2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşim aradı yanına gelebilirim diye. gelirsen turşu getir dedim. ayşe çıkarıcan galiba diyor. ne öyle sabah akşam turşu :))

peki yanına ne yapılır sencee :44:
belkim bimden alırım mantar yaparım akşama, hiç yemeğim yok çinkim

eşim aradı yanına gelebilirim diye. gelirsen turşu getir dedim. ayşe çıkarıcan galiba diyor. ne öyle sabah akşam turşu :))

ben de iş yerinin karşısında turşucu var hemen oraya koşuyordum odam hep turşu kokuyordu, geçti o günler çok şükür.

zuzucum patates kızartırsın bi de pilav salata tamamdır. :)

hiç denemedim canım aynı lezzeti veriyor mu?

zararlı değilki içebilirsin abartmamak kaydıyla ben içiyorum...

aslında öyle aşırıya kaçmadan içilebilirmiş ama ne bileyim sonuçta kafeini plesenta süzemiyor direkt bebeğe geçiyor az da olsa ne gerek var diom bebiğime kafein vermeye o yüzden tutuyorum kendimi

ohhhh

e bişey demiyolarmı, kimse görmeden uyudun dimmi seni gidii

e iç bitanecik , olmamı :))

canım zati öğle tatiliydi kimin ne demeye hakkı olabilir vallabalaleee

evet cnım ilk 3 ay bütün hamileler ekşi yemek istermiş.

ben de başlarda çok ekşi ve tuzlu seviyodum şimdi varsa yoksa tatlı

bu arada ben hala yemek yapamıom yaa haftaya cmt-pazar deneyeceğim bakalım. Mutfakta iki gün bekleyen meyveler bile bi garip kokuyor burnuma her şeyin kokusu değişiyor bu dönem sanki

dilşad, eşimi aradım dedim akşama fırında kaşarlı mantar ve pattis kızartması yapayımmı :) fevkaledinin fevkii dedii
tabi pazara gidip pattis almaya fırsatı olursa :78:

benimde sebzem var türlü yapıcam kıvırcığım var salata yapıcam kaynanam oğluna börek yapmıştı bide barbunya onlrdn var yeter

hiç denemedim canım aynı lezzeti veriyor mu?
ben de başlarda çok ekşi ve tuzlu seviyodum şimdi varsa yoksa tatlı

canım en azından eşim de değişik tatlar almış oluyor başka türlü içiremedim, benm de hoşuma gidiyor Türk kahvesi fincanında kahve keyfi oluyor.

bu arada ben hala yemek yapamıom yaa haftaya cmt-pazar deneyeceğim bakalım. Mutfakta iki gün bekleyen meyveler bile bi garip kokuyor burnuma her şeyin kokusu değişiyor bu dönem sanki
eşim hala söylüyor eskisi gibi sıcak yemek yiyemiyorum diye. eskisi gibi yapmayı gözüm almıyor. baaazen işte :)

dilşad, eşimi aradım dedim akşama fırında kaşarlı mantar ve pattis kızartması yapayımmı :) fevkaledinin fevkii dedii
tabi pazara gidip pattis almaya fırsatı olursa :78:

canım bim varsa yakınında bir kilo kızartmalık dondurulmuş patates 2.35 lira, 2 buçuk kilo soyulmuş patatese denk aslında daha ucuza geliyor, hem de yağı daha az çekiyor. biz artık hep hazır patates kızartıyoruz hafif oluyor.

keşke yapıp getirebilsem size :)

ben ıspanağı soğanla kavuruyorum üstüne yumurta, ya da kavurup azcık pirinç atıyorum çok az sulu salçalı. ama genelde börek ya da gözleme yapıyorum ıspanaktan.

ya ilk evlendiğimiz zaman yanisi geçen sene, okadar çok dondurulmuş gıdalardan aldıkki, inan artık midem almıyo :120:

bimdeki o hazır lavaştan, dondurulmuş döner / pizza /pattis den öğğ geldi artık :) bitek dondurulmuş mantısını alıyorum bimin

bu akşam bende de ıspanak var; bir de taze bamya. Dun annemden de kuru biber patlıcan dolması getirdim annem benim için doldurmuş ama pişirmemiş onu yarın için pişirecem :) Belki akşama kestane de yaparım uyumazsam tabi :))) ofis sıcacık ama benim ayaklarım donuyor neden böyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…