2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yeni okudum super Allah aşkına olurmu öyle görmeden tahlil yapmadan ilaç vermek etmek. nasıl bir doktor bu yaa. kızlar nolur böyle şeyler yapmayın, şimdi hatta böy6le yanlış tedavileri engellemek için aile hekimliği yasası çıkıyo. kafana göre ilaç tır falan filan yazamayacaksın.
en iyi tarafından düşünmeye çalışıyorum supercim, nolur beni yanlış anlama ama benim annem rahim kanserini erken teşhisle atlatan ama rahminin alınmasından kurtulamayan biri,ve 40 yaşında çok erken menepoza girdi doğal olarak. benim mantar olayımda bile kadın deliye döndü hemen doktora koştuk ve senin idrarından tahlil yapması gerek, kan tahlilinden bakması gerek, mikropmu var ne bpyutta, hangi ilaçlara alerjin var bunları tahlil yapması gerek. hatta eşini bile kontrol etmesi gerek belki cinsel ilişkide bir mikrop kaptın.( bunu yanlış anlamayın kızlar diye açıklamasını yapayım, sudan bile mikrop kapılabilir yani virüslerden bahsetmiyorum Allah korusun.)

teşekkürler canım ilgine..
olan biten anlattım ben eşime...o da doktora..enfeksiyon kapmışdır demiş doktor..
ilaçları kullansın..olmadı tekrar gelir başka bir yöntem uygularız ona demiş

ay ne biliyim eşime söyledim bir ara hastaneye gelcem diye..oda tam dedi sonra bir baktım haber verdi doktora sordum falan diye..o şekil yane..dayanamamış sormuş bizimki..

ben böyle söyleyince bilmiş falan denir yanlış anlaşılırım diye çok korkuyorum ama yinede söylemeden geçemedim.kusuruma bakma nolur arkadaşım.
sağlık konusunda çok hassasım, ailemde çoğu kişi doktor dedem, teyzem ,eniştem,dayım,annemin yeğenleri. ve hepsinin söylediği tek birşey var tarifle ilaç olmaz herkese aynı ilaç iyi gelmez. grip bile olsanız aman grip deyip geçiştirmeyin gidin doktora derler.erken teşhis herşeyde çok önemli

arsecim doğru söylüyorsun %100 ama bi devlet hastanesine gitsen çokmu muayene ediyorlar allah aşkına,
ben akıntı ve adet düzensizliğinden gitmiştim devlet hastanesine kadın muayene bile etmedi,direk ilaç verdi

ya zaten iyi güzel sormuşda o doktor nasıl ilaç vermiş benim ona aklım yatmıyo, ya artık köyde yaşayan insanlar bile doktora gidip muayene oluyo,aşkolsun sana super, çekiniyosan bayan doktora git istanbulda bissürü var

arsecim doğru söylüyorsun %100 ama bi devlet hastanesine gitsen çokmu muayene ediyorlar allah aşkına,
ben akıntı ve adet düzensizliğinden gitmiştim devlet hastanesine kadın muayene bile etmedi,direk ilaç verdi

canım benim anlıyorum ama kusura bakma yine hata sende, neden şikayet etmiyosun, veya neden o doktora bana bu ilacı neye dayanarak veriyosun diye sormuyosunuz , kaderinize razı olup çıkıyosunuz. o sana verdiği ilacın yan etkileri belki sende çıkacak veya o ilaç sana alerji etkisi yapacak,veya tamamen senin farklı problemin varda yanlış tedavi uygulanıyosa. sen önce doktora niye bana bunu verdin hastalığımın ne olduğu nasıl anladın diye sormazsan , sonrada yanlış tedavi uygulandığındada yine gidip hesap sorma hakkın malesef olmaz.
evet Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin çok fazla iyi niyeti suistimal ediyolar

benim başıma gelmedi böyle birşy çok şükür ama bir keresinde deli oldum bir rapor kapamsını yapmadılar bana deli olmuştummm

benim eşimin doktorlarla arası çok iyi..o yüzden hallediyor böyle şeyleri..

hastaneler için tanıdığının olması kadar güzel birşey yok, çaycı tanıdığın olsa bile yardımcı oluyo yol gösteriyo. senin bide eşin tanıdığı seni daha iyi muayene eder.

arse dediklerin doğru canım walla ne diyim

ama böyle alışılmış devlet hastanesindekiler kendilerini hastalardn üstün görüyor halbuki benim sırtımdan kazanıyosun oparayı

insan kendi parasıyla bile iyi muamele göremiyor.

nasıl iş anlamadım .şikayetlede nereye varılır bilemicem çünkü tüm doktorlar böyle:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…