2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ufff 4 dolmuş olacak gibi değil
Siz bu konuyu sakince, oturup uzun uzadıya artıları ve eksileriyle iyice bi konuşun canım :26:

Bu kalabalık ortamda büyüdüm, böyle alışığım olayı benim eşimde de vardı ilk zamanlar çok tartışıyoduk zamanla azaldı.. Yine yine açılıyor konu hala istiyor taşınmayı ama çok açmıyo şimdi..tek fark o kendi ailesine yakın taşınmamızı istiyor ona da ben net ve kesin hayır dedim..

benim eşim de 9 kardeş ya, ilk zamanlar yalnızlık çok koydu. bakalım izmir'e dönünce neler olacak

ben yemeğe kaçıyorum kızlar. byeeee

Bilmiyorum canım bilmiyorum inan ki ona kalsa çık bile dedi bana 4 dolmuş olduğu için işyerim akşam bırakıyor beni ama sabah almadıkları için dolmuş paramı karşılıyorlar taşınırsak onu söylicem belki karşılamıcaklar.. Bu kadar olumsuz şeye rağmen kıramıyorum inadını Konuyu açınca kötü oluyor bir de ev sahibine verdiğimiz kira paramız dolmadı daha onu geri isticez vermeyedebilir adam uff bilmiyorum...

ay kuzum bu ay sorma çok yoğundu bi anda kesildi dün geceden beri hiç yok normalde 5 gün filan sürüyo 3 günde kesildi bünyem şaştı
canım eşine çok geçmiş olsun o kadar niye bekledi ki ya ah bu erkekler kendilerini bazen hiç önemsemiyolar böyle konularda....
canım eşinin panik atağıa iyi gelebilir bu müstakil ev belki ama seni çok iyi anlıyorum bnm eşimle çok benzeşiyolar bu konuda hep onun istekleri olsun o karar versin biz yanlış düşünelim hep zaten deliriyorum onun böyle davranmasına ben geçenlerde tavrımı koydum çok ufak birşey için yine o karar verdi bana sormadan bende yeter artık dedim 3 4 gün konuşmadım küsmeden öncede peşin peşin söyledim bak sana çok kırgın ve kızgınım yarın seni aramıcam mesaj atmıcam eve geldğinde hoşgeldin açmısın iyigeceler günaydın derim ama güler yüz bekleme gudubetlikte yapmıcam ama senden uzak durucam dedim ne yani özür dilemicekmisin bendn dedi bende tabi ki hayır özürü senden bekliyorum dedim 4 gün sonra elinde hediye paketiyle geldi eve gümüş kaplama antika tarak ve ayna almış biraz kıymış paraya benim kızdığım konuda parayla alakalıydı zaten aklınca hani sanada para harcayabilirim karıcım demek istemiş bence gerek yoktu ama hoşumada gitti düşünmesi özürdiledi affettim bi daha olmasın bişey yapıcağın zaman haberim olsun dedim tamam hayatım dedi eğer yine sorumsuzca ve benim düşüncelerimi hiçe sayarak bişeyler yaparsa aynı şekilde tavrımı koyucam hoşuma gitti bu yöntem....deneyebilirsin alıp karşına konuşmak bazen fayda etmiyo bnm kocamda....

sınavdan geliyorum bu arada çok kötü geçti çok ayrıntı sormuştu çan eğrisi var inşallah çan yüksek olmazda bende geçerim dersten ilk sınavım 70 ama final çok etkiliyo stres oldum...

