ohhh süslen püslen bakalım şıkır şıkır
bak işte biz ne desek boş yaşayan sensin e orda yedik içtik oturduk 1,5 yılda şu kadar elimize kaldı da diemiosundur ve belki bazen gidip yatcan yemekte yapmıcan ama oraya gidince k.validene yardım kur topla yıka
yanlış mı düşünüoum ben gidioum istersem önce yapıoum istersem eşimin gelmesine yakın istersem hiç yapmıoum
numarasını bilen var mı
zuzu sende vardır hediyeler için yazmıştır :26:
olan varsa özel msjla yollasın bana ben arimm
arayım arayım ben arayım :122:
Canım ne bilim hiç bahsetmedin ki yakın zamanlarda hani hatta bugün ne yemek yapacaz muhabbetlerinde de söylemedin hiç :26:Neysem söyleyin yani sizinde bir eviniz var sizde bir ailesiniz arada gidilir de hergün hergün beklemesinler
ama kampanyalara katılamam
Aaa açık mı kk, sen kk da açılmıyor demiştin yanlış mı hatırlıyorum ki. Neysem olsun canım ya açık olsunda boşa düştüğün zamanlarında olur elbette. Face e girmek istersen de tlfdan girersin vaktin olursa onada tabi :))
ama kampanyalara katılamam
ay çok sıkıldım bugünnnnnyine maaş yokk, belki ama belki 1 haftalık o da belli değil
ohhh süslen püslen bakalım şıkır şıkır
Elfi dikkat et yaa oynama sakınşu lafınada çok güldüm "Dost var düşman var"
kız iyi akıl ettin, ben belediyenin verdiydi diye hatırlıyordum ama cebi varmışaradım ....
ankaraya gidiyolarmış, eşinin dükkan için makina almaya, sabah gitmeye karar vermişler :) selamı var size
eheheh buna çok gülüyorum ben
inş sizinkini verirler
Bizde normalde dün alıcaktık vermediler bugün para bekliyorlarmış bi yerden ama verilmicek gibiYarın verseler bari.
kızlar ya netten bişiyi ptt havale yoluyla almayı bilen var mı yapan eden
kızlar ya netten bişiyi ptt havale yoluyla almayı bilen var mı yapan eden
kız iyi akıl ettin, ben belediyenin verdiydi diye hatırlıyordum ama cebi varmışaradım ....
ankaraya gidiyolarmış, eşinin dükkan için makina almaya, sabah gitmeye karar vermişler :) selamı var size
Tam anlamadım canım ya para mı yatırcaklar sende çekecekmisin yoksa alışveriş denmi bahsediyorsun? :26:
Zuzu A.selam...
...
Komik dimmi ama gerçek
nivealarım egldi, çok güzeller eşim sevinecek
sana ben arayım demiştim
nivealarım egldi, çok güzeller eşim sevinecek
şimdi tatlım eşime bot alcaktım 2 saat önce alırken elektrik gitti tekrar açtım tükenmiş ama şimdi baktım yine var numarası panik yaptım
2 tane kart denedim onaylamadı yatırmamıştımsanırım ondan oldu
bende havaleye tıkladım alcam ya onu aşkıma
aaaa hemen siparişiniz alında dedi
kalakaldım şimdi şöyle yazıo
PTT Havale ödemeniz beklenmektedir
nası yapcam ne zaman yapcam ne kadar beklerler ben şimdi çıkamam eşime de ulaşamadım
yapınca sistemden görüp yollayacaklar dimi :44:
ben bişey kazanamayınca bıraktım bu kampanyaları.
güle güle kullanın
:105: E verim ara
eşin içinmiydi :) güle güle kullansın
teşekkür ederim kızlar
Canım kafam karıştı biraz ekran çıktısı varmı varsa yollasana bakim:44:bide hangi site bu peki..
Nek hayırlı olsun bebeyimTebrikler... Eşin sevinir evet bende çok istemiştim onu kazanmayı eşime 100den fazla oynadım ama çıkmadı işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?