2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben 9 tl ye 12 bin sms alıyorum 10 bini vodafone içi, 2 bin her yöne. eşim avea ona da atıyorum rahat rahat o beni arıyor.

evet niye öyle olmuş ki, çıtır çıtır olması lazım :26: biraz açtın mı hamurlarını..incelttin mi?

Şimdi senin dediğin kare milföy mü dikdörtgen milföymü ben dikdörtgen milföyü 3 e böldüm açtım incelttim ama dışı güzel oldu içi kabardı ama ben rulo yaparken 2ye 3e falan katladım ondan mı:44:

hayal edemedim ki :26: benim dediğim kare milföy
fırını önceden ısıttın mıı? ben de bu akşam yaparım belki, resmini çekerim

malzemeLER
250 gr milföy hamuru (genellikle 5 yaprak)
150 gr bitter çikolata
Bir avuc kadar fındık kırığı
2 Çorba kaşığı toz Şeker

HAZIRLANIŞI
Çikolatayı irice parçalar halinde kıyın. Kare şeklindeki milföy hamurlarının bir kennarına çikolata parcalarını koyarak rulo şeklinde sarın. Her bir ruloyu 1-1,5 santimlik Halkalar oluşturacak tarzda kesin. Halkaları parmaklarınızla hafifçe yassılastırın. Derince bir kapta fındık ve Şekeri karıştırın. Milfoy Halkalarını bu karışıma güzelce bulayın. Fırın tepsisini hafifçe yağlayıp 200 derecede 15-20 dakika fırınlayın.

Bak böyle bi tarif var ama süt yok bunda benimki kare değildi milföyüm uzundu belki ondan olmadı

özge abartmışsın sen canım :)))

kare milföyden olcaktı, e tabi seninkii bayaa kalın rulo olmuştur, oyüzden bence ,gerisini doğru yapmışındır
bidahakine kare olarak yap...

..

ay bi pazara gittim 1 tane brokoli ,1er kilo patlıcan / havuç , 4 demet ot/marul /taze soğan , 2 kilo domates aldım kolarım koptuu nasıl götürcem hepsini eve bilmiyom...otobüste tutuncak yeri zor buluyom :18:

özge o uzun dikdörtgen olanları, ortadan ikiye bölseydin yaa..zaten ayrım çizgiside var :26:

bence bidaha yap mutlaka, tadı çok güzel oldu çinkim

özge o uzun dikdörtgen olanları, ortadan ikiye bölseydin yaa..zaten ayrım çizgiside var :26:

bence bidaha yap mutlaka, tadı çok güzel oldu çinkim

Zuzu zaten 3e bölüp yaptım kii :86:
Ay nek sen yaptığında görüntüsünü koy da bakim yaa şeklini çıkartamıyorum çinkimm

bunun fotosu var mı bebeyim

belkim süte fazla batırdığın için tıkış olmuştur ay bilemedim :26:
taam ben fotoğraflarım sana

zuzum ben de yapıyorum o olayı hep, uzak yerden alıyorum hiç yakınımda market/pazar yokmuş gibi sonra o poşetlerle otobüste ellerim gangren oluyo nasıl kesiyo parmaklarımı

Şimdi Anladımm... :122:

şükür

zuzum ben de yapıyorum o olayı hep, uzak yerden alıyorum hiç yakınımda market/pazar yokmuş gibi sonra o poşetlerle otobüste ellerim gangren oluyo nasıl kesiyo parmaklarımı

ay sorma yaa, pazardan büroya getirene kadar parmaklarım iki büklüm olmuş yapışmışlar birbirine ,zor ayırdım

dün bizim evin orda pazar vardı, eşim giderdi herzaman ama dün montajdan çıkamamış pazara,bana kaldı ,almazdım da aldım iştee

evim evim güzel evim yaa. ya bir sokak üstten bizim sokağa girmek için resmen 10 dakika bekledik. o kadar çok araba var ki ara sokaklarda bile trafik oluyor iş çıkış saatlerinde. bu akşam kocişe kızgınım o yüzden yemek yapmıcam birazdan alcam kitabımı elime, uzancam koltuğuma. işim de yok zaten bu akşama. ohhh gel keyfim gel, acık da biz keyif yapalım

Nolduu kii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…