2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy buda külkedisi ayakkabı ayağına olursa giyer yoksa giymez prensle mutlu olsunda gerisi boş

yaren çok haklı sohbet edilmicek ki gidilmesi gerekir

Bunda bu kadar gülecek bişe göremedim ben dilek... Herkesin kendi düşüncesi akşam tartışıp kavga etmektense bu seferlik iptal etmeyi yeğlerdim ben.
Çünkü o an benim gitmeminde bi anlamı kalmazdı mutsuz olurdum bidaki söz verme konusuna gelincede biz bi konuşalım size döneriz deyip daha sonra ortak fikirimizi söylerdim..
Herkes dilediğini yapmakta özgürdür.

iyi dersler dilşad...

kynanandan mı çekindinki, neden davet etmedin ..gündüz, eşin olmadığı zamanlarda çağırabilirsin ,onlarda tek gelsinler,kız kıza

evet çekiniyorum kaynanamdan mutfak bnm değil ev bnm değil bi garip hissediyorum kendimi hani eşim deseki bu hafta çağıralım tamam kendimi güvende hissedicem ama kızları bi türlü çağıramadım çok ayıp oldu ...

sölediğin doğru da benim şartlara uymadı canım ...yoksa bende böle yapabilirdim....

bence onlarda öyle düşünüyodur ... sen çağırmıyosun diye değilde, kaynana olduğu için

üzülme kendi evine çağırırsın

dilekim, herkes prensiyle mutlu olsun, akkabi olmasa da olur

ayakkabı olmadan olmaz arkadaş benim gibi hasta bi insan için
hatta ben dün yine çizme aldım bak sölemeyi unuttum size o kaaaa güzel ki
bugünde eşime bot almıştım o geldi
ayacıklarımız donandı yani

nigarım avatar değişmiş ohhhh bee

bence onlarda öyle düşünüyodur ... sen çağırmıyosun diye değilde, kaynana olduğu için

üzülme kendi evine çağırırsın

evim olsun bi hafta sonu hepinizi toplicam şehir dışındasınız çoğunuz ama dinlemem herkes gelcek ellerimle börekler açarım pastalar yaparım... ahh evimi hasretle bekliyorum

dilekkkkk alıyon alıyon, sonra elin sıkışıyo ... yokmu akkabın, bisürü var

(tabisi güle güle giy )

evim olsun bi hafta sonu hepinizi toplicam şehir dışındasınız çoğunuz ama dinlemem herkes gelcek ellerimle börekler açarım pastalar yaparım... ahh evimi hasretle bekliyorum

hahaha, ben msn den katılırım size, cam açarım :)))

inşallah

bir ay önce evlendım sevgilim asker.tabi artık sevgilim degıl eşim :) 48 gün sonra geliyor.ve düğün işallah.ama cok özledim pek bişey anlamadım evlılıkten özlem var sadece.birde o yok ama ailesinin yanındayım şimdilik..yabancılık var.hersey bana batıyor gergınım..o olsaydı alısırdım belki.kolum kanadım kırık..insan normalde eşi yanındayken bile ailesınden ayrıldı dıye canı acır.kendını yabancı hisseder.ben onun kat ve katını yasıyorum..gün sayıyorum işte..bukadar sevmeseydım beklerdim bitirmesini..gel dedi gittim.pişman degılım ama özledım işte.buraya yazarken bile gözlerim doldu..en mutlu günlerım olmalıydı ama benım içim acıyor..

ayyy sen bana kızdın mı yaa

ama zuzuda baştan sölemedi dio gitmek istio ben hep onun arkilerine gidioum die yakınıo eşi de fedakarlık yapabilir.
ama bazen doğruyu bulmak ve göstermek için kavga etmek gerekir bu da benim düşüncem

2012 ağustos anneleri topiğinden tanıyorum seni. Allah kavuştursun..

Allah sağsalim kavuştursun .....

öyle de sıkışıoum böyle de bari bbu ay çizmem var derim
Allahım bi yaz gelseydi çok daha rahat etcektim

neyseee bişey yazcaktım alınırsın diye vazcaydın

hadi ben kaçar, iyi akşamlar .... yarın özet geçerim size akşamı :)))

off ya bugün çamaşırları yıkayacaktım kuruyanları katlıyacaktım banyo yapacaktım evde yemeğimde vardı ama eşim aradı halaya gidelim mi dedi. çok istekliydi kıramadım. kaynanamda bu hafta orda kalıyordu. görümcem bugün mesaiye kalacakmış direk işyerinden geçecek oraya bende öyle yapıcam. napalım bugünde böyle olsun.

zuzum ayakta uyuyordum resmen biraz açıldım yazamadım ben olsam bende giderdim arkadaşların evine. sen her yere gidiyon eşinin sürekli arkadaşları geliyor en ince detayı düşünüyorsun çayın yanına ne yapacağını düşünüyorsun her arkadaşına gidip gece 1 lerde dönüyorsun uykusuz kalıyorsun bi kerecikte o gelsin hem enişten var onunla sohbet eder onlar arkadaş değillermi? sonra film izlenecek öyle pekte sohbet ortamı olmaz.

gidicem canım, ablamlarda var grupta

git tabii güzelim. iyi eğlenceler size. hem eşin kimseyle anlaşamasa da bacanağıyla arası gayet iyi diye biliyorum. o da bacanağıyla takılsın bi akşam. seni üzmeye değer mi canım

kuzummmm sen evine çık hayırlısıyla da, zuzu gibi msnden de olsa katılırım ben

ay Allah kavuştursun canım. çok zordur eminim. inşallah gelince çoooooook mutlu olur, yalnız geçirdiğin bugünleri unutursun.

ben yemek yapmaya kaçıyorum kızlar. iyi akşamlar herkese

gidicem canım, ablamlarda var grupta
anladım zuzum.. inş eğlenceli geçer :))

nigarım avatar değişmiş ohhhh bee
sonunda pes ettirdin beni

sen var yaaa dileeeeek teee aylan önce biri bi derdini anlatmıştı biz fikrimizi söyledik sen iyimser yaklaşmıştın hatta bize kızmıştın"yapıcı olun, eve gidince kavga etsinler mi istiyosunuz" diye heh Özge de tartışmasınlar diye öyle demiş bence (ben öyle algıladım) tabisi senin de külkedisi örneğin şakaydı ay yanlış anlamayın birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…