2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet zuzum az kaldi korku heyecan karma karisik duygular icersindeyim

Dün dr biraz rahatlatti beni ama yinede insan korkuyor dr. dedi cok agri cekersen hap veririrz epidural yapariz serumla agri kesici veririz bakalim hayirlisi allahtan. Düsünmek istemiyorum stres oluyor yoksa

hayırlısıyla sağsalim yaparsın doğumunu, bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına inşallah, korkma tabii

uuuuv hayırdır inşallah, hayrım karşı gelsin Allah muradımı versin

neyse kizlar ben cikiyorum okula gidicem

kendinize iyi bakin öpüldünüz

bye........

daha okul diooo

sinemcim, Allah bir avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ben İzmir'e gidince herkes bana özelden tel numarasını göndersin, ben de mesajlıcam sizi, çok kıskanıyorum haaa

sinemcim, allah bir avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ben izmir'e gidince herkes bana özelden tel numarasını göndersin, ben de mesajlıcam sizi, çok kıskanıyorum haaa

benim no ,kimsede yok yarenim, sen iste veririm :)

Hayır olsun inşallah

Bu avatarı hiiç sevmedim, emo gibi..

:)) zuzu rüyana güldüm yaa Ben doğurdum bebek var emziriyorum demene :)) Hayır olsun İnşallahh
Sağol ayşamm :)) Şimdilik duruldu bakalım ortalık 3 ay sonra bakacaz durumlara..

evet cnm az kaldi aminnnnnnnn

dün kahve rengi akintim oldu hastaneye gittik bir sey cikmadi normal gözükyrmus hersey öglen kontrlm vardi gittik dr. dedi bugün yarin gelir hazirlikli olun
Sinemcim Hayırlısıyla gelsin bebeğin çok az kalmış, okula falan gitmemen gerekiyor bence heran herşey olabilir çünküm ben olsam gitmezdim.:26:

Çok güzel tarifler var dilşadcım daha tam inceleyemedim ama çook beğendiğim tarifleri paylaşırım burda

Allah korusun yaa eşlerimizi çok üzülüyorum böyle haberlere :105:
ben İzmir'e gidince herkes bana özelden tel numarasını göndersin, ben de mesajlıcam sizi, çok kıskanıyorum haaa
Olur yarenaycım meşajlaşırız ben msj paketi alıcam zati, Artıkın çekilişlere de katılabileceksin hemm

....
Günaydın herkeseeDün bahsettiğim dayımlara gittik iş konuşmaya eşim için uygun düzgün pozisyon çıkmadı şuan ki işinden daha iyi değil şartları ama kime niyet kime kısmet belkim ben o şirkette çalışabilirim idari binada cv mi gönderdim maillerine.. İş mesai saatleri çok iyi 4.30 -5 de çıkıyorlarmış akşam cumarteside 3 haftaya bir 4 ekadar çalışılıyormuş yani çok güzel bakalım sonuçlar nolacak inşAllah olur orası hem de annemlere daha yakın olacak...Ordan çıkıp eve geldik 10,30 falandı yorgundum diğer günden uykum da vardı ama eşim rahat durmadı. :92:Banyoydu felan yine 12yi buldu yatmamız kalktığımda boğazım tamemen şişti nefes alamıyorum burnum akıyor hasta oldum tylot içiyorum şimdi tadıda çok eşki limon tuzu gibi..

ayaklarım nası ağrıo ya
aslında tüm bacağım ve toto
çok oturmaktan kalçam sızlıo galiba
acil bişiler yapmalıyım ya 10 saat oturuoum akşam 10da yioum ve git gide şişioum bugün kotun düğmesini zor kapattım
hızlı etkili bişiler yapmalıyım SİRKEN bana yardımcı olabilir dimi o rejim yapıodu :44:

bende seninkini beğenmedim kinle bakıo kadın

evt zuzunun rüyaya bende güldüm ne niyetle yattıysa artık
çalışmalar ne zaman başlıcaktı zuzu :44:

kuzumm sanada geçmiş olsun işten de inş ii haber gelir 3 hftda bir 4'e kadar peki diğer cmtsiler çalışılmıo mu?

günaydın herkesee.

özgeee inş. olur o iş, saatleri çok uygunmuş gerçektennn

o tarif kitabı nerden geldi yaa bi bilgi var mıydı üstünde?? ben de istiommmm

gunaydın kızlar dilek beni mi andın DDD

ben bu aralar diyete ara verdim valla nerde ne bulursam yiyiorum bu akşam da ananede yemekte olacaz. Ama şu şubatla martı atlatayım nisana sıkı diyetlerle gireceğim D

Geçmiş olsun özgem :105:

Dileeek Bi sana öyle geliyo bebeyim, herkes normal buluyo bakışlarını

Hayır olsun inşallah

yaaa neyi kullancam ozamn bennn :84:

inşallah :))

senin içinde hayırlısı olsun canım

yalaaan ben de varrr :))))

tamam özgeee sen hepsini yaz her gün bi tarif yazzz :)

aa, evet cepten aradıydım

ama dilek kızdı bana, o arıcakmıştı, ben aradım

evt zuzunun rüyaya bende güldüm ne niyetle yattıysa artık
çalışmalar ne zaman başlıcaktı zuzu :44:

valla hiçbi niyetim yoktu :)))

valla çalışmalara başlamadan bitirebiliriz :))) kararsızım, önceliklerim konusunda

eveet okudum dilek ben arıcaktım demiş no istemiş vermemişsin :))
eşime dedim ki baaak beni merak etmişler nerdesin diolar. vaaav dedi bizim hanıma bak.
çalışmalara herkes başlasın topik katlansııınnn.

Son düzenleme:
inşallah :))

senin içinde hayırlısı olsun canım
İnşallahh canım hakkımızda hayırlısı

kuzumm sanada geçmiş olsun işten de inş ii haber gelir 3 hftda bir 4'e kadar peki diğer cmtsiler çalışılmıo mu?
3 haftada 1 1 kişi 4e kadar çalışıyor yani normal saate kadar. Sonraki haftalar cmt. pazar tatil
tamam özgeee sen hepsini yaz her gün bi tarif yazzz :)

Fotosunu çekerim canım takvim kocaman evde onla uğraşacak zamanım olmaz işyerine de getiremem :)) Ben tek tek tariflerin fotosunu çekerim hem görselde var üstünde :)
Geçmiş olsun özgem :105:
Sağol bebeyim sen nasılsın?
Ayşamm :)) Ben bi yemek sitesine üyeydim önceden ordan mail geldi üyelere özelmiş adres gönderin diye gönderdim unutmuştum orayı da bi baktım kargo geldi beni soruyor sevindim:))

Son düzenleme:

yokya vermedim değil, özelden atıcaktım unuttum sonra :)
sen kendin verirsin artıkın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…