2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herkesin hediyeleri çok güzel herkes güzel günlerde kullansın sadece filizin ayşenin birde luxxorun kaldı eklenmeyen galiba

ben kaçıyorum kızlar kursum başladı ben hala evdeyim ilk ders gitti biizmki uyanınca ne işin var gitmedinmi dicek kulüpteydim dersem ne der bilemiyorum

sizze bol sohbetler

özgeee eşine çok geçmiş olsun canım. inşallah panik atak değildir. annemde var benim panik atak

demetcim ya sarsıntılar çok mu şiddetlir? benim annem çok korkar depremden, evde yalnızsa paniklemiştir o şimdi.

dün ben de aniden gittim gelemedim beni nie merak etmediniz bakiim?
sen bu ara az geliyorsun zaten, sorucaktım hatta.. işin mi yoğunlaştı diye :44:

allahım gene deprem oldu ya(
geçmiş olsun :26: bu ara çok sıklaştı bu deprem olayları yaa, Allahım korusun..

Herkese çok teşekkür ederim, Allah kimseye hastalık vermesin çok kötü bir durum, hastalıktan gerisinin çaresi var çünkü.
...
Demet geçmiş olsun canım ya şiddetlimiydi hep mi oluyor orda deprem Allahım korusun herkesi :105:

ben ekledim canım

cnm ege bölgesinde son zamanlarda sıklaştı sanırım evdeyken hissetmiyorum ama işyerinde korkuyorum.

geçmiş olsun :26: bu ara çok sıklaştı bu deprem olayları yaa, Allahım korusun..

sağol cnm sanırım ege bölgesinde de sıklaştı galba

yok cnm şu bir aydır 4 ile 5 civarı olmaya başladı hakkımızda hayırlısı diyeyim

benm koltuklarım siyaha dönecekti ya dün servis aradı geliyoruz eve geçin diye gittim krem koltuklarım artıkın siyah :)
özgecim çok geçmiş olsun eşine canım umarım önemli bişe değildir.

Dilek sen nereye ekledin acaba gene beceremedin bu foto olayını kesin, yok profilinde resim felan

Güle güle enkiiii

vayy dilek hanım, demek dünden ekledin :) hemmen bakıyorum :)))

benm koltuklarım siyaha dönecekti ya dün servis aradı geliyoruz eve geçin diye gittim krem koltuklarım artıkın siyah :)
özgecim çok geçmiş olsun eşine canım umarım önemli bişe değildir.

öncesi sonrası yapsaydın keşkem
Güle güle kullan :)

bu hediyeleşme işi çok güzel oldu kim düşündüyse fikrine sağlık. Giderek büyüyoruz :))) Umarım 2013 e de girerken yapabiliriz :))

bu hediyeleşme işi çok güzel oldu kim düşündüyse fikrine sağlık. Giderek büyüyoruz :))) Umarım 2013 e de girerken yapabiliriz :))

evet evet :)
biz hamişler grubunda da bu işi çok sevdik bi de martta yapıcaz doğum hediyesi die :)))) şu alt açmayı hamiş teyzesi yolladı ayakkabıyı da ben oğluşuma yılbaşı hediyesi aldım teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…