2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende buzdolabı kokuyor diyorum eşim yok diyor. :))

evet yaaa o da var nefesimi tutup açıyorum kapağını bişi alcağım zaman

dilşad, eşimi aradım dedim akşama fırında kaşarlı mantar ve pattis kızartması yapayımmı :) fevkaledinin fevkii dedii
tabi pazara gidip pattis almaya fırsatı olursa :78:

eheheh valla süper olur
anladım canım denerim ben de

özgecimsen de pattis kızart yanına?

bende fırında kaşarlı mantar yapim ozaman yanına napsam :26:

pattis kızartması, pilav salata demişti dilşad, ben öle yapıcam

gerçi evde pattisde ,sebze de ,yeşillikte yok ..... geçen hafta bilerek pazara gitmedi eşim,ondan önceki haftadan kalanlar var diye (işte bi ıspanak duruyo halen) .... dolapta başka bişey yok ...eşim inşallah montajdan vakit bulup pazara gidebilir bugün

buarada ben, ıspanağı fasulyeyi öle yumurtalı hiççç sevmem yaa ...
eşimde bayılır annesi yapıyodu, ama benim ne tadı ne görüntüsü hoşuma gidiyo

hangi marka tereyağı alıyosunuz, ben küçük istiyorum, sürekli kullanmayacağımdan..... pınarınki nasıldırki ....dün bimde baktım bulamadım, normal margarin şekli ve boyutunda vardı ,almadım ...

zuzum çok saol
bu ii oldu valla
ben soğanlı hiç yapmamıştım denicem gidince
salatayı da yaparım
olmadı eşime de ton balığı açarım tmm işte
halim yok çünkü uğraşamıcam pazar çok yorulmuştum pzt mağlum biliosunuz dünde olayın perde arkası derken

hangi marka tereyağı alıyosunuz, ben küçük istiyorum, sürekli kullanmayacağımdan..... pınarınki nasıldırki ....dün bimde baktım bulamadım, normal margarin şekli ve boyutunda vardı ,almadım ...
ben hep sütaş alıyorum.
250 gr yeter oaman sana.. bana 250 gr 2 hafta gidiyor. çok tüketiyoruz biz :26:
ama her yemeğe süper tat katıyor

bişeydeğilde, soğansız ilk defa duydum :)) soğansız yemek olurmu kızz :))

yeter canm uğraşma

bi pınar bide yörsanın varmış

pınar daha iyidir diye onu aldım, 250gr 4,75 tl :)

kendinize cici bakınn ..... ben kaçar

çok şükür sonunda :) içim şişti yeminle

selam sekerler

ben geldim ama herkes cikmis anca geldim.

bugün esimle temizlik yaptik alisverise gittik derken aksam oldu. Yoruldum valla allahtan yemege davetliyiz. Esimin amcasina gidiyoruuz. Yirttim bugün yemekten :)

Flormardan parfüm kazanmışım dünde kotexim geldi :))
Ayrıca toyzzshop oyuncak(yeğenimin şansına) ve OLAY generist serisinden de krem kazandım ve sadece 2 haftadır kampanyaları takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…