2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maşallah canım siz ortada tutarsanız iyi olur canım birine yakın diğerine uzakta olmuyor ikisinede aynı mesafede olcaksın ideal çalışmanda iyi olacak sen müsait olduğunda gideceksin onlara çok fazla sıkılmaya zamnın olmz onlardan

Akşam arkiler ısrar ısrar üstüne, gezmeye gidelim dediler ...kabul etmedim kendileri gitti
sen nası gitmedin yaa :44:

ama napım ben 2 tane ile zor idare edioum kaç tane dio baksana
her işte bi hayır vardır bak umarım ii olur sizin için

keşke senin planladığın gibi gelişse olaylar ama maalesef bazen sürükleniouz

hoşgeldin canım sen nasılsın hayat iş nasıl gidiyor

hoşbuldum cnm..hayat çok güzel.. işmi..o dedğim yerden çıktım gecen hafta:)) aayip yogun ve stresli teller gelşyordu.müşteriler bagıryordu.sorunluydu bir ay çalışıp bıraktım..bu hfta yeni işe bşladım.yeni yıl yeni iş..

Evet dilekcim...
Şimdi bizim ev sahibi öyle diyince ben de dedim ara anlat durumu böyle böyle 3 ayımız var diye... Eşimde aramış anlatmış böyle böyle diye 3 ayımız var 3 ay içinde verilirse verilir, verilmezse şansımıza istiyoruz demiş.
Adamda biz sizden memnun kaldık iyi insanlara benziyorsunuz demiş zaten herkese vermem evi çok memnun kalmadığım biri olmazsa demiş kısmett belki 3 aya benim işim değişir oralara yakın bulurum.. Bakalım bu 3 ay içerisinde neler olacak...

yine yeni iş.. maşallah canım :))

hiç sorma 2011 de rekor kırdım maşallah.aman bu son olsun yoruldum artık.napim hep kötü yerler denk geldi.kız

sebep biz olmasak da çok fazla iş değiştirmek, cv de olumlu karşılanmıyor canım, mümkün olduğunca çalışacağın işi önceden tanımaya çalış.

sebep biz olmasak da çok fazla iş değiştirmek, cv de olumlu karşılanmıyor canım, mümkün olduğunca çalışacağın işi önceden tanımaya çalış.

tabiki öyle canım..firmalar uzun süre bir yerde çalışmış insana öncelik veriyorlar..benim ilk iş hayatım.girdigm şirkette 5 yıl çalıştım..ondan sonrakiler hep iki ay sürede.ama seni anlayan insan çıkması çok iyi oluyor..iyi yerlere denk gelmedim dedim.yol nedeni oldu dedim vs.:))))

bundan önce iki ayrıldgım yerde yerime birini almışlar.kız hemen kaçmış.şimdi çaycı abla bakıyormuş..

en son ayrıldıgım yerden de gecen paramı almaya gittm yerime birini almışlardı.bir hftada çıkmış bayan.yerim boştu..

ben biraz baskın bi tipim ya, biraz daha dengeli oluruz diye düşünüyorum akraba muhabbetlerinde falan. tabii dediğiniz gibi insan sürükleniyor mutlaka. burda yalnız olmaktan iyidir diyoruz artık, napalım.

süper iş konusunda inşallah bu sene hayırlı olur canım. çok iş değiştirmek insanı da çok yoruyor çünkü. bakalım bizi İzmir'de ne maceralar bekliyo

Kızlar ben dişçiye gitcem, 15 dk sonra çıkıyorum
şimdiden iyi akşamlar öptüm sizi

çok yoruldum cnm çok.2011 ne biçimdi öyle kopuk kopuk..2012 ye güzel umutla başladım :)

Son düzenleme:

Kızlar ben dişçiye gitcem, 15 dk sonra çıkıyorum
şimdiden iyi akşamlar öptüm sizi

işallah bu işin son olur canım insan iş yerinde evden daha çok vakit geçiyor insan huzurlu rahat olmak istiyor

iyi akşamlar canım bende öptüm işallah kısa zamnda diş probleminde hallolur

sen nası gitmedin yaa :44:

utandım senden :)

hep geziyon, evin işi noluyo dedin ya

..

Vee buakşama misafirim var süprayzz Eşimin patronu, 7,30 gibi geliriz demiş...nezamndır erteliyodum :)
ama ben zaten 6,30 da evde olabiliyorum en erken , napsamki...eşim hazır bişeyler alırım dedi ama,bendemi basit bişey yapsam, napsam :26:

canım yemek mi yoksa çay yanına bişelermi vericen

canım seni anlıyorum ama bazı işyerleri açıklamaya fırsat bırakmıyor işte neyse canım hayırlısı olsun senin için de zor tabii.

bence yap canım ya kek türü bişe ya da salata türü hepsi hazır olunca benm basitime gidiyor.

ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar.

çay için canım ....

Ben 6,30da evde olucam, e sofraya oturmamız kalkmamız yarım saat zaten, 7,30 gibi falan demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…