oh ne güzel :)
:18: az kaldıı dimii
temem yaa, en sevmediğim şeydu değişcem ...
canım eşim gelirken, yaş ve kuru pasta almış, kola meyvesuyu almış, bişey yaptırtmadı
günaydınnnnn buarada
:) nekk, rüyamda seni gördüm daha doğrusu,sen bana mesaj atmışın ,benim telde mesajı gönderenin(ayarlayınca) ismiyle bir fotosu da görünüyo ....gördüm derken, öle gördüm
bana mesaj atmışın," napıyon kız geziyonmu gelmedin hiç" diye ...bende yazıyom, "kızım ben doğurdum" kucağımda da bebek var, emziriyom
evet zuzum az kaldi korku heyecan karma karisik duygular icersindeyim
Dün dr biraz rahatlatti beni ama yinede insan korkuyor dr. dedi cok agri cekersen hap veririrz epidural yapariz serumla agri kesici veririz bakalim hayirlisi allahtan. Düsünmek istemiyorum stres oluyor yoksa
canım eşim gelirken, yaş ve kuru pasta almış, kola meyvesuyu almış, bişey yaptırtmadı
:) nekk, rüyamda seni gördüm daha doğrusu,sen bana mesaj atmışın ,benim telde mesajı gönderenin(ayarlayınca) ismiyle bir fotosu da görünüyo ....gördüm derken, öle gördüm
bana mesaj atmışın," napıyon kız geziyonmu gelmedin hiç" diye ...bende yazıyom, "kızım ben doğurdum" kucağımda da bebek var, emziriyom
neyse kizlar ben cikiyorum okula gidicem
kendinize iyi bakin öpüldünüz
bye........
sinemcim, allah bir avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ben izmir'e gidince herkes bana özelden tel numarasını göndersin, ben de mesajlıcam sizi, çok kıskanıyorum haaa
uuuuv hayırdır inşallah, hayrım karşı gelsin allah muradımı versin
Bana mesaj atmışın," napıyon kız geziyonmu gelmedin hiç" diye ...bende yazıyom, "kızım ben doğurdum" Kucağımda da bebek var, emziriyom
oh ne güzel :)
günaydınnnnn buarada
iyi akşamlar kızlarr
özge sorunun şimdilik hallolmuş olmasına sevindim inş. sizin için hayırlısı neyse o olur şu bşkaç ay içinde
sinemm çizelgene baktım da 6 gün kalmışşşbi avazda doğur inşşş.
Sinemcim Hayırlısıyla gelsin bebeğin çok az kalmışevet cnm az kaldi aminnnnnnnn
dün kahve rengi akintim oldu hastaneye gittik bir sey cikmadi normal gözükyrmus hersey öglen kontrlm vardi gittik dr. dedi bugün yarin gelir hazirlikli olun
Çok güzel tarifler var dilşadcım daha tam inceleyemedim ama çook beğendiğim tarifleri paylaşırım burdaii canım annenler geliyor di mi yarın bebiş de annenlere sürpriz yapıp aynı gün gelebilir yani. hadi hayırlısı.ALLAH'ım kolaylıkla doğum yapmanı nasip etsin sağlıklı sıhhatli.
özgeee bize de yaz o tariflerden. zuzu naptın canım misafir işini.
günaydın kızlar
Allah korusun yaa eşlerimizi çok üzülüyorum böyle haberlere :105:günaydın kızlar
ankarada;
karlar düşer
düşer düşer ağlarım
havası var
ve kaza olmuş araba üst gecikten nerdeyse düşecekmiş ön tekerler parmaklıklardan çıkmış arabanın arka kısmı kalmış genç bi çocuk yerde yatıodu şoför galiba Allah yardımcısı olsun
bende eşime sakincce git kimseye takılma dedim :26:
Olur yarenaycım meşajlaşırız ben msj paketi alıcam zati, Artıkın çekilişlere de katılabileceksin hemmben İzmir'e gidince herkes bana özelden tel numarasını göndersin, ben de mesajlıcam sizi, çok kıskanıyorum haaa
benim no ,kimsede yok yarenim, sen iste veririm :)
bende seninkini beğenmedimBu avatarı hiiç sevmedim, emo gibi..
