sizin bebişin cinsiyeti ne?
yarenim ne güzel bişe değilmi ablanın işi noldu neye karar verdi
filizim hep birlik olun şikayetinizi dile getirin bir çüzüm bulurlar
yarenay ablanla patronun durumu ne ...hani odada konuşuyolardı en son, patronun işçi haklarını öğrendiydide ...ben ondan sonrasını kaçırdımmı, yoksa senmi yazmadın :44:
ben de kazak aldım eşime çünkü ilk evlendiğimizde bilmediğim için bütün kazaklarının içine etim makinada 1200 devirde sıktırınca hepsi XXL oldu
akşama ne yapacaksınızz :)
kızımız geliyor canım bizim
bugün çıkış kağıdını verdi patron ablama. imzaladık falan. 5 hafta ihbar süresi var, günde 2 saat de iş arama hakkı. o 2 saatleri birleştirip son hafta işe gelmeyecek ablam. ama ablam şimdi mahkemeye vercem diyor. hamile halimle işten çıkarttı, beni mağdur etti diye. başka bir reklamcı eleman arıyormuş, ablamı söylemiş bizim arkadaşlardan biri. gidip orasıyla konuştu. ama şöyle bir durum var ki, ablamın çocuğunun bakıcısı her yıl Temmuz ve Ağustos ayını Türkiye'de geçiriyor. bebeği çok küçük olacağından zaten ablam doğumdan sonra Eylül'e kadar ücretsiz izine çıkmayı düşünüyordu. şimdi düşünceleri kesin dönüş yapmak. bizden önce gidecekler böyle giderse. görüşmeye gittiği yere daha bunu söylememiş, onlar da 2 ay görürüz birbirimizi, sonrasına bakarız demiş. bakalım artık zaman ne gösterecek. ablam gitmekten yana gibi görünüyor şimdilik...
sen böyle söyleyince eşim aklıma geldi ya. eşimin annesi Türkçe okuma yazmayı yeni öğrendi. bizimkiler de daha öncesinden annelerine bol programı olan bir çamaşır makinası almışlar. kadın tabii bilmiyor kullanmayı. eşimin bütün kazakları ya çeker, ya büyür, ya rengi kaçardı. benimle evlendiğinden beri çok şükür bütün kazakları yepyeni duruyor. geçen gün bana diyor ki; "ah annem ahhh, ben senin yanındayken bir giydiğimi bir daha giy(e)mezdim. bu hatun bana yeni birşey aldırmayacak böyle giderse"
benim dünden etli nohutum ve pirinç pilavım var. yanına turşuyu koydum mu tamamdır
bugün çıkış kağıdını verdi patron ablama. imzaladık falan. 5 hafta ihbar süresi var, günde 2 saat de iş arama hakkı. o 2 saatleri birleştirip son hafta işe gelmeyecek ablam. ama ablam şimdi mahkemeye vercem diyor. hamile halimle işten çıkarttı, beni mağdur etti diye. başka bir reklamcı eleman arıyormuş, ablamı söylemiş bizim arkadaşlardan biri. gidip orasıyla konuştu. ama şöyle bir durum var ki, ablamın çocuğunun bakıcısı her yıl Temmuz ve Ağustos ayını Türkiye'de geçiriyor. bebeği çok küçük olacağından zaten ablam doğumdan sonra Eylül'e kadar ücretsiz izine çıkmayı düşünüyordu. şimdi düşünceleri kesin dönüş yapmak. bizden önce gidecekler böyle giderse. görüşmeye gittiği yere daha bunu söylememiş, onlar da 2 ay görürüz birbirimizi, sonrasına bakarız demiş. bakalım artık zaman ne gösterecek. ablam gitmekten yana gibi görünüyor şimdilik...
sen böyle söyleyince eşim aklıma geldi ya. eşimin annesi Türkçe okuma yazmayı yeni öğrendi. bizimkiler de daha öncesinden annelerine bol programı olan bir çamaşır makinası almışlar. kadın tabii bilmiyor kullanmayı. eşimin bütün kazakları ya çeker, ya büyür, ya rengi kaçardı. benimle evlendiğinden beri çok şükür bütün kazakları yepyeni duruyor. geçen gün bana diyor ki; "ah annem ahhh, ben senin yanındayken bir giydiğimi bir daha giy(e)mezdim. bu hatun bana yeni birşey aldırmayacak böyle giderse"
benim dünden etli nohutum ve pirinç pilavım var. yanına turşuyu koydum mu tamamdır
Bizimde erkek geliyor ablası teyze oluyorum bende...
Ablan için hayırlısı olur inş. ama o işyerinden kurtulmasın da sevindim sende hayırlısıyla kurtulursun ordan inş.
Başta sağlıklı olması önemli ama kız olmasıda güzel olmuş :)allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
ablan için hayırlısı olsun canım. bebişi şansıyla gelecek ve ben inanıyorum ablan için en güzeli neyse o olacak canım..
benim anneannemin okuma yazması yok tek programda atıyor benim siyahlarım hep kahverengi olurdu :)
turşu istiyommm
bu arada çıkıyorum ben iyi akşamlar kızlar
ballısın senFlormardan parfüm kazanmışım dünde kotexim geldi :))
Ayrıca toyzzshop oyuncak(yeğenimin şansına) ve OLAY generist serisinden de krem kazandım ve sadece 2 haftadır kampanyaları takip ediyorum
canım ablan hakkında en hayırlısı neyse o olsun inş :))kızımız geliyor canım bizim
hangi marka tereyağı alıyosunuz, ben küçük istiyorum, sürekli kullanmayacağımdan..... pınarınki nasıldırki ....dün bimde baktım bulamadım, normal margarin şekli ve boyutunda vardı ,almadım ...
Günaydınlar herkeslere...
Kızlar hemen bana yardım edin ben 2 ay önce ayın 31inde regl oldum, 1 ay öncede 28inde bu ay kaçında olmam gerekiyordu benim hesaplarıma göre 4 gün önce
Ve hiçbir belirti yok bende
canım çok sıkılıyor bugün benim ya. Allah'tan baskı falan var biraz. onları ayarla, gönder falan vakit geçer. sonra da Baba ve Piç'i indirdim netten, ortam müsait olursa biraz onu okurum.
Kızlar hemen bana yardım edin ben 2 ay önce ayın 31inde regl oldum, 1 ay öncede 28inde bu ay kaçında olmam gerekiyordu benim hesaplarıma göre 4 gün önce
bz tereyağımızı hep sütaş alıyoruz; sebebine gelince bütün markalarda sadece son kullanma tarihi var ancak sütaşta üretim tarihi de oluyor; en taze üretileni seçiyoruz. Bana kalsa pınar yörsan aoç vs herhangi birini seçer bakmam ama eşim çok takıntılı
yörsanın ev tipi yoğurdunu aldım harika bişi
zuzuu benm eşim soğanlı yemek yemez mecburen hep soğansız yapıyorum
zuzu bz tereyağımızı hep sütaş alıyoruz; sebebine gelince bütün markalarda sadece son kullanma tarihi var ancak sütaşta üretim tarihi de oluyor; en taze üretileni seçiyoruz. Bana kalsa pınar yörsan aoç vs herhangi birini seçer bakmam ama eşim çok takıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?