benim öyle bir durumum olmadı canım eşimin arkadaşlarına arad gideriz benim arkadaşlarım geldi eşimde biizmle muhabbet sohbet etti ama sen eve gidersen eşine trip yaparken arkadaşlarına ayıp olacak eşinde gelmeli ben senin arkadaşlarına giderken böylemi ypıyorum de topu topu 3-4saat illada gelmiyosa sen git ama onun yaptığını sende ona yap anlsın bakalım nasıl oluyomuş
kuzuuuu ne yazdın ya, ben yarım yamalak girdiğimden kaçırdım galiba. bi daa söylesene
ya geriye dönük okudum ne yazdın eşinle ilgili bulamadım ki
zuzum surat asma kocişine eve gidip, yani bizim de var öyle benim sevip eşimin hoşlanmadığı arkilerim yada onun sevdiği benim tahammül bile edemediğim..
ama biz siz kadar çok sık arkadaşlarımızla takılmıyoruz, ondan öyle problemler yaşamıyoruz bilemedim ki :26:
zuzum madem film izlemek için gidiyorsunuz, oturup muhabbet etmenize çok gerek olmayacak demektir. eşin idare etsin bence. surat falan asma ama. hatta eve gidince ona teşekkür et, arkadaşlarının yanında seni yalnız bırakmadığı için. tatlı tatlı yola getirmeyi dene bence. çünkü erkekler zıtlaşmaya başladı mı keçi gibi oluyorlar maalesef. ama böyle öpe okşaya yaptırdığın zaman birşeyleri çok üstünde durmuyorlar. şimdi sen bu akşam eve gidip surat yapsan bile bir dahaki sefere aynı şeyi yaşama riskin çok çok fazla. bir de bişey sorcam diğer arkadaşların da evli mi?
evet evli hepsi ....
ama yarenim, ben çok inadım..inan şuan içim içimi kemiriyo, niye böle yapıyo ben her istediği yere gitmeye gayret ediyorum ki gidiyorum bile ... misal dilek bana kızıyo ya şakacıktan çok geziyon diye, hep onun çevresi o gittiklerim
yani buda bi fikir,iyi fikir ama ben kimle kavga edicem, atamam içimdeki bu siniri başka türlü:26:
zuzu haz etmediğiniz arkadaşlar evinize gelip huzurunuzu bozmuyorsa hiç büyütme bence.
Zuzum madem istemiyordu sana söyleseydi ozaman istemiyorum diye... bilemedim sen çok gitmek istemiyosan da bi bahane bul gitmeyiverin nolacakki mutluluğunuzdan da önemli diil.
zuzu bence de evde durup canını daha fazla sıkma, git nolcak sanki hem film izleyecekmişsiniz çok da konuşmak zorunda kalmayacak, birbirimizin çevresine katlanmayacaksak nerde kaldı evlilik, alışır zamanla.
hııı tmm tmm hatırladım
arkadaş olayıydı dimi?
eşin o arkileri sevmio olabilir ama bunu baştan gelemeyiz diyerek kestirip atmalıydı
o insanlar sizide bekliodur ve ayıp olur
ayrıca onun arkileri ile gell gell git yapıp duruosunuz sen hiç bişi demiosun
tmm seviosundur yoksa çekilmez ama oda seni kırmayıp gelmeli
tekrar gelmicem derse sende onun arkileri ile görüşmeye ara ver
canım benim benim eşimde bnm arkadaşlarımla düğünde tanıştı bi dahada görüşmedi sinir oluyorum kızların sevgilileri var nişanlıları var hep beraber bişeyler yapıyolar bize haber veriyolar ama eşim of boşver gitmicem diyo ama onun arkadaşları bekar sevgilileri bile yok bni peşinden sürüklüyo çok sıkılıyorum onlarla otururken tekte gitmez bnm kociş bi yere sinir oluyorum bazen bence sen güzellikle deki hayatım film izlicez altı üstü sohbet çok edilmez erkendende kalkarız lüften tartışmayalım günümüz güzel olsun de...
Zuzum madem istemiyordu sana söyleseydi ozaman istemiyorum diye... bilemedim sen çok gitmek istemiyosan da bi bahane bul gitmeyiverin nolacakki mutluluğunuzdan da önemli diil.
:13: aynen böle düşünüyorum
dimi ,nekaaa sinir bozucu
ayyy buda külkedisi ayakkabı ayağına olursa giyer yoksa giymez prensle mutlu olsunda gerisi boş
yaren çok haklı sohbet edilmicek ki gidilmesi gerekir
kesinlikle sinir bozucu şuan çk sinirlendim akşam kociş gelsin bn ona sorucam bugün yine kızlar plan yapıyolardı bn kem küm ettim yine daha evlendiğimden beri eve bile davet edemedim.....bi kulağını çekeyim bn onun....
çıkışta ablama gidicem, eniştemde geç çıkıyo ...ikimiz makarna haşlayıp yalancı mantı yapalım bariiyi gelir sinirime belkim
Zuzum yanisi gitmiyomusun sen de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?