off deli oldum yaaa apikoğlunda 25 hamleden daha iyi bir skor yapamıyorumbaşım ağrıdı bugün onu oyniycam diye
Nolduu kii :26:
dün akşam salondan yatak odasına giderken 2 bardağı alıp da götürmedi ya. söyledim bi ton cevap verdi. sonuçta yine almadan gitti, yattı. sonra ben yatağa gidince de sarılmaya çalıştı, dedim hiç yanaşma. "noldu kiii" diye soruyo bi de. daha çok sinir oldum. kızgınım ona
evim evim güzel evim yaa. ya bir sokak üstten bizim sokağa girmek için resmen 10 dakika bekledik. o kadar çok araba var ki ara sokaklarda bile trafik oluyor iş çıkış saatlerinde. bu akşam kocişe kızgınım o yüzden yemek yapmıcambirazdan alcam kitabımı elime, uzancam koltuğuma. işim de yok zaten bu akşama. ohhh gel keyfim gel, acık da biz keyif yapalım
dün akşam salondan yatak odasına giderken 2 bardağı alıp da götürmedi ya. söyledim bi ton cevap verdi. sonuçta yine almadan gitti, yattı. sonra ben yatağa gidince de sarılmaya çalıştı, dedim hiç yanaşma. "noldu kiii" diye soruyo bi de. daha çok sinir oldum. kızgınım ona
çoook gerginim ben cmt çalışmıodum
yılbitimi ve başlangıcı amaclı bi toplantı olcekmişşmişş teeee
gelcekmişim bu nası bişi yaa ama öğlene kadar dinlenip öğleden sonra gelcekmişim boş beleş laflar için burda benim günümü öldürecek yaaa
bişi bulmam lazım yaaa ama ne eskişehir gidioum desem paran çok olur çok maaş verioum zanneder
misafir gelio desem demode gibi oldu biraz
ben bi yere gitcektim desem (ki gitcem aslında) erken gidip arkadaşa yardım etcektim.
oda pek geçerli sebep olmaz ne dicem ben buna yaa dr var burda çalışan 3te gelcekmiş ama biz öğlen gelcekmişiz toplantı amaçlıysa bende 3te gelim 2 saat durup gidimm
offf offf
canım bencede o an canı istememiştir, belliki uykusu gelmiş direk yatmış :)
alır gönlünü merak etme :)
yarenay bizde o tip durumlarda uzadıkça olay iice gerginleşir kavgaya dönüşür eşin yinede sakin yapıo da bişiler
olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindimgünaydın kızlar.
yeni yıla çok az kaldı :))))))))
yok kız sırf inadından yaptı onu, biliyorum ben. dün akşam atıştık zaten sürekli. yemek de yapmadım. gelmiş bana diyo, hiç düşünmedin mi bu adam işten aç gelir diye? ben de dedim, sen dün akşam düşündün mü beni, bu kızın işyerinde yeterince stresi var, acık birşeylerin ucundan tutayım die? nasıl oluyormuş karşı tarafın seni düşünmemesi dedim. bi de o bardakları kaldırmadığı gün, kahve yapıp getirmişti. diyo önüne bardakları getirince sorun yok, bardakları götürmeyince böyle mi oluyo? vayyy bunun lafını mı yapıyon sen şimdi bana dedim. ondan sonra baktım makarna yapmış. getirdi bana da bir tabak. inadımdan yemedim ben deyemeğini ye falan dedi, yok dedim ya ayağıma getirdin ya sen yemeği yersem buna da laf edersin. yok etmicem dedi, yemicem ben dedim. sonra ben bulaşıkları yıkarken yanıma geldi, benimkileri yıkamasaydın ben yıkardım dedi gitti. gittim arkasından gel dedim, bunlar ortak bulaşıklar. ben yıkıcam sen durula, öyle laf atıp kaçmakla olmuyo bu işler. duruladı bulaşıkları, elleri suyun soğukluğundan kıpkırmızı oldu üzüldüm aslında ama, belki anlar beni biraz. sonra gittik yattık, sarıldık falan. sabah da hala atışıyoduk
toplantı olcaksa neden cuma öğleden sonra yapmıyorlar cumartesi herkesin programı vardır işi vardır aman onların zamanından gitmesin çalışanınkinden gitsin ne sinir şeyler ya gitmesen olurki ne der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?