2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aaaa gerçekten miii Çağrılıyomusunuz yani Gidecekmisiniz?
..
Nek işin için üzüldüm keşke verselerdi paranı düzenli olarak sen seviyodun orayı Sen başvuru yap int. üzerinden falan ararlarsa değerlendirirsin şartları... Benim işten de haber yok yarın belli olacak gibi

zuzummm sen sigara içmiyon ya o koku hiç geçmez senin için Sabaha kadar sigara içmeleri kötü olmuş. Ama kalabalık olunca birşey de söyleyemezsin tabii.
Bizim biletlere de amorti bile çıkmadı.

evet canım Odaya girdikçe genzim yandı hep, inş gitmiştir kokusu

zuzu, nek, dilşad nerdeler?:26:

burda, ama çok yoğun

iyi olmuş vermemen

canım sanada eşinede geçmiş olsun

Valla ben eşinin tarafındayım Ha evde oturmuşun ha orda, ikisindede para alamıyosun sonuç olarak, extra stresin var çalışırken

..

Buarada kaynanamlar bu sabah geldiler, ben işe gittikten sonra varmışlar eve Kızlar ben 1-2 hafta daha onlarla takılayım sonra ayrılayım diyorum, çinkim onların yokluğunda, kadının salçasını pirincini, zartını zurtunu kullandım :) hatta geçen hafta tüpümüz bitti acil lazım oldu yemek ısıtıyodum tamda, gitti eşim yukardan aldı tüplerini :)) sonrada tüp sölemeyi unuttuk :)))
kadın dolu bıraktıydı, boş bulcak Aldıklarımı yerine koyumda öle söleyelim dedim eşime, sen bilirsin nasıl istersen dedi

Ay bide şunu söleyim, eşim kesin kararlı temmuzda başlayalım diyo bebeğe, ağustosta hamiş kalmamı istiyo, ama anlatamıyorum hemen ilk ayda tutmayabilir diyorum :44: Belkim nekkk, sizin gibi nisanda başlarız :)

Hayırlısı olsun canım, siz normalde 6 ay sonra mı dönmeyi düşünüyordunuz? dönseniz çok fark edecekmi maddi açıdan çok mu sıkışacaksınız?

kızlar biz de hesap kitap yapıyoruz ama düşününce çok fark etmeyecek gibi. şimdi burdan giderken eşyalar için mecbur tır tutulacak. 2-3 bin civarı para verilecek. ablamlarla gidersek bu para yarısına düşecek. bir de ablamlar adaya girerken eşyalarını getirmişlerdi. o zaman 550 tl. gümrükçü tutup eşyaları kayda geçirdiler. onlarla beraber dönersek böyle bir masraf yapmamıza gerek kalmayacak ama ayrı dönersek ekstra bir masraf olacak bu bize. yani baktığınız zaman ortalama olarak kaybımız 2 bin tl. falan olur en fazla. e burda ev kiraları sürekli yükseliyor. bu ay 1030 tl. tutuyor kiramız. İzmir'de 400 civarı olur kiramız muhtemelen. eşimin çok kısa sürede iş bulacağından eminizi, hatta şimdi arasa işi hazır olur ben de kısa sürede bulursam kısa sürede düzenimizi kurarız. bebiş de düzenli bir hayata gelmiş olur. şimdi onu da düşünüyoruz çünkü. hamile halimle taşınmak, diğer tarafta düzen kurmak falan çok daha zor olur. çok şükür şimdi gitsek elimizde paramız var, kimseye muhtaç olmayız. ben bi de artık burdaki patronuma güvenemiyorum ki, ya ben önümüzdeki ay hamile kalırsam, ya beni de işten çıkartırsa. o zaman herşey daha da zor olur.

o milyoner yarışmasını ben de düşünüyorum dilekcim. yakaladığımız zaman mutlaka izleriz biz. genelde dinleme sorusunda takılmazsam 60 bine kadar çıkabiliyorum. tabii oranın heyecanıyla ne olur bilemem

