arzu yaaaa ben sana terslendim mi telefonu açınca :26:
öylee önümde 4 ajanda bi numara bulmaya çalışıyorum o an.. eğer öyleyse özür diliycem :101:
nekk ,senini kocişkonla olan şarkınız neydi ...hani ben başka bi şarkı bulduydum yalnışlıkla ,damar falandediydim yaa
özgee sende biliyodun ,kimdi o adam
pmbe mezarlık mıydı neydi :)
Eflatun zuzu
seviyorum seniyok kuzu ne özrü
ben kendimi tanıtmadımki"santral hanım" diye gircektim ama belkim sen değilsindir diye şeyttim
tekrardan teşkür ederimmnekadan mutlu olduğumu anlatamam, sen beni güldürdün (gülümsettin / mutlu ettin) Allah da seni güldürsün
sırıtık sırıtık duruyorum, düşünülmek çok güzell
özge yetişmişnekk ,senini kocişkonla olan şarkınız neydi ...hani ben başka bi şarkı bulduydum yalnışlıkla ,damar falandediydim yaa
özgee sende biliyodun ,kimdi o adam
seviyorum seni
özge yetişmişEflatun- Tiril tiril şarap da süüüper ama
aylar öncesinde bir psikoloji anketi yapmıştım bir doktora öğrencisinin çalışmasıydı ekranda bir sürü yüz vardı mimiklerine bakarak üzgün sevinçli sinirli vs vs diye cevaplar vermem bekliyordu;bana bugün anket sonucumu göndermiş ankete katılan erkek ve kadınlar verdikleri cevaplara göre dengesiz dışadönük özellikler gösterirken benimkisi dengeli dışadönük çıkmış şaşırdım doğrusu
aylar öncesinde bir psikoloji anketi yapmıştım bir doktora öğrencisinin çalışmasıydı ekranda bir sürü yüz vardı mimiklerine bakarak üzgün sevinçli sinirli vs vs diye cevaplar vermem bekliyordu;bana bugün anket sonucumu göndermiş ankete katılan erkek ve kadınlar verdikleri cevaplara göre dengesiz dışadönük özellikler gösterirken benimkisi dengeli dışadönük çıkmış şaşırdım doğrusu
yok o dilekle kocasının :)))
ay ben hiç sevmedim o düetipekde dinlediğim sanatçılar değil zaten kendileri :)
helal sezai de dinlenir yanii, ama ağlama
hangi düet o ben de dinliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?