydın herkese ben de ekledim hediyemi..

gunaydın kızlar albümlerinize baktım çok güzel güle güle kullanın. Ben gece eve geç geçtiğim için ekleme fırsatım olmadı bu akşam ekleyecem sözzzz :)))

gunaydın kızlar albümlerinize baktım çok güzel güle güle kullanın. Ben gece eve geç geçtiğim için ekleme fırsatım olmadı bu akşam ekleyecem sözzzz :)))
sirkeen oyunbozanlık yaptın amaa
ben akşam göremicem sabah bakarım artık :/ eşimin laptopu gelse de tamirden benimkini rahat bıraksa yaa :105:

sen nerdesiin? dün gece rüyamda bile senle konuşuyorum telefonda, diyorum ki niye yoktun dün bişe mi oldu felan? :26:
ama sesin çok güzel geliyordu..

Günaydın herkese ben de ekledim hediyemi..

Sağol Nekimm bi sen merak etmişsin zaten.

Pazartesi günü sabah 5 de eşim biraz kötü oldu hastaneye gittik kalbi çok hızlı çarpıyordu midesi falan ağrıyordu. Yolda geçti ama yine rahatlatıcı iğne yaptılar diğer gün dahiliyeye gittik testlerle sonuçlarla uğraştık. Allahıma çok şükür bişey yok midesinde ama bu bi daha olursa panik ataktan dolayı olabilir dedi doktor böyle heyecan yapıyor bi anda sonra kalbi hızlı hızlı atıyor onun içinde ilaç yazdı işte anlıcağın böyle bi gün geçirdik... Demiştim kızlar beni merak etmiştir haber vermedim diye, şuan çok duygulandım

canım bunu dile getirmediğimiz, hiç merak etmediğimiz anlamına gelmesin

Eşinede çok çokkk geçmiş olsun canım ,inşallah tekrarlamaz :26:

çok geçmiş olsun cm zaten ben giremedğim için haberim yoktu ama eminim merak edilmişsindir.

geçmiş olsun Özgecim..

sirkeen oyunbozanlık yaptın amaa
ben akşam göremicem sabah bakarım artık :/ eşimin laptopu gelse de tamirden benimkini rahat bıraksa yaa :105:

akşam servisten bir indim karşımda eşim :) uzun zamandır beni karşılamıyordu çünkü hep benden daha geç geliyordu. Eve geçip eşofmanları çektik doğru ananeye geçtik aslında yemeğim vardı ama bir akrabanın çiftliğinden bal almışlar çıta olrak ananeyle aramızda paylaşmamız gerekiyordu.dün yemeği orda yedik sonra çay meyve derken...biz zaten zombi gibi olmuşuz eve geçince annemle bile yatakts konuştum uyku sersemi sonra da uyumuşum zaten :)))

anane o kadar keyifli ki açıyor tv de flash ı hep eller havaya modunda proğramlar izliyor. izlerken izlerken bi baktım insanda stres dert hiç bir şey kalmıyor tavsiye ederim :)

eşin için çok geçmiş olsun canım herkes merak etmiştir muhakkak ama yazmamıştırlar biri gelmediiğinde herkesin aklına geliyo zaten acaba ne oldu gelmedi diye

özge büyük geçmiş olsun

demdur şiddetli miydi deprem? şimdi baktım 4.3 kuşadası grünüyor ama sen nerdeydin?

çok çok geçmiş olsun canım :26: şimdi iyi olmasına sevindim..

rüyamda da sesin süper geliyodu oysa, alışverişe daldım unuttum size haber vermeyi diyordun işe bak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…