2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu haz etmediğiniz arkadaşlar evinize gelip huzurunuzu bozmuyorsa hiç büyütme bence. Bu arada burda kar yağışı tipi gibi oldu son yarım saatim bu akşam eve macerasız gidebilrsem iyi olur

Zuzum madem istemiyordu sana söyleseydi ozaman istemiyorum diye... bilemedim sen çok gitmek istemiyosan da bi bahane bul gitmeyiverin nolacakki mutluluğunuzdan da önemli diil.

aydancım sınavların ii geçmiş, çok şükür, hastalığın ne kadar uzun sürdü eviniz de hayırlı olur sizin için inşallah çok sevindimm

zuzu bence de evde durup canını daha fazla sıkma, git nolcak sanki hem film izleyecekmişsiniz çok da konuşmak zorunda kalmayacak, birbirimizin çevresine katlanmayacaksak nerde kaldı evlilik, alışır zamanla.

zuzum madem film izlemek için gidiyorsunuz, oturup muhabbet etmenize çok gerek olmayacak demektir. eşin idare etsin bence. surat falan asma ama. hatta eve gidince ona teşekkür et, arkadaşlarının yanında seni yalnız bırakmadığı için. tatlı tatlı yola getirmeyi dene bence. çünkü erkekler zıtlaşmaya başladı mı keçi gibi oluyorlar maalesef. ama böyle öpe okşaya yaptırdığın zaman birşeyleri çok üstünde durmuyorlar. şimdi sen bu akşam eve gidip surat yapsan bile bir dahaki sefere aynı şeyi yaşama riskin çok çok fazla. bir de bişey sorcam diğer arkadaşların da evli mi?

evet bende ona yapıcam ... gidiyim dimi, eşimde gelirse gelir napimm.. ama herkesin içinde tek kalmak sinir bozucu...şimdi dicekler(gelmezse eğer) eşin nerde, niye gelmedi .... o soruları duymak bile sinirimi bozucak

gelsede, dönüş yolunda oflancak puflancak, ozamn bascam kalayı

kuzuuuu ne yazdın ya, ben yarım yamalak girdiğimden kaçırdım galiba. bi daa söylesene

banane sölemem

ya geriye dönük okudum ne yazdın eşinle ilgili bulamadım ki

evet canm olabilir,
bende her arkisinde rahat olamıyorum, sıkıcı geliyolar vs. ama ben büyük beklentilerle gitmiyorumki :) illa güleyim konuşayım demiyorum zaten, eşimi tek bırakmamak için gidiyorum ...

hatta bi arkisi var, onlar bizden sonra evlendiler , önce onların gelmesi gerekiyo benim evime kalktık biz gittik sırf eşim çok istedi diye, ki direttim gitmem diye..kandırdı beni gittik, hatta üstüne bidaha gittik onlar gelmedi bidahada o arkisine gitmicemmm görür o, yemin ettirmesin bana

surat asmak istemiyorum, hatta akşama surat ascam diyede şuan üzgünüm..ama yapmazsam içimde kalır, kendimi çiğnerim ... noo

evet evli hepsi ....

ama yarenim, ben çok inadım..inan şuan içim içimi kemiriyo, niye böle yapıyo ben her istediği yere gitmeye gayret ediyorum ki gidiyorum bile ... misal dilek bana kızıyo ya şakacıktan çok geziyon diye, hep onun çevresi o gittiklerim

yani buda bi fikir,iyi fikir ama ben kimle kavga edicem, atamam içimdeki bu siniri başka türlü:26:

hııı tmm tmm hatırladım
arkadaş olayıydı dimi?

eşin o arkileri sevmio olabilir ama bunu baştan gelemeyiz diyerek kestirip atmalıydı
o insanlar sizide bekliodur ve ayıp olur
ayrıca onun arkileri ile gell gell git yapıp duruosunuz sen hiç bişi demiosun
tmm seviosundur yoksa çekilmez ama oda seni kırmayıp gelmeli
tekrar gelmicem derse sende onun arkileri ile görüşmeye ara ver

canım benim benim eşimde bnm arkadaşlarımla düğünde tanıştı bi dahada görüşmedi sinir oluyorum kızların sevgilileri var nişanlıları var hep beraber bişeyler yapıyolar bize haber veriyolar ama eşim of boşver gitmicem diyo ama onun arkadaşları bekar sevgilileri bile yok bni peşinden sürüklüyo çok sıkılıyorum onlarla otururken tekte gitmez bnm kociş bi yere sinir oluyorum bazen bence sen güzellikle deki hayatım film izlicez altı üstü sohbet çok edilmez erkendende kalkarız lüften tartışmayalım günümüz güzel olsun de...

zuzu haz etmediğiniz arkadaşlar evinize gelip huzurunuzu bozmuyorsa hiç büyütme bence.

Zuzum madem istemiyordu sana söyleseydi ozaman istemiyorum diye... bilemedim sen çok gitmek istemiyosan da bi bahane bul gitmeyiverin nolacakki mutluluğunuzdan da önemli diil.

zuzu bence de evde durup canını daha fazla sıkma, git nolcak sanki hem film izleyecekmişsiniz çok da konuşmak zorunda kalmayacak, birbirimizin çevresine katlanmayacaksak nerde kaldı evlilik, alışır zamanla.

çok şükür kimse için huzrumuz bozulmuyorda, sinir ediyor beni sadece

özge işte bende diyomki, madem istemedi..o an dicektiki... belki işimiz çıkar gelemeyebilirz,, öyle sonradan dönülmücek, en sevmediğim şey

herzaman evlerine gittiğimiz insanlar değil, ayda ,bilmemkaç ayda bir yanii ....onada bencede katlansın....kendi arkileriyle hemen hemen her hafta, ayda bilmem kaç defa görüşüyoruz... hep bana demicek

..

belkim sinirim geçer ,yüzünü görünce ..amaaaaa unutmucam bunu, mutlaka konuşulcak bu konu

ben çıkıyorum kızlar dersaneye geçiyorum bu arada geçen haftaki denemede il de 14. olmuşum
ii akşamlar

:13: aynen böle düşünüyorum

dimi ,nekaaa sinir bozucu

çıkışta ablama gidicem, eniştemde geç çıkıyo ...ikimiz makarna haşlayıp yalancı mantı yapalım bari iyi gelir sinirime belkim

dilekciğim rıza değil arıza a tuşu basmıyo sert bastırmam gerkiyo

sağol nigarım işallah hayırlısı

sağol aydancığım

ayyy buda külkedisi ayakkabı ayağına olursa giyer yoksa giymez prensle mutlu olsunda gerisi boş

yaren çok haklı sohbet edilmicek ki gidilmesi gerekir

:13: aynen böle düşünüyorum

dimi ,nekaaa sinir bozucu

kesinlikle sinir bozucu şuan çk sinirlendim akşam kociş gelsin bn ona sorucam bugün yine kızlar plan yapıyolardı bn kem küm ettim yine daha evlendiğimden beri eve bile davet edemedim..... bi kulağını çekeyim bn onun....

iyi dersler dilşad...

kynanandan mı çekindinki, neden davet etmedin ..gündüz, eşin olmadığı zamanlarda çağırabilirsin ,onlarda tek gelsinler,kız kıza

çıkışta ablama gidicem, eniştemde geç çıkıyo ...ikimiz makarna haşlayıp yalancı mantı yapalım bari iyi gelir sinirime belkim

offf nası canım istedi yaa

yapardım ama annem un çorbası nohut pilav zeytinyağlı kereviz ve irmik tatlısı yapmış banada epey verir bugün yarın yapmam yemek nohutu çok ısladım diodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…