2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

allah iyiliğinizi versin kızlar yaaa çok güldüm walla ara ara giriom kopuom çıkıom

ucuz atlatmışsın dilekcim yaaa

selam kızlar nasılsınız.... bende sınavdan çıktım bugün 2 tane sınavım vardı yarında iki tane var gece 3 te yattım 6buçukta kalktım beynim sulanmış vaziyette...çok uykum var ama deli gibi drs çalışmam lazım yetişmiyo.... çok yrgunum sırtım stresten tutulmuş kollarımı bile kaldıramıyorum bugün ki sınavlarım güzel geçti ilk sıavım test olucaktı işletme yönetimi dersin adı açık öğretim drs kitabından çalışın demişti bn ikinci sınavım daha önemli olduğu için ona ağırlık verdim sabahta otobüste kitabı açtım ünite sonlarında sorular vardı test soruları onları okudum cevapladım yanlış olanlarınkini tekrardan gözden geçirdim hoca sınavda resmen soruları copy paste yapmıştı çok güldüm son iki üniteye vaktim yetmemişti 4 soru çıktı ondanda okudum mantiken hesapladım 80 90 alırım artık ikinci sınavımda iletişim tarihindendi bir koca kitap ve fotokopi artı ders notları vardı dün gece 3 e kadar çalıştım onu sabahta kızlarla bazı yerlerin kritiğini yaptık girdim sınava 6 soru sormuştu 4 ünü cevaplayın demişti bn dün fotokopiden tv ve sinema bölümünü yetiştiremeiştim 6 sorudan 2 si tv ve sinemayla alakalıydı diğerleride sınav öncesi aa bak bu çıkabilir bence diye yaptığımız kritiklerdendi en az 80 de ondan alırım çdoldurdum kağıdı bugün ballı günümdeydim allahtan emeklerim boşa gitmedi çok üzülürdüm sınavım kötü geçseydi....
bidesi bn kredi yurtlar kurumuna başvuruda bulunmştum geri ödemeli burs çıkmış bana onunbaşvuru tarihi geçti dediler bana bende çok üzüldüm bugün gittim notere sordum onlarda 15 ine kadar diye hatırlıyorum dediler 50 tl ymiş belgeler yarın onuda halledicem 280 lira aylık burs veriyolar çok iyi bence biz öğrencilere göre süper hiç yoktan yol ve yemek param çıkar evede yük olmam para biriktiririz kocişimle bu arada bi müteahitle anlaşıldı gibi bişi bize heran çık diyebilirler 1 sene kadar sonra kendi evim olucak allahın izniyle....

merhaba kızlar
ben geldim dün akşam 5ten beri internetim yok rıza vardı bugün geldiler ve hallettiler.
bende ufaktan temizliğe başladım yatak odamın ve küçük odaın tüllerini mkinaya attım camları silicem.camcıyı aradım gümüşlüğümün camı çatlamıştı camcı gelecek ölçü alacak.
zuzum bende dün akşam hep erkek bebek gördüm 2-3tane arkadaşımın erkek bebekleri varmış ama gerçekte yok çok güzel bir rüyaydı masmavi deniz vardı sabah diyorum eşime acaba ilk bebişimiz erkek mi olacak.

nigarım maşallah bol bol hediye kazanıyosun hepsini güle güle kullan ben bıraktım artık arada katılıyorum

dilekciğim ucuz atlatmışsın canım ya başka şeyler yazsaydı

aydan maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin canım. inşallah ev işi olur, evini yuvanı bilirsin sen de. Allah gönlüne göre versin canım. sınavlarının iyi geçmesine de ayrıca sevindim. biran önce okulunu bitirirsen herşey daha rahat olur sizin için.

bence krediye başvurma canım. sonra ödemesi gerçekten zor oluyor. ben ödedim ordan biliyorum. hiç gerek yok bence. 3 ayda bir 270 tl vermişlerdi bize, sonra 3 ayda bir 600 tl olarak ödedik. baya zorlamıştı beni. yine de sen bilirsin. ev olunca bir sürü takside gireceksin zaten, üstüne bir de kredi gelmesi iyi olmaz.

aydan bu arada seni face var mıydı?