Sizin ev kendinden eşyalı değilmiydi? :26: Onun dışında anlattıkların aklına yatıyor insanın izmir daha uygun sizin için şuan...

mrhbaa biz geldikkk, aşımız vardı bugün 2 de geldim geçmişi okudum umarım unutmadan yazarım bişileri
dilekcim çok yormuşsun kendini canım yine ya.
nek geçmiş olsun eşine, elfişş çok dikkat et canım en önemli zamanlar şimdi aman yorulma, dilekk benm eşim de ha bire sen de katıl sen de katıl diyo, ben de yaren gibi 60a rahat çıkıyorum ama biz hiç kaçırmıyoruz takipteyiz hep izliyoruz.

yılbaşında sabah 7 buçukta kalktım bi hazırlık yaptım yorgunluktan ölüyordum eşim kızdı, çekti çekti yanına yatırdı içine mi doğdu ne? yapma boşver kendini yorma ne varsa onu yesinler deyip durdu. masamı bile hazırlayıp çıktım. akşam 6 da denemedeydim dersanede, arkadaş aradı biz gelemicez haberin olsun bişe yapma dedi, bu satte mi söylenir ben dersaneye gelcem die her şeyimi hazırlayıp çıktım dedim amaaa sinirlerim tepeme çıktı ağladım çıktım denemeden eşimin yanına gittim gelmiyceklermiş dedim ağlama dedi ne güzel başbaşa olcaz falan filan, eve geçerken tombik pide yaptırdık ekmek yerine, oturduk masamıza yedik içtik, eşim toparladı masayı sağolsun, ben de mezeleri küçük masaya geçirdim yaş pastayı çıkardım, mısır patlattık kociş kestane yaptı çekirdek, meyve şu bu derken, oturduk sohbet ettik, başbaşa olmak gibisi var mıymış yaa ne misafiriymiş bundan sonra :) ben uyuklamışım 12 ye doğru baktım dudaklarımın üstnde dudak var uyandım kociş gülüyor, başladı 10-9-8-7.... 0 yerine bu yıl bize bebeğimizi getireceeek dedi :) sarıldık girdik yeni yıla.

Sizin ev kendinden eşyalı değilmiydi? :26: Onun dışında anlattıkların aklına yatıyor insanın izmir daha uygun sizin için şuan...

canım ev eşyalıydı ama yine de benim çok eşyam var. 2 kişilik yatak+baza, bulaşık makinası, 2 tane elektrikli süpürge, koşu bandı, lcd tv, 2 set tencere, tabaklar, düdüklü tencere, ütü, masaüstü bilgisayar, tarayıcı, yazıcı, nevresim takımları, yorganlar, battaniyeler. uçakla mümkün değil gitmez yani. hep beraber dönelim kapansın kıbrıs sayfası diyoruz. burda kaybedeceğimiz 5 ayda orda düzenimizi oturturuz.

canım işim rahat yani karışan kızan hiç yok ama çoook yoğun.
bazen düşün gelen telefon tarfiğinden elim ayağım titriyor yaa sinirden.. ağlıyorum rahatlıyorum

evet ortamı seviyorum canım. hayırlısı ne diyim
senle aynı hamiş topikini paylaşırmışız birdee şubat-mart gibi folik asite başlayalım o vakit zuzum
hayırlısı olsun hepimiz içinn

ben ev halıları ve koltukları ıslak bezlerle sildim gitti kokusu tülüde yıkamıştım bi daha yıkamam lazım :26: ama zaten içmeye devam ediouz yani bana o kdar batmadı ama antre durup salona baktığımda saat 05,00te falan isten kimseyi göremiodum
Aaaa gerçekten miii Çağrılıyomusunuz yani Gidecekmisiniz?
ya başvuru yapmış ama dönen olmadı daha yeni zaten ama ben yapamam ki yaa:18:
bende sesli soruda takılıoum yabancı müzik falan hiç dinlemem öyle bişiyi de cvplayamam bazen 3. soruda bile takılabilio insan şans orda heyecanda olur tabi
yaptıkları çok ayıp ben epey sayardım ki benimkiler saat 10da geldiler die bile saydım yani ama tabiki sonrası çok daha ii olmuş bende seneye yalnız girmek istioum aslında
ama diger ark evlencek kısmetse bizde oluruz demeye başladılar bile

