2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

numarasını bilen var mı
zuzu sende vardır hediyeler için yazmıştır :26:
olan varsa özel msjla yollasın bana ben arimm
arayım arayım ben arayım :122:

kız iyi akıl ettin, ben belediyenin verdiydi diye hatırlıyordum ama cebi varmış aradım ....

ankaraya gidiyolarmış, eşinin dükkan için makina almaya, sabah gitmeye karar vermişler :) selamı var size

:101: siz varkene bahsetmemişim demekki, yani siz buraya yazmadan önce konuşmuştuk, kızlar biliyo elfi yaren felen

ama kampanyalara katılamam

ay çok sıkıldım bugünnnnn yine maaş yokk, belki ama belki 1 haftalık o da belli değil

kızlar ya netten bişiyi ptt havale yoluyla almayı bilen var mı yapan eden

sana ben arayım demiştim

Tam anlamadım canım ya para mı yatırcaklar sende çekecekmisin yoksa alışveriş denmi bahsediyorsun? :26:
Zuzu A.selam...
...
Komik dimmi ama gerçek

şimdi tatlım eşime bot alcaktım 2 saat önce alırken elektrik gitti tekrar açtım tükenmiş ama şimdi baktım yine var numarası panik yaptım
2 tane kart denedim onaylamadı yatırmamıştım sanırım ondan oldu
bende havaleye tıkladım alcam ya onu aşkıma
aaaa hemen siparişiniz alında dedi
kalakaldım şimdi şöyle yazıo
PTT Havale ödemeniz beklenmektedir
nası yapcam ne zaman yapcam ne kadar beklerler ben şimdi çıkamam eşime de ulaşamadım
yapınca sistemden görüp yollayacaklar dimi :44:

Canım kafam karıştı biraz ekran çıktısı varmı varsa yollasana bakim:44:bide hangi site bu peki..
Nek hayırlı olsun bebeyimTebrikler... Eşin sevinir evet bende çok istemiştim onu kazanmayı eşime 100den fazla oynadım ama çıkmadı işte..

ben bişey kazanamayınca bıraktım bu kampanyaları.

güle güle kullanın

:105: E verim ara

eşin içinmiydi :) güle güle kullansın

teşekkür ederim kızlar evet eşim için
ben de pek kazanamıyorum elfim, millet neler kazanıyo

bunları göndermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…