Sanada geçmiş olsun aydancım regl kötüdür ben ilk günler çok sancılı oluyorum.
..
Bu yöntemle sanmıyorum çünkü ççok inat. Yinede denemeye değer zaten konuşucam bu konuyu boylu boyunca..
Bişeyler yapmam gerekiyor bi dur demem gerekiyor..

canım bnmkide inat önce korktum bu konuşmaz uzatır dedim bazen çok kırılıyorum laflarına bana huzur ver bi sus filan diyo ama hep ben hep ben olmuyo baktım ki koydum tavrımı...işe yaradı tabi herkes birbirinden farklı eşinin burcu neydi tatlım bn inanıyorum astrolojiyede

yerine mi geçtin :44:
Bişi mi oldu canım

nekk hayırdır canım, insan kaynaklarından vaz mı geçtin?

yok, yeni yerime geçtim.. öğlen eski yerime geçmiştim 20 dk (arkadaşım yemek yedi) yanisi yeni yerimdeyim şimdi karışıklık oldu
Faceden yazışıyoduk özgemle :))

ufff nasıl bir yoğunluk yaşıyorum bilseniz burda
Kızın adı limanmış limon diye okuyorum
Birde soruyorum yanımdakine yok böyle biri diye, e yok tabi limon

bende sakin bir pazar istioum ne güzelll

Akşam arkiler ısrar ısrar üstüne, gezmeye gidelim dediler ...kabul etmedim kendileri gitti

Gittiğiniz zamanki olayları merakla beklio olacağım

Ne fenasın yawwww

özgee hayırlısı canım, benim eşimde müstakil eve tapıyo(töbeee) nerdeyse Bende şuan oturduğumuz yerde bitek kendi evimi beğeniyom :) müstakil evleri ya yıkık dökük, ya tavanları alçak Bende çalıştığım yerden istiyorum ev... Almaya kalkışınca bizde anlaşamıcaz kesin, biliyorum ..çinkim düşününce bile fikirlerimiz uyuşmuyo bu semt konusunda

Ayy sabahtan beri yazamadım, kendi yerimde değildim , anca geldim

Kızlar bende yoğun oldum yazamadım..

Eşim aradı sana 1 iyi 1 kötü haberim var diyor gerçi kötü olan senin için iyi diyor ..
İyi olan benim dayımın çalıştığı yerde çalışma ihtimali var büyük ihtimalle olur anlaşılırsa çünkü sözü geçen biri dayım eşim için iyi olur.
Ona göre kötü bana iyi olansa ev sahibiyle konuşmuş düşündüğüm gibi ev sahibi parayı harcadım nerden bulim hemen demiş.. Anlicağınız taşınma ihtimalimiz en az 4-5 ay daha ertelendi kira bitiminde düşünecez artık.
Yinede konu sadece taşınmak değildi zaten, bunlarıda en kısa zamanda konuşmam lazım...

Belki o müstakil ev tutulur bulmanız zor olur. uzun zaman ertelenmiş olur. ama dediğin gibi konu bu değil. bu akşam eşini al karşına konuşun.

evet özgecim bugün mutlaka konuş eşinle....
bu arada ben böle bilgisayara takılı kaldım yarın ikitane sınavım var ben ne rahatım sormayın hç ders çalışasım yok valla uyumak istiyorum sadece kocam kulum konusunda çok rahat geçersin aşkım biter gider diyo kayınvalidem o kadar baskı kuruyo ki hergün ders çalış ders çalış niye ders çalışmıyosun diye bütün hevesim kaçıyo bazen....

dilekkk ben de şuan 3 elti, 3 görümce var. 2 erkek var daha bekar. toplam 5 elti, 3 görümce olcaz yani. ortalığı sen düşün. az önce facede eltimle konuştum, dedim çok sıkıldık burda yalnzlıktan, kalabalık istiyorum. diyo merak etme, çabuk bıkarsın biz burda bayaa kalabalıığız kız bıkmış anlaşılan kalabalıktan, onların evleri de kayınvalidemlere yakın zaten. biz evi biraz daha uzaktan tutarsak daha rahat oluruz, istediğimiz zaman gireriz kalabalığa, bir de çalıştığımızdan öyle sık sık çağırmayız kimseyi. yani tabii şimdilik düşünce bunlar. oraya gidince ne olacak bakalım

özgem işallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur eşinin rahatsızlığı için doktora veya psikolağa gitmeyi düşünmedinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…