ufff 4 dolmuş olacak gibi değilhaklısın aileye yakın olma konusunda nekim ben ona bişi demedim zaten sorun benim kurulu düzenim işim.. Taşınıca 1 saatlik yol çekmek zorunda kalıcam 4 dolmuş yapıcam bu meddi manevi yönden kötü olucak.. Başka iş konusu ise oralara yakın bana göre iş yok bu işim gibi ekstraları olmıcak(servis, yemek, rahatlık)...
Hayatım elimde olmadan yön alıyor bu benim çok canımı sıkıyor...
ufff 4 dolmuş olacak gibi değil
Siz bu konuyu sakince, oturup uzun uzadıya artıları ve eksileriyle iyice bi konuşun canım :26:
Bu kalabalık ortamda büyüdüm, böyle alışığım olayı benim eşimde de vardı ilk zamanlar çok tartışıyoduk zamanla azaldı.. Yine yine açılıyor konu hala istiyor taşınmayı ama çok açmıyo şimdi..tek fark o kendi ailesine yakın taşınmamızı istiyor ona da ben net ve kesin hayır dedim..
benim eşim de 9 kardeş
ay kuzum bu ay sorma çok yoğundu bi anda kesildi dün geceden beri hiç yok normalde 5 gün filan sürüyo 3 günde kesildi bünyem şaştıayyy kötü olmuş cnm yaaa, o kadar yoğun mu oluyor:26: ben de ilk günlerinde çok tedirgin olurum sürekli wc deyimdir ders aralarında falan aman çıkar mı acaba üstüme falan diye. allahtan şimdiye kadar hiç olmadı ama...
bu arada kolay gelsin cnm sınavlarında inş. ii geçer hepsi
yareeeeeeeen afferin kız sana sonunda bu sorunu da hallettinnnn geriye kaldı "vınnnn hava yolları"izmir yolcusu kalmasıııııın
benim de bugün temizlik günümdü, walla canım çıktı, yılbaşından kalmaydı ev, h.içi elleyememiştim rezil durumdaydı yine yani. neyse ki hallettiim, eşim işteydi akşam züeri yemeğe geldi eve.dedim temizlik yaptım yoruldum. ne yaptın bi bakim dedi hopp kalktı taaaa kapının en üstünü çerçevesinin üstünü parmaklıoe tabi haliiyle toz geldi eline. üfff yürü git dedim sinrlendim, walla her hafta bi de kapı üstleri avizeler falan girişicek olsam temizlik mi biter!!!!!!!!
canım eşine çok geçmiş olsun o kadar niye bekledi ki ya ah bu erkekler kendilerini bazen hiç önemsemiyolar böyle konularda....Günaydın Kızlar
bende cumartesi eve gidip biraz evi topladım sonra kuaföre gidip dalgalı fön çektirdim eşyalarımıda alıp anneme gittim orda hazırlandık düğüne gittik. düğün güzeldi yerimden kalkmadım sohbet ettim benim gibi oturan akrabalarla. sonrasında eşime mesaj attım beni gelip alabilirmisin diye alamam yazdı bozuldum bende. sonra aradımki taa 10 gün önce parmağını incitmişti depoyu taşımışlardı. meğerse çatlatmış parmağı atel ile sabitlemişler sarmışlardı parmağını ondan alamam demiş. o saatte eve nasıl gideceğimi düşünüyorum bi yandan anneannem bizde kal diyor yok yok ben eve gidicem dedim ama gidemedim eşim dedi ki ver anneanneme telefonu verdim bu saatte rahatsız olmayın kalsın demiş. bende anneannemde kaldım ama aklım evde. sabah kardeşimde benimle geldi eve gittik 15 gün kalacakmış öyle parmağı. bütün gün eşimle ilgilendim o da parmağına rağmen bana yemekte yardım etti. yemeği hazırladık uzandık tv izledik pazar sakin geçti
canım eşinin panik atağıa iyi gelebilir bu müstakil ev belki ama seni çok iyi anlıyorum bnm eşimle çok benzeşiyolar bu konuda hep onun istekleri olsun o karar versin biz yanlış düşünelim hep zaten deliriyorum onun böyle davranmasına ben geçenlerde tavrımı koydum çok ufak birşey için yine o karar verdi bana sormadan bende yeter artık dedim 3 4 gün konuşmadım küsmeden öncede peşin peşin söyledim bak sana çok kırgın ve kızgınım yarın seni aramıcam mesaj atmıcam eve geldğinde hoşgeldin açmısın iyigeceler günaydın derim ama güler yüz bekleme gudubetlikte yapmıcam ama senden uzak durucam dedim ne yani özür dilemicekmisin bendn dedi bende tabi ki hayır özürü senden bekliyorum dedim 4 gün sonra elinde hediye paketiyle geldi eve gümüş kaplama antika tarak ve ayna almış biraz kıymış paraya benim kızdığım konuda parayla alakalıydı zaten aklınca hani sanada para harcayabilirim karıcım demek istemiş bence gerek yoktu ama hoşumada gitti düşünmesi özürdiledi affettim bi daha olmasın bişey yapıcağın zaman haberim olsun dedim tamam hayatım dedi eğer yine sorumsuzca ve benim düşüncelerimi hiçe sayarak bişeyler yaparsa aynı şekilde tavrımı koyucam hoşuma gitti bu yöntem....deneyebilirsin alıp karşına konuşmak bazen fayda etmiyo bnm kocamda....Canım annem çalışıyor bu zamana kadarda oturup evde kalmış bi kadın değil onu bizde düşündük ama annem çok kararsız bir gün tamam der birgün bakarsın evde duramaz çalışır yani. Keşke öyle olsa ozaman kararsız kalmazdım.. Anneme güvenip çocuk yapamam. Kendide öyle dedi zaten.