:)) zuzu rüyana güldüm yaaBen doğurdum bebek var emziriyorum demene :)) Hayır olsun İnşallahh
....
Günaydın herkeseeDün bahsettiğim dayımlara gittik iş konuşmaya eşim için uygun düzgün pozisyon çıkmadı şuan ki işinden daha iyi değil şartları ama kime niyet kime kısmet belkim ben o şirkette çalışabilirim idari binada cv mi gönderdim maillerine.. İş mesai saatleri çok iyi 4.30 -5 de çıkıyorlarmış akşam cumarteside 3 haftaya bir 4 ekadar çalışılıyormuş yani çok güzel bakalım sonuçlar nolacak inşAllah olur orası hem de annemlere daha yakın olacak...Ordan çıkıp eve geldik 10,30 falandı yorgundum diğer günden uykum da vardı ama eşim rahat durmadı. :92: Banyoydu felan yine 12yi buldu yatmamız kalktığımda boğazım tamemen şişti nefes alamıyorum burnum akıyor hasta oldum tylot içiyorum şimdi tadıda çok eşki limon tuzu gibi..
Hayır olsun inşallah
Bu avatarı hiiç sevmedim, emo gibi..
:)) zuzu rüyana güldüm yaaBen doğurdum bebek var emziriyorum demene :)) Hayır olsun İnşallahh
:Günaydın herkeseeDün bahsettiğim dayımlara gittik iş konuşmaya eşim için uygun düzgün pozisyon çıkmadı şuan ki işinden daha iyi değil şartları ama kime niyet kime kısmet belkim ben o şirkette çalışabilirim idari binada cv mi gönderdim maillerine.. İş mesai saatleri çok iyi 4.30 -5 de çıkıyorlarmış akşam cumarteside 3 haftaya bir 4 ekadar çalışılıyormuş yani çok güzel bakalım sonuçlar nolacak inşAllah olur orası hem de annemlere daha yakın olacak...Ordan çıkıp eve geldik 10,30 falandı yorgundum diğer günden uykum da vardı ama eşim rahat durmadı. :92: Banyoydu felan yine 12yi buldu yatmamız kalktığımda boğazım tamemen şişti nefes alamıyorum burnum akıyor hasta oldum tylot içiyorum şimdi tadıda çok eşki limon tuzu gibi..
yalaaan ben de varrr :))))
tamam özgeee sen hepsini yaz her gün bi tarif yazzz :)
evt zuzunun rüyaya bende güldüm ne niyetle yattıysa artık
çalışmalar ne zaman başlıcaktı zuzu :44:
aa, evet cepten aradıydım
ama dilek kızdı bana, o arıcakmıştı, ben aradım
valla hiçbi niyetim yoktu :)))
valla çalışmalara başlamadan bitirebiliriz :))) kararsızım, önceliklerim konusunda
İnşallahh canım hakkımızda hayırlısıinşallah :))
senin içinde hayırlısı olsun canım
3 haftada 1 1 kişi 4e kadar çalışıyor yani normal saate kadar. Sonraki haftalar cmt. pazar tatilkuzumm sanada geçmiş olsun işten de inş ii haber gelir 3 hftda bir 4'e kadar peki diğer cmtsiler çalışılmıo mu?
tamam özgeee sen hepsini yaz her gün bi tarif yazzz :)
Sağol bebeyimGeçmiş olsun özgem :105:
eveet okudum dilek ben arıcaktım demiş no istemiş vermemişsin :))
eşime dedim ki baaak beni merak etmişler nerdesin diolar. vaaav dedi bizim hanıma bak.
çalışmalara herkes başlasın topik katlansııınnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?