kızlar ben yavaştan kaçayım emniyete gidip plakamı almam gerekiyor. Ordan da eve geçerim yemeğimi yaparım erkenden :)) size iyi çalışmalar
senin çalışma saatlerine hastayım
ikisinden de hoşlaşmıyorum hiiç dinlemiyimalişan ve d.akalın ...
kızlar ben yavaştan kaçayım emniyete gidip plakamı almam gerekiyor. Ordan da eve geçerim yemeğimi yaparım erkenden :)) size iyi çalışmalar
ikisinden de hoşlaşmıyorum hiiç dinlemiyim
..
şarkı önericeeem İskender Paydaş ft Kenan Doğulu - Dr.
seni de alayım zuzum yanıma :)))
ikisinden de hoşlaşmıyorum hiiç dinlemiyim
..
şarkı önericeeem İskender Paydaş ft Kenan Doğulu - Dr.
sıkıldımmmmm
Tarator
1 su bardağı ceviz içi
1 kahve fincanı tahin
2 diş sarımsak
2 limon suyu
Yarım demet maydanoz yaprağı
Tuz
Tuzla dövülmüş sarımsak, dövülmüş ceviz, tahin, kırmızı biber bir kaseye konur. Limon suyu ilave edilip karıştırılır. Çok ince kıyılmış maydanoz yaprakları katılır. Salata tabağına alınıp turşu, zeytin ve limon dilimleri ile süslenir.
Haydari
1 su bardağı süzme yoğurt
3 çorba kaşığı beyaz peynir rendesi
3 diş sarmısak
Kuru nane
1 fincan zeytinyağı
Kimyon, tuz
Üzerine serpmek için kırmızı biber
Arzuya göre sivri biber
Sarımsağı ezin. Beyaz peynir rendesi, süzme yoğurt, nane, zeytinyağı, kimyon ve tuzla beraber karıştırın. Arzu ederseniz sivri biberleri ince ince dilimleyip ilave edin. Üzerine kırmızı biber serperek servis yapın.
Ispanak Püresi
1 kg. ıspanak yaprağı
1 kaşık yağ
1 kaşık un
1 bardak süt
Tuz ve karabiber
Ispanak yaprakları yıkanır. Hafif ateşte bir kahve fincanı su ilavesiyle haşlanır. Suyu sıkılıp, ince ince kıyılır. Yağ ile un hafif pembe kavrulur, kıyılmış ıspanak ve süt konarak karıştırılarak pişirilir. Tuz, karabiber atılır.
Patates Köftesi
½ kg. patates
100 gr. rende kaşar veya gravyer peyniri
1 çorba kaşığı mısır nişastası
2 yumurta
Karabiber, tuz
Kızartmak için çiçek yağı, galeta unu
Patatesleri soyup haşlayın. Sonra suyunu süzüp ezerek püre haline getirin. Buna mısır nişastasını, tuzu, karabiberi, rende peyniri, 2 yumurtayı ilave edip pürüzsüz bir hamur haline getirin. Sonra parmak şekiller verin ve her bir köfteyi galeta ununa buladıktan sonra kızgın yağda kızartın.
aslında taratoru dereotuyla yapıoum ben genelde rakının yanına
sen ne için istemiştin ki ben hemen bunları yapıştırdım sana
gerçi patates köftesini yapabilirsin alkol olmasına gerek yok yani
Kazanmışsan gelir Nekk m.etme.
Ben dünkü menümü yapmadım onu bugün yapıciim.. Nekk o milföylü tarifi de yaptım ama çok hamur hamur oldu kalın oldu:44:Ben uzun milföyü 3 e böldüm ondan mı acaba??:26:
Özge dün bi yerden 100 sms kazandın ya bende kazandım ama keşke eşim için yapsaydım mesaj hakkı bitti. o hangi kampanyaydı belki bugünde devam ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?