2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım üşüttün mü acaba ya da ilaç falan kullandın mı bu ay

benm annem hep tava yoğurdu alır daha lezzetli diyor. ama biz yoğurt canavarıyz eşim kahvaltıda bile yer, o yüzden büyük almak zorundayım pınara devam :)

ben eşimden hep azar işitiyorum, yoğurt yüzünden .....

eşimde tam bi yoğurt canavarıdır, her akşam 1 kase yoğurdu yer tek başına...banada yemiyorum diye çemkirir , kadınlar için nekadn önemli yoğurt,süt bilmiyonmu diyoo

ben hiç yemiyorum yoğurt yaa :26:

bitek böğürtlenli yoğurdu seviyorum :)

canım gerçekten kadınlar için çok önemli, kemik erimesi olursun Allah korusun. çökelik hepsinden daha faydalıymış daha yoğun olduğu için, lor çökelik falan yesen, ben küp çökeliğini çok severim mesela cevizle ımmmmm. kuru kuru :)

biz ayran yoğurt peynir yeme içme yarışı yapıyor gibiyiz. bahçivan bembeyaz peynir var migrosta ondan alıyoruz haftada yarım kilo yetmiyor bile.

dilşad maşallah sana hayatta yiyemedim öle şeyler :)) boğaz konusunda mıymıntıyım biraz

bende o yoğurdu yiyorum arada bir :))

hiç bir yogurt ve tereyağda üretim tarihi yazmıyor bir tek sütaşta yazıyor.

evt tava yoğurdu da çok güzel oluo
ve ekerin bidon yoğurdu da bi harika
benim eşim beyaz peynir yemez bende en çok onu severim tulum lor kaşar falan sevmiioum
geçen bimden örgü peynir almıştım o güzeldi birde dil peyniri
çeçil peynirinide eriterek yemeyi sevioum.
hellim peyniride kızartıoum ama tuzlu gelio suda da bekletince lezzeti gidio

üşütmüşsündür belki canım, yada bu ay ilaç felan kullandıysan o etkilemiş olabilir. :)

sütaşın herşeyine güveniyorum ben de tereyağsına da okadar alışmışım, diğer markalarınki tuhaf geliyo (sütaş bulamayınca alıyorum mecburen)

özgee senin belirtiler bana gelmiş olabilir :) çinkim 2 gündür regl olucakmışım gibi, bazen belim bazen kasıklarım ağrıyoo

dilek bizde bimden kaşar ve örgü peynir alıyoruz :))

dilek burdaki marketlerde bir de bidonda yogurt var vakfıkebir diye; o da çok güzel oluyor.

vakfıkebirin her şeyi çok güzel oluyor canım hem de temiz güvenilir firma.
ben migrostan çayçiftlik die bi bidon yoğurt almıştım accık cıvık ama lezzetliydi baya. ablam da oğluna migrostan mlife galiba cam kapta organik yoğurt alıyor, o da ona bayılıyor.

zuzum zaten bimde olmasaymış

özge nigarın dediği gibi ilaç kulllandıysan ondanda olmuş olabilir bence pzt kdr bekle sonra test yap
dün gelip kızlarr huuu huuu :92: yapmayı biliodun

sirken ben onu hiç duymamıştım bizim marketlerde yok sanırım :44:

ballısın sen bana bişi çıkmıyo :/
Sen de ballısın kuzum:)) privacy ve biskremleri kim kazandı :))

ayyy canım seni de tebrik ederim. ikimizin de yeğenleri sağlıkla gelsin inşallah. benim ve ablam için de güzel duaların için çooook teşekkürler.
Ne demek canım benim inş. sağlıkla gelirler dün yeğenime dilşada aldığım bebiş ayakkabısından aldım çok beğenmiştim ama tek kalmıştı aldım hemen maviş maviş :))
canım 26 aralıkta regl olman gerekiyormuş 3 gün gecikmiş

ya 26sında olmalıymışsın evt 4 gün geçmiş havalardan etkilenio ama bilmioum ki belirti de yok diosun benimde 2 3 ay önce 10 gün gecikmişti
Evet canım belirti yok hiç önceki 10 gün önce başlamıştı gögüslerim ağrımaya.
herşey olabilir :26:
:100:Sanmıyorum zuzum yaa kendimi biliyorum kaçak göçek yok.

canım üşüttün mü acaba ya da ilaç falan kullandın mı bu ay
üşütmüşsündür belki canım, yada bu ay ilaç felan kullandıysan o etkilemiş olabilir. :)
ııı yok, ilaç kullanmadım bu ay hiç.:26:İlaçtan değil ama üşütmüşsem olabilir galiba.

özgee senin belirtiler bana gelmiş olabilir :) çinkim 2 gündür regl olucakmışım gibi, bazen belim bazen kasıklarım ağrıyoo
Bencede sana gitti belirtiler tık yok çinkimmGeçmiş olsun sanada
özge nigarın dediği gibi ilaç kulllandıysan ondanda olmuş olabilir bence pzt kdr bekle sonra test yap
dün gelip kızlarr huuu huuu :92:yapmayı biliodun
Onu ölesine yaptım kızz :)) Allah seni bişe olmadı yaniisi test yapmayı düşünmüyorum hemen beklicem biraz daha.

dilek sen dikkat etmemişsindir yoksa burdaki marketlerde görüyorum ben mutlaka sizin semtteki marketlerde de vardır.

Onu ölesine yaptım kızz :)) Allah seni bişe olmadı yaniisi test yapmayı düşünmüyorum hemen beklicem biraz daha.
hemen diil kuzum pztye kadar bekleriz pzt zuzu başlar zatii hadi git al, akşam al sabah yaparsın, şimdi eczaneye git falan die
dilek sen dikkat etmemişsindir yoksa burdaki marketlerde görüyorum ben mutlaka sizin semtteki marketlerde de vardır.
migrosta her ürün oluo bakim bi dediğin gibi farketmemiş olabilirim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…