- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Günaydınlar herkeslere...
Kızlar hemen bana yardım edin ben 2 ay önce ayın 31inde regl oldum, 1 ay öncede 28inde bu ay kaçında olmam gerekiyordu benim hesaplarıma göre 4 gün önce
Ve hiçbir belirti yok bende
yörsanın ev tipi yoğurdunu aldım harika bişi
canım anlarsa rendelenmiş bile olsa yemiyor ama mercimek çorbasını soğanlı yapıyorum blendırdan çekiyorum onu anlamıyor, rendeleyince acı oluyor soğanrendelesen, sölemesen eşine :26:
canım üşüttün mü acaba ya da ilaç falan kullandın mı bu ay
benm annem hep tava yoğurdu alır daha lezzetli diyor. ama biz yoğurt canavarıyz eşim kahvaltıda bile yer, o yüzden büyük almak zorundayım pınara devam :)
biz yörsana kahvaltıya gitmiştik, peynirleride çok güzell
ben tulum yumuşak, ve kaşarı çok seviyorumm
ben eşimden hep azar işitiyorum, yoğurt yüzünden .....
eşimde tam bi yoğurt canavarıdır, her akşam 1 kase yoğurdu yer tek başına...banada yemiyorum diye çemkirir , kadınlar için nekadn önemli yoğurt,süt bilmiyonmudiyoo
ben hiç yemiyorum yoğurt yaa :26:
bitek böğürtlenli yoğurdu seviyorum :)
ben sert seviyorum tulum peynirini, zaten yumuşak olan gerçek tlum peyniri olmuyormuş taklitmiş.
bende bakarım son kullanım tarihine, mutlaka, her üründe...
ama şimdi hatırlamıyorum ,üretim tarihi yazıyomuydu pınarda :44:
üretim tarihlerinde evet bende en yakın hangisiyse onu alıyorumuzun ömürlü olsun diye :)
üşütmüşsündür belki canım, yada bu ay ilaç felan kullandıysan o etkilemiş olabilir. :)Günaydınlar herkeslere...
Kızlar hemen bana yardım edin ben 2 ay önce ayın 31inde regl oldum, 1 ay öncede 28inde bu ay kaçında olmam gerekiyordu benim hesaplarıma göre 4 gün önce
Ve hiçbir belirti yok bende
sütaşın herşeyine güveniyorum ben degunaydın kızlar
hafta sonu yılbaşı planımız belli oldu hep birlikte teyzemlerde toplanacaz :))))
zuzu bz tereyağımızı hep sütaş alıyoruz; sebebine gelince bütün markalarda sadece son kullanma tarihi var ancak sütaşta üretim tarihi de oluyor; en taze üretileni seçiyoruz. Bana kalsa pınar yörsan aoç vs herhangi birini seçer bakmam ama eşim çok takıntılı
dilek burdaki marketlerde bir de bidonda yogurt var vakfıkebir diye; o da çok güzel oluyor.
Sen de ballısın kuzum:)) privacy ve biskremleri kim kazandı :))ballısın senbana bişi çıkmıyo :/
Ne demek canım benimayyy canım seni de tebrik ederim. ikimizin de yeğenleri sağlıkla gelsin inşallah. benim ve ablam için de güzel duaların için çooook teşekkürler.
canım 26 aralıkta regl olman gerekiyormuş 3 gün gecikmiş
Evet canım belirti yok hiç önceki 10 gün önce başlamıştı gögüslerim ağrımaya.ya 26sında olmalıymışsın evt 4 gün geçmiş havalardan etkilenio ama bilmioum ki belirti de yok diosun benimde 2 3 ay önce 10 gün gecikmişti
:100:Sanmıyorum zuzum yaa kendimi biliyorum kaçak göçek yok.herşey olabilir :26:
canım üşüttün mü acaba ya da ilaç falan kullandın mı bu ay
ııı yok, ilaç kullanmadım bu ay hiç.:26:İlaçtan değil ama üşütmüşsem olabilir galiba.üşütmüşsündür belki canım, yada bu ay ilaç felan kullandıysan o etkilemiş olabilir. :)
Bencede sana gitti belirtiler tık yok çinkimmözgee senin belirtiler bana gelmiş olabilir :) çinkim 2 gündür regl olucakmışım gibi, bazen belim bazen kasıklarım ağrıyoo
özge nigarın dediği gibi ilaç kulllandıysan ondanda olmuş olabilir bence pzt kdr bekle sonra test yap
dün gelip kızlarr huuu huuu :92:yapmayı biliodun
zuzum zaten bimde olmasaymış
özge nigarın dediği gibi ilaç kulllandıysan ondanda olmuş olabilir bence pzt kdr bekle sonra test yap
dün gelip kızlarr huuu huuu :92:yapmayı biliodun
sirken ben onu hiç duymamıştım bizim marketlerde yok sanırım :44:
hemen diil kuzum pztye kadar beklerizOnu ölesine yaptım kızz :)) Allah seni bişe olmadı yaniisi test yapmayı düşünmüyorum hemen beklicem biraz daha.
migrosta her ürün oluo bakim bi dediğin gibi farketmemiş olabilirim :44:dilek sen dikkat etmemişsindir yoksa burdaki marketlerde görüyorum ben mutlaka sizin semtteki marketlerde de vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?