bende buzdolabı kokuyor diyorum eşim yok diyor. :))
dilşad, eşimi aradım dedim akşama fırında kaşarlı mantar ve pattis kızartması yapayımmı :) fevkaledinin fevkii dedii
tabi pazara gidip pattis almaya fırsatı olursa :78:
anladım canım denerim ben decanım en azından eşim de değişik tatlar almış oluyor başka türlü içiremedim, benm de hoşuma gidiyor Türk kahvesi fincanında kahve keyfi oluyor.
eşim hala söylüyor eskisi gibi sıcak yemek yiyemiyorum diye. eskisi gibi yapmayı gözüm almıyor. baaazen işte :)
canım bim varsa yakınında bir kilo kızartmalık dondurulmuş patates 2.35 lira, 2 buçuk kilo soyulmuş patatese denk aslında daha ucuza geliyor, hem de yağı daha az çekiyor. biz artık hep hazır patates kızartıyoruz hafif oluyor.
bende fırında kaşarlı mantar yapim ozaman yanına napsam :26:
genel kim nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben bu fırında kaşarlı mantara yarım paket krema döküyorum, süper oluyo ve kekik olmazsa olamzı :))bende fırında kaşarlı mantar yapim ozaman yanına napsam :26:
ben hep sütaş alıyorum.hangi marka tereyağı alıyosunuz, ben küçük istiyorum, sürekli kullanmayacağımdan..... pınarınki nasıldırki ....dün bimde baktım bulamadım, normal margarin şekli ve boyutunda vardı ,almadım ...
zuzum çok saol
bu ii oldu valla
ben soğanlı hiç yapmamıştım denicem gidince
salatayı da yaparım
olmadı eşime de ton balığı açarım tmm işte
halim yok çünkü uğraşamıcam pazar çok yorulmuştum pzt mağlum biliosunuz dünde olayın perde arkası derken
uyumuşum kızlar uyku diye diye uykumu getirdiiz ama iyi geldi dijitürk aradı uyandım
ohh iyi olmuş, daha uyumada kalk yemeğini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?