Ooo maşallah sizee Misafire de sinir oldum o kadar hazırlık yap 6 da biz gelemiyoruz desin en nefret ettiğim şeylerden biri Neyse eşin moralini düzeltmiş sonra güzel olmuş bence
Hmm çokmuş eşyan canım. Anlattıkalrın mantıklı taşıma parası vermiceksiniz, gümrük olayına para vermiceksiniz, kira olayı yarı yarıya düşecek ama orda eşyalı diye o kadar çok kira sanırım burda eşyasız bulursanız eşya alman gerekicek bu da var Ben olsam dönerdim valla :106:ablanlarda yok iş güvencende yok ne malum yarın da sana çık demiceğini ablanı hamile haliyle çıkardıysa...

yarenay böyle anlatınca ablanlarla dönmeniz bana da daha mantıklı geldi. Hani şu gümrükten eşyaları geçirmece kayıt tutturmaca filan siz de uğraşmamış olursunuz.

kızlar hani geçen gün ben erken çıkıyom demiştim de zuzu da hastayım senin şu çalışma saatlerine demişti ya dün gece rüyamda işverenim bana kızıyordu sen sürekli boşluk bulunca erkenden kaçıyorsun bu ne böyle diye nasıl etkilenmişim :)))) Bu akşamüstü de dişte randevum vardı sabah konuştum ben bugün erken çıkıyorum diş randevum var diye; hatta rüyamı da anlattım böyle böyle diye... Güldü haber verdigin sürece erken çıkman sorun değil yeter ki bana bildir dedi :)

biz de aynen öyle düşünüyoruz canım. bakalım hayırlısı olur inşallah.

ben de yabancı sorularda çok takılıyorum ama yanlış cevap verirsem jokerimi kullandım jokerimi kullandım diyorum :)
yaptıklarını affetmicez, ii ki eşime sölemişim en sevdiği arkisiydi şimdi dio ki çağırma bi daha eşek herif seni bu halde yordu gelmesinler bi daha dio. ama ii ki başbaşa olduk. 3 te yattık sabah kahvaltıya size geliriz demiştim kayınvalideye, 2 ye doğru gittik. 3 buçukta eşim hadi evimize inelim deyince kayınvalidem yeni geldiniz ya nereye dio eşim sıkıldım senin yanında karımla evime gidecem dedi :111: kayınvalidem renkten renge girdi. şimdi de tuturdu çocuğun adı onur olsun die biz de hayır biz kerem koycaz dedik.

ablam seneye çoluk çocuk bağda yılbaşı kutlayalım dio, bizim de bekar arkadaşlar seneye inşallah evlenip sizdeyiz dio bakalım kısmett daha 363 gün var :)))

Son düzenleme:

ay canim ya dikkat et

ins. bundan sonra bir sey olmaz.

yarenim gitmeniz en mantıklısı o zaman maddi olarak ve en çokta manevi olarak.

bende yarışmayı oynuoum internetten ama 16ya çıkabilioum gerisi yok :18:

nice mutlu senelere sinemcim. bebişinizle birlikte aşk dolu yıllar dilerim var mı bir planınız? annenler ayın kaçında geliyorlardı?

Tesekkürederim Caniminici ins. Yemege cikicaz onun disinda da bir planimiz yok

annemler 11 ocakda burdalar allahin izniyle haftaya carsamba

ben karsilamaya gidemiyecem esim gidecek.

havaalani bize 110 Km esim diyor ne olur ne olmaz

haftaya 39. haftam oluyor cünkü. Saglik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…