2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfii Sesin çıksın :))

ama sizim mali müşavir var dimmi

Off sorma hasta etti beni. neyseki yola geldi sonra patrona çıkışacaktı niye böyle gayri resmi işler yapıyon diye. söylendi söylendi patron geldi mali müşavir süt dökmüş kediye döndü ağzını açmadı .

mmmm sizin yemekler süpermiş canım, afiyet olsunn..
bizim tavuk da geç gelmiş (dün gelmemiş, sabah gelmiş) bugün pişirmiş amca yedim sıcak sıcak
amerikan salatası da süperdi kıvamı, sosu

Eşime dün diyom, ya ben regl olmak istemiyom " napayım aşkım, benmi olayım" diyo uyuz yaa

Dilek ve zuzuuuuuuu çok güldüm kocişlerinizin cevaplarınaaa ama o kahkahalarla kırılan kopan smiley'i bulamadım
koydum farzedin :)))

zuzuuu regl olmak istemiyosan hamile olll

onu da düşündüm ama, onunda sonrası kötü :))

Bende benimkine hastayım derim
olsun bende sana hastayım der Manyak mıdır nedir :44:

zaten böyledir bu işler

ohh afiyet olsun

dilek ve zuzuuuuuuu çok güldüm kocişlerinizin cevaplarınaaa ama o kahkahalarla kırılan kopan smiley'i bulamadım
koydum farzedin :)))

Bizdede çorba pilav kuru fasulye ve cacık vardı. biraz fazla yedim galiba. fena şiştim yaa

üff eşime sinir oldumm

Geçen hafta ablama gitmiştik arkiler falan .... Orda "pardon" filminden bahsettik, 2-3 kişi dışında izleyen olmamış gruptan, bende izlemedim :) arkadaş dedi, salı günü gelin izleyelim...öle konuşuldu

eşimde o arki grubumdan pek haz etmiyo, yani hazetmiyo derken muhabbetleri sarmıyomuş, sıkılıyomuş ...pekde konuşmuyo eşim zaten muhabbetleri sarmadığından.... Ama o an demediki "bize belli olmaz, gelemeyebiliriz" e şimdi gitmemek olmazki... öğlen yemeğinde konuşuldu tekrar, gidicez

Telde bana bi surat ,bi afra bi tafra ....zorla gelecek yanii, ben 9,30 da gelirim 11de gideriz falan...

Ama ben onun arkilerine gidiyorum, onu mahçup etmiyorum ....sinir oldum "tamm aşkım tamm, bunun geri dönüşümü olucak sana" dedim kapadım

şeytan diyo gitme akşama, eve git...bütün gece surat yap ....

Obur elfii :)))

ben 1 küçük bardak çay + 1,5 dilim börek yedim

Oburluğum tutuyor bazen ama daha hiç kilo almadım :)) sadece akşamları nedenini çözemedim yüzüm şişiyor. kaynanamla görümcem sen çok kilo alacaksın top gibi yuvarlanacaksın diyorlar. sanki kısa boylu şişmanım.

sende kuş kadar yiyiyorsun ya.

karnım şiştikçe dahada güzelleşcem, merak etmeyin deseydin

ama akşamüstü bidaha acıkıyom

offf çok rezil bişi oldu
size dün yazmıştım ya
bende artık pazarları evde sakin ve huzurlu oturmak istioum die
bu yazının aynısını dizdiğim kitabada yazmışım nası olduysa kopyaladım paste deyince mi oldu anlamadım ki:44:
PDF yapıp dr gondermiştim adam bugün aradı benim makalede tuhaf bişi olmuş die :26:
bi baktım
yani bu neyse falan dedi ama adam anladı yani büyük ihtimal
bende silioum hocam evt başka düzeltme var mı dedim geçiştirdim

elfişim sizin ailenin normalde de öyle kilolu bi yapısı yok gördüğüm kadarıyla. hamileyken alsan bile, sonrasında kolay verirsin bence. ben kendimi düşenemiyorum bile artık. şuan 62 falanım sanırım. hamile kalınca ne olurum acaba:18::18:

Uff o durumlar bendede oluyor canım :)) Allahtan başka bişi göndermemişsin

ahahahahaahahahahaha

Ay sen çok yaşa, koptum yaaa Iii başka bi yazını kopyalamamış , :92::89:gibilerinde :)))))

Sahidenmi ya. Komik olmuş adam demiştir bu ne diyor ya :)) iyi ki başka yazı değilmiş :)))

Çocuğun peşinden koşturunca verirsin sende kilolarını. :)))

dilekk aynı olay benim başıma Aşık Veysel'i dizerken gelmişti. msn konuşmamı yazmıştım kitaba. ama müşteriden önce ben fark ettm

aynen ii ki başka bişi yazmamışım
ya kocam bana hasta yazsaydım size az önce yazdığım gibi

bunlardan anlamıştır bence
ay kötü olmuş yaa :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…