dilekkk ben de şuan 3 elti, 3 görümce var. 2 erkek var daha bekar. toplam 5 elti, 3 görümce olcaz yani. ortalığı sen düşün. az önce facede eltimle konuştum, dedim çok sıkıldık burda yalnzlıktan, kalabalık istiyorum. diyo merak etme, çabuk bıkarsın biz burda bayaa kalabalıığızkız bıkmış anlaşılan kalabalıktan, onların evleri de kayınvalidemlere yakın zaten. biz evi biraz daha uzaktan tutarsak daha rahat oluruz, istediğimiz zaman gireriz kalabalığa, bir de çalıştığımızdan öyle sık sık çağırmayız kimseyi. yani tabii şimdilik düşünce bunlar. oraya gidince ne olacak bakalım
selamlar herkese..nasılsınız inşallah..kızlar
sen nası gitmedin yaa :44:Akşam arkiler ısrar ısrar üstüne, gezmeye gidelim dediler ...kabul etmedim kendileri gitti
ama napım ben 2 tane ile zor idare edioum kaç tane dio baksana
her işte bi hayır vardır bakKızlar bende yoğun oldum yazamadım..
Eşim aradı sana 1 iyi 1 kötü haberim var diyor gerçi kötü olan senin için iyi diyor ..
İyi olan benim dayımın çalıştığı yerde çalışma ihtimali var büyük ihtimalle olur anlaşılırsa çünkü sözü geçen biri dayım eşim için iyi olur.
Ona göre kötü bana iyi olansa ev sahibiyle konuşmuş düşündüğüm gibi ev sahibi parayı harcadım nerden bulim hemen demiş.. Anlicağınız taşınma ihtimalimiz en az 4-5 ay daha ertelendi kira bitiminde düşünecez artık.
Yinede konu sadece taşınmak değildi zaten, bunlarıda en kısa zamanda konuşmam lazım...
keşke senin planladığın gibi gelişse olaylar ama maalesef bazen sürükleniouzdilekkk ben de şuan 3 elti, 3 görümce var. 2 erkek var daha bekar. toplam 5 elti, 3 görümce olcaz yani. ortalığı sen düşün. az önce facede eltimle konuştum, dedim çok sıkıldık burda yalnzlıktan, kalabalık istiyorum. diyo merak etme, çabuk bıkarsın biz burda bayaa kalabalıığızkız bıkmış anlaşılan kalabalıktan, onların evleri de kayınvalidemlere yakın zaten. biz evi biraz daha uzaktan tutarsak daha rahat oluruz, istediğimiz zaman gireriz kalabalığa, bir de çalıştığımızdan öyle sık sık çağırmayız kimseyi. yani tabii şimdilik düşünce bunlar. oraya gidince ne olacak bakalım
hoşgeldin canım sen nasılsın hayat iş nasıl gidiyor
hoşbuldum cnm..hayat çok güzel.. işmi..o dedğim yerden çıktım gecen hafta:)) aayip yogun ve stresli teller gelşyordu.müşteriler bagıryordu.sorunluydu bir ay çalışıp bıraktım..bu hfta yeni işe bşladım.yeni yıl yeni iş..
yine yeni iş.. maşallah canım :))
hiç sorma 2011 de rekor kırdım maşallah.aman bu son olsun yoruldum artık.napim hep kötü yerler denk geldi.kız
sebep biz olmasak da çok fazla iş değiştirmek, cv de olumlu karşılanmıyor canım, mümkün olduğunca çalışacağın işi önceden tanımaya çalış.
ben biraz baskın bi tipim ya, biraz daha dengeli oluruz diye düşünüyorum akraba muhabbetlerinde falan. tabii dediğiniz gibi insan sürükleniyor mutlaka. burda yalnız olmaktan iyidir diyoruz artık, napalım.
süper iş konusunda inşallah bu sene hayırlı olur canım. çok iş değiştirmek insanı da çok yoruyor çünkü. bakalım bizi İzmir'de ne maceralar bekliyo
hoşbuldum cnm..hayat çok güzel.. işmi..o dedğim yerden çıktım gecen hafta:)) aayip yogun ve stresli teller gelşyordu.müşteriler bagıryordu.sorunluydu bir ay çalışıp bıraktım..bu hfta yeni işe bşladım.yeni yıl yeni iş..
Kızlar ben dişçiye gitcem, 15 dk sonra çıkıyorum
şimdiden iyi akşamlar öptüm sizi
işallah bu işin son olur canım insan iş yerinde evden daha çok vakit geçiyor insan huzurlu rahat olmak istiyor
saol cnmm benim.çk mersi aynen öyle..ben sevemedgim yerde boşa zaman gecrmekten yana degilim hiç bir zaman aradıgım hep huzurdu.buldum gibi gibi:))
sen nası gitmedin yaa :44:
utandım senden :)
hep geziyon, evin işi noluyo dedin ya
..
Vee buakşama misafirim var süprayzzEşimin patronu, 7,30 gibi geliriz demiş...nezamndır erteliyodum :)
ama ben zaten 6,30 da evde olabiliyorum en erken , napsamki...eşim hazır bişeyler alırım dedi ama,bendemi basit bişey yapsam, napsam :26:
tabiki öyle canım..firmalar uzun süre bir yerde çalışmış insana öncelik veriyorlar..benim ilk iş hayatım.girdigm şirkette 5 yıl çalıştım..ondan sonrakiler hep iki ay sürede.ama seni anlayan insan çıkması çok iyi oluyor..iyi yerlere denk gelmedim dedim.yol nedeni oldu dedim vs.:))))
bundan önce iki ayrıldgım yerde yerime birini almışlar.kız hemen kaçmış.şimdi çaycı abla bakıyormuş..
en son ayrıldıgım yerden de gecen paramı almaya gittm yerime birini almışlardı.bir hftada çıkmış bayan.yerim boştu..
utandım senden :)
hep geziyon, evin işi noluyo dedin ya
..
Vee buakşama misafirim var süprayzzEşimin patronu, 7,30 gibi geliriz demiş...nezamndır erteliyodum :)
ama ben zaten 6,30 da evde olabiliyorum en erken , napsamki...eşim hazır bişeyler alırım dedi ama,bendemi basit bişey yapsam, napsam :26:
bence yap canım ya kek türü bişe ya da salata türü hepsi hazır olunca benm basitime gidiyor.
ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?