benim de temizlik yapmam lazım ya, özellikle banyom berbat durumda. eşime kalsa gidiyoruz diye hiç bir iş yaptırmayacak. dedim 1 ay daha oturcaz biz bu evde, olsun diyo 1 ayda ne kadar kirlenirmiş ki bazen güleyim mi, ağlayım mı bilmiyorum bu adama ya

maşallah canım işallah geri kalan sınavlarında çok güzel geçer emek harcarsan allahım onun karşılığını verir ben hep buna inanmışımdır çalıştığım sınavlarım hep iyi geçmiştir.
geri ödemeli olmasına rağmen öğrenci için para paradır bende şimdi geri ödüyorum aldığım bursu sende okulun bitince işini eline alınca ödersin işallah.
işallah evine kavuşursun canım bak zamanla hayatında hrşey yoluna giriyor

enkiii, ne güzelmiş rüyan, masmavile bebişler :) hayır olsun ...

kızlar bişey yazdım size, bakan yok maşallah ... eşimle ilgili ...sizin eşlerde yapıyomu böle
yazmıcam bidaha bi sıkıntımı hıh

aydancım inşallah kocanla kendinize ait huzurlu bi yuvanız olur

sınavın sonuçlarıda istediğin gibi gelir inş.:13:

çok fazla detaya girmene gerek yok canım ama en önemli yerlerden bazıları tuvalet banyo orası temiz olmalıki rahat edesin erkekler pek anlamıyor temizlikten herşeyi düzenli ve temiz istiyorlar ama temizlik yapmak deyince işlerine gelmiyor

işallah hayır olur canım senin rüyanda hayır olur işallah
benim öyle bir durumum olmadı canım eşimin arkadaşlarına arad gideriz benim arkadaşlarım geldi eşimde biizmle muhabbet sohbet etti ama sen eve gidersen eşine trip yaparken arkadaşlarına ayıp olacak eşinde gelmeli ben senin arkadaşlarına giderken böylemi ypıyorum de topu topu 3-4saat illada gelmiyosa sen git ama onun yaptığını sende ona yap anlsın bakalım nasıl oluyomuş

kuzuuuu ne yazdın ya, ben yarım yamalak girdiğimden kaçırdım galiba. bi daa söylesene

bi müteahitle anlaşıldı gibi bişi bize heran çık diyebilirler 1 sene kadar sonra kendi evim olucak allahın izniyle....
canım gözün aydın hadi inş kavuşursun evine
bi daha o kadar çok yazma 2 parçada yaz zaten akşamın kaçı oldu zor okudum.
sınavlarının geri kalanı da ii gecer umarım

rıza derken arıza rıza sanırım
canım Allah gonlüne göre versin sağlıcakla inş.

bizde şuan eşimin geri ödemesini yapıouz bitmedi yaa en sıkışık durumda bi de o çıktı bi türlü bitmio 6ya böldüler ama zor gelio valla

kızlar bişey yazdım size, bakan yok maşallah ... eşimle ilgili ...sizin eşlerde yapıyomu böle
yazmıcam bidaha bi sıkıntımı hıh
ya geriye dönük okudum ne yazdın eşinle ilgili bulamadım ki

canım ne güzel bi rüya görmüşsün hayırlı olur inşallah
canım bende öyle düşündüm geri ödemesi zor olur diye evdeki herkes al bi şekilde ödenir diyo şimdi ev işi filan çıkına biraz kafam karıştı ama bi yandanda diyorum ki alıyım en azından eşimin maaşındn biraz biriktirebiliriz söylemesi ayıp 900 lira maaş alıyo 700 ünü annesine veriyo sonra bizim dükkandan aldığı harçlıklarlada biz ayı tamamlıyoruz para istemeye utanıyorum bazen eşimden evde maddi sıkıntı çekmiyoruz ama ben biliyorum ki hep babasından para istiyemez çalıştığı için...

kar hiç durmadı kızlar
yarında devam edecekmiş :18:
bende karla oynamak istiyorum ne güzel yaaa
aydancım inşallah kocanla kendinize ait huzurlu bi yuvanız olur

sınavın sonuçlarıda istediğin gibi gelir inş.:13:
inşallah kendi yuvam olur yerim yurdum belli olur inş eşim demez annemle oturmaya devam edelim kira gelir sağlasın diye....

kızım bi daha yazma kazandıklarını kıskanıoum
ama güle güle kullan arkadaşım
ben de katılamiycam artık zaten burda face yasakk
arada evden bakarım okadar

hayır olsun canım rüyan :))
evet erkek bebişin olucak belki de bu ay

zuzum surat asma kocişine eve gidip, yani bizim de var öyle benim sevip eşimin hoşlanmadığı arkilerim yada onun sevdiği benim tahammül bile edemediğim..
ama biz siz kadar çok sık arkadaşlarımızla takılmıyoruz, ondan öyle problemler yaşamıyoruz bilemedim ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…