ayyy buda külkedisi ayakkabı ayağına olursa giyer yoksa giymez prensle mutlu olsunda gerisi boş
yaren çok haklı sohbet edilmicek ki gidilmesi gerekir
iyi dersler dilşad...
kynanandan mı çekindinki, neden davet etmedin ..gündüz, eşin olmadığı zamanlarda çağırabilirsin ,onlarda tek gelsinler,kız kıza
Bunda bu kadar gülecek bişe göremedim ben dilek... Herkesin kendi düşüncesi akşam tartışıp kavga etmektense bu seferlik iptal etmeyi yeğlerdim ben.
Çünkü o an benim gitmeminde bi anlamı kalmazdı mutsuz olurdum bidaki söz verme konusuna gelincede biz bi konuşalım size döneriz deyip daha sonra ortak fikirimizi söylerdim..
Herkes dilediğini yapmakta özgürdür.
evet çekiniyorum kaynanamdan mutfak bnm değil ev bnm değil bi garip hissediyorum kendimi hani eşim deseki bu hafta çağıralım tamam kendimi güvende hissedicem ama kızları bi türlü çağıramadım çok ayıp oldu ...
sölediğin doğru da benim şartlara uymadı canım ...yoksa bende böle yapabilirdim....
dilekim, herkes prensiyle mutlu olsun, akkabi olmasa da olur
bence onlarda öyle düşünüyodur ... sen çağırmıyosun diye değilde, kaynana olduğu için
üzülme kendi evine çağırırsın
evim olsun bi hafta sonu hepinizi toplicamşehir dışındasınız çoğunuz ama dinlemem herkes gelcek ellerimle börekler açarım pastalar yaparım... ahh evimi hasretle bekliyorum
Bunda bu kadar gülecek bişe göremedim ben dilek... Herkesin kendi düşüncesi akşam tartışıp kavga etmektense bu seferlik iptal etmeyi yeğlerdim ben.
Çünkü o an benim gitmeminde bi anlamı kalmazdı mutsuz olurdum bidaki söz verme konusuna gelincede biz bi konuşalım size döneriz deyip daha sonra ortak fikirimizi söylerdim..
Herkes dilediğini yapmakta özgürdür.
bir ay önce evlendım sevgilim asker.tabi artık sevgilim degıl eşim :) 48 gün sonra geliyor.ve düğün işallah.ama cok özledim pek bişey anlamadım evlılıktenözlem var sadece.birde o yok ama ailesinin yanındayım şimdilik..yabancılık var.hersey bana batıyor gergınım..o olsaydı alısırdım belki.kolum kanadım kırık..insan normalde eşi yanındayken bile ailesınden ayrıldı dıye canı acır.kendını yabancı hisseder.ben onun kat ve katını yasıyorum..gün sayıyorum işte..bukadar sevmeseydım beklerdim bitirmesini..gel dedi gittim.pişman degılım ama özledım işte.buraya yazarken bile gözlerim doldu..en mutlu günlerım olmalıydı ama benım içim acıyor..
bir ay önce evlendım sevgilim asker.tabi artık sevgilim degıl eşim :) 48 gün sonra geliyor.ve düğün işallah.ama cok özledim pek bişey anlamadım evlılıktenözlem var sadece.birde o yok ama ailesinin yanındayım şimdilik..yabancılık var.hersey bana batıyor gergınım..o olsaydı alısırdım belki.kolum kanadım kırık..insan normalde eşi yanındayken bile ailesınden ayrıldı dıye canı acır.kendını yabancı hisseder.ben onun kat ve katını yasıyorum..gün sayıyorum işte..bukadar sevmeseydım beklerdim bitirmesini..gel dedi gittim.pişman degılım ama özledım işte.buraya yazarken bile gözlerim doldu..en mutlu günlerım olmalıydı ama benım içim acıyor..
:):) selam canımmm işallah tez zamanda saol güzel dileklerin için2012 ağustos anneleri topiğinden tanıyorum seni. Allah kavuştursun..
dilekkkkkalıyon alıyon, sonra elin sıkışıyo ... yokmu akkabın, bisürü var
(tabisi güle güle giy)
öyle de sıkışıoum böyle de bari bbu ay çizmem var derim
Allahım bi yaz gelseydi çok daha rahat etcektim
öyle de sıkışıoum böyle de bari bbu ay çizmem var derim
Allahım bi yaz gelseydi çok daha rahat etcektim
gidicem canım, ablamlarda var grupta
evim olsun bi hafta sonu hepinizi toplicamşehir dışındasınız çoğunuz ama dinlemem herkes gelcek ellerimle börekler açarım pastalar yaparım... ahh evimi hasretle bekliyorum
anladım zuzum.. inş eğlenceli geçer :))gidicem canım, ablamlarda var grupta
sonunda pes ettirdin beninigarım avatar değişmiş ohhhh bee
sen var yaaa dileeeeekayyy sen bana kızdın mı yaa
ama zuzuda baştan sölemedi dio gitmek istio ben hep onun arkilerine gidioum die yakınıo eşi de fedakarlık yapabilir.
ama bazen doğruyu bulmak ve göstermek için kavga etmek gerekir bu da benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?