Sağol Nekimm bi sen merak etmişsin zaten.
sen bu ara az geliyorsun zaten, sorucaktım hatta.. işin mi yoğunlaştı diye :44:dün ben de aniden gittim gelemedim beni nie merak etmediniz bakiim?
geçmiş olsun :26: bu ara çok sıklaştı bu deprem olayları yaa, Allahım korusun..allahım gene deprem oldu ya(
akşam servisten bir indim karşımda eşim :) uzun zamandır beni karşılamıyordu çünkü hep benden daha geç geliyordu. Eve geçip eşofmanları çektik doğru ananeye geçtik aslında yemeğim vardı ama bir akrabanın çiftliğinden bal almışlar çıta olrak ananeyle aramızda paylaşmamız gerekiyordu.dün yemeği orda yedik sonra çay meyve derken...biz zaten zombi gibi olmuşuz eve geçince annemle bile yatakts konuştum uyku sersemi sonra da uyumuşum zaten :)))
anane o kadar keyifli ki açıyor tv de flash ı hep eller havaya modunda proğramlar izliyor. izlerken izlerken bi baktım insanda stres dert hiç bir şey kalmıyortavsiye ederim :)
herkesin hediyeleri çok güzel herkes güzel günlerde kullansın sadece filizin ayşenin birde luxxorun kaldı eklenmeyen galiba
ben kaçıyorum kızlar kursum başladı ben hala evdeyim ilk ders gitti biizmki uyanınca ne işin var gitmedinmi dicek kulüpteydim dersem ne der bilemiyorum
sizze bol sohbetler
özgeee eşine çok geçmiş olsun canım. inşallah panik atak değildir. annemde var benim panik atak
demetcim ya sarsıntılar çok mu şiddetlir? benim annem çok korkar depremden, evde yalnızsa paniklemiştir o şimdi.
geçmiş olsun :26: bu ara çok sıklaştı bu deprem olayları yaa, Allahım korusun..
Herkese çok teşekkür ederim, Allah kimseye hastalık vermesin çok kötü bir durum, hastalıktan gerisinin çaresi var çünkü.
...
Demet geçmiş olsun canım ya şiddetlimiydi hep mi oluyor orda deprem Allahım korusun herkesi :105:
benm koltuklarım siyaha dönecekti ya dün servis aradı geliyoruz eve geçin diye gittim krem koltuklarım artıkın siyah :)
özgecim çok geçmiş olsun eşine canım umarım önemli bişe değildir.
Merak mı ettinn :107:Ben niye görmedim ki
bu hediyeleşme işi çok güzel oldu kim düşündüyse fikrine sağlık. Giderek büyüyoruz :))) Umarım 2013 e de girerken yapabiliriz :))
Eki Görüntüle 314936 Eki Görüntüle 314937 öncesi-sonrası zuzucum :) ama evimde foto çekmedim siyah halini evimden eski bir foto Eki Görüntüle 314939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?