2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay o milföy tarifi, hani çikolu üstü şekerli, o geldi aklıma ama onuda kesmesi falan oyalıyo :26:

zuzum o zaman kek yapabilirsin yanına patates salatası yapabilrsin

kek yapayım, portakal ceviz üzüm çiko damlası lı

pattisi yapmam belkim ,yok çünkü....belkide kaynanamdan alırım bilmiyom :26: yapmasamda bi kek, bide eşim tuzlu kurbik alsın, yetmezmi ...bukadan az zamnda anca bu :101:

DR. OETKER den takvim göndermişler kocaman içinde değişik güzel tarifler var beğendim :)
Herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlarr
özge sorunun şimdilik hallolmuş olmasına sevindim inş. sizin için hayırlısı neyse o olur şu bşkaç ay içinde

sinemm çizelgene baktım da 6 gün kalmışşşbi avazda doğur inşşş.

evet cnm az kaldi aminnnnnnnn

dün kahve rengi akintim oldu hastaneye gittik bir sey cikmadi normal gözükyrmus hersey öglen kontrlm vardi gittik dr. dedi bugün yarin gelir hazirlikli olun

zuzuuu şu avatarını değiş yaw, o el hareketi ne o kız ve çocuğun öyle beğenmiyorumm

Günaydın herkese

selam kizlar ....

nabersiniz ? nevar ne yok?

ii canım annenler geliyor di mi yarın bebiş de annenlere sürpriz yapıp aynı gün gelebilir yani. hadi hayırlısı.ALLAH'ım kolaylıkla doğum yapmanı nasip etsin sağlıklı sıhhatli.

özgeee bize de yaz o tariflerden. zuzu naptın canım misafir işini.

günaydın kızlar

selammm

Günaydin canim evet yarin geliyorlar

esimde aynisini diyor annenler havalanindan direk hastaneye gelebilirler

günaydın kızlar

ankarada;
karlar düşer
düşer düşer ağlarım

havası var
ve kaza olmuş araba üst gecikten nerdeyse düşecekmiş ön tekerler parmaklıklardan çıkmış arabanın arka kısmı kalmış genç bi çocuk yerde yatıodu şoför galiba Allah yardımcısı olsun
bende eşime sakincce git kimseye takılma dedim :26:

sinemm çizelgene baktım da 6 gün kalmışşşbi avazda doğur inşşş.

heyyy son 5 günü sayıyoruzzzz

vay be zuzuma ev hanımlığına dönmüş kolay gelsin şekerim

DR. OETKER den takvim göndermişler kocaman içinde değişik güzel tarifler var beğendim :)

oh ne güzel :)

evet cnm az kaldi aminnnnnnnn

dün kahve rengi akintim oldu hastaneye gittik bir sey cikmadi normal gözükyrmus hersey öglen kontrlm vardi gittik dr. dedi bugün yarin gelir hazirlikli olun

:18: az kaldıı dimii

zuzuuu şu avatarını değiş yaw, o el hareketi ne o kız ve çocuğun öyle beğenmiyorumm

Günaydın herkese

temem yaa, en sevmediğim şey du değişcem ...

. zuzu naptın canım misafir işini.

canım eşim gelirken, yaş ve kuru pasta almış, kola meyvesuyu almış, bişey yaptırtmadı

günaydınnnnn buarada

:) nekk, rüyamda seni gördüm daha doğrusu,sen bana mesaj atmışın ,benim telde mesajı gönderenin(ayarlayınca) ismiyle bir fotosu da görünüyo ....gördüm derken, öle gördüm
bana mesaj atmışın," napıyon kız geziyonmu gelmedin hiç" diye ...bende yazıyom, "kızım ben doğurdum" kucağımda da bebek var, emziriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…