2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arzu yaaaa ben sana terslendim mi telefonu açınca :26:
öylee önümde 4 ajanda bi numara bulmaya çalışıyorum o an.. eğer öyleyse özür diliycem :101:

yok kuzu ne özrü

ben kendimi tanıtmadımki "santral hanım" diye gircektim ama belkim sen değilsindir diye şeyttim

tekrardan teşkür ederimm nekadan mutlu olduğumu anlatamam, sen beni güldürdün (gülümsettin / mutlu ettin) Allah da seni güldürsün

sırıtık sırıtık duruyorum, düşünülmek çok güzell

nekk ,senini kocişkonla olan şarkınız neydi ...hani ben başka bi şarkı bulduydum yalnışlıkla ,damar falandediydim yaa

özgee sende biliyodun ,kimdi o adam

Kazanmışsan gelir Nekk m.etme.
Ben dünkü menümü yapmadım onu bugün yapıciim.. Nekk o milföylü tarifi de yaptım ama çok hamur hamur oldu kalın oldu :44:Ben uzun milföyü 3 e böldüm ondan mı acaba??:26:

seviyorum seni

nekk ,senini kocişkonla olan şarkınız neydi ...hani ben başka bi şarkı bulduydum yalnışlıkla ,damar falandediydim yaa

özgee sende biliyodun ,kimdi o adam
özge yetişmiş Eflatun- Tiril tiril şarap da süüüper ama

aylar öncesinde bir psikoloji anketi yapmıştım bir doktora öğrencisinin çalışmasıydı ekranda bir sürü yüz vardı mimiklerine bakarak üzgün sevinçli sinirli vs vs diye cevaplar vermem bekliyordu;bana bugün anket sonucumu göndermiş ankete katılan erkek ve kadınlar verdikleri cevaplara göre dengesiz dışadönük özellikler gösterirken benimkisi dengeli dışadönük çıkmış şaşırdım doğrusu

daa ne istiyonnn iştee

özge dün sen dedin ya, pattisi fırınlıcam diye ...kıskançlandım bende fırında yaptım, nasılsa çalışcak fırın dedim..bidaa kokutmayım mutfağı dedim

mantarımda çok güzel oldu :) ama tereyağını çok koymuşum, eriyince taştı içinden mantarların :)) halbuki çay kaşığın ucuyla koyduydum, bidakine dahada az koycam :)

..

bikaç mantar ,biraz pattis,birazda arpa pilavım kaldı... ıspanak yapayım bari yanına, 2buçuk haftalık ıspanaklarım :18:

ay ben hiç sevmedim o düeti pekde dinlediğim sanatçılar değil zaten kendileri :)

helal sezai de dinlenir yanii, ama ağlama

kızlar ben yavaştan kaçayım emniyete gidip plakamı almam gerekiyor. Ordan da eve geçerim yemeğimi yaparım erkenden :)) size iyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…