İşime gelince evet çıkmayı düşünüyorum diğer işten haber gelmedi, burada paramızı vermedi halaa..
Ama şu şartlarda en iyi en rahat iş bu hem alıştım burdaki insanlara diye düşünüyordum ben..
Taşındık diyelim ordanda sıkıldım derse nolacak ben ömrüm boyunca onun isteklerine uyum mu sağlıcam bunu düşünüyorumaraba aldı karışmadım ve hata yaptı arızası çıktı şimdi pişman satmak istiyor başka araba almak istiyor, iş kurmak istiyor, ev değiştirmek istiyor, taşınıca çocuk yapıp evde oturmamı istiyor istiyor da İSTİYORR...
canım eşinin panik atağıa iyi gelebilir bu müstakil ev belki ama seni çok iyi anlıyorum bnm eşimle çok benzeşiyolar bu konuda hep onun istekleri olsun o karar versin biz yanlış düşünelim hep zaten deliriyorum onun böyle davranmasına ben geçenlerde tavrımı koydum çok ufak birşey için yine o karar verdi bana sormadan bende yeter artık dedim 3 4 gün konuşmadım küsmeden öncede peşin peşin söyledim bak sana çok kırgın ve kızgınım yarın seni aramıcam mesaj atmıcam eve geldğinde hoşgeldin açmısın iyigeceler günaydın derim ama güler yüz bekleme gudubetlikte yapmıcam ama senden uzak durucam dedim ne yani özür dilemicekmisin bendn dedi bende tabi ki hayır özürü senden bekliyorum dedim 4 gün sonra elinde hediye paketiyle geldi eve gümüş kaplama antika tarak ve ayna almış biraz kıymış paraya benim kızdığım konuda parayla alakalıydı zaten aklınca hani sanada para harcayabilirim karıcım demek istemiş bence gerek yoktu ama hoşumada gitti düşünmesi özürdiledi affettim bi daha olmasın bişey yapıcağın zaman haberim olsun dedim tamam hayatım dedi eğer yine sorumsuzca ve benim düşüncelerimi hiçe sayarak bişeyler yaparsa aynı şekilde tavrımı koyucam hoşuma gitti bu yöntem....deneyebilirsin alıp karşına konuşmak bazen fayda etmiyo bnm kocamda....
özgim burdan yaz bana cevap (özel mesaj) yerime geçtim((
özgim burdan yaz bana cevap (özel mesaj) yerime geçtim((
Sanada geçmiş olsun aydancım regl kötüdür ben ilk günler çok sancılı oluyorum.
..
Bu yöntemle sanmıyorum çünkü ççok inat. Yinede denemeye değer zaten konuşucam bu konuyu boylu boyunca..
Bişeyler yapmam gerekiyor bi dur demem gerekiyor..
yerine mi geçtin :44:
Bişi mi oldu canım
nekk hayırdır canım, insan kaynaklarından vaz mı geçtin?
bende sakin bir pazar istioum ne güzelll
Gittiğiniz zamanki olayları merakla beklio olacağım
gittiğiniz zamanki olayları merakla beklio olacağım
Kızlar bende yoğun oldum yazamadım..
Eşim aradı sana 1 iyi 1 kötü haberim var diyor gerçi kötü olan senin için iyi diyor ..
İyi olan benim dayımın çalıştığı yerde çalışma ihtimali var büyük ihtimalle olur anlaşılırsa çünkü sözü geçen biri dayım eşim için iyi olur.
Ona göre kötü bana iyi olansa ev sahibiyle konuşmuş düşündüğüm gibi ev sahibi parayı harcadım nerden bulim hemen demiş.. Anlicağınız taşınma ihtimalimiz en az 4-5 ay daha ertelendi kira bitiminde düşünecez artık.
Yinede konu sadece taşınmak değildi zaten, bunlarıda en kısa zamanda konuşmam lazım...
Belki o müstakil ev tutulur bulmanız zor olur. uzun zaman ertelenmiş olur. ama dediğin gibi konu bu değil. bu akşam eşini al karşına konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?