2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Seduşum senin bölümünün değişme olasılığı vardı hani? sen yokken napmış bu adam? katlanabilmişler mi gıcığa???
biraz geç cvp olacak ama şimdilik rafa kalktı cnm umarım sorun yaşamamda gerek kalmaz çünkü gişe zor girdi çıktı eksikti para işlerinden korkuyorum herşeyin hayırlısı aram ii olsunda şu adamla başka bişe istemiyorum yoksa hiç huzurum kalmıyo

saol tatlım darısı sizlere inşallah:)

ayy cnm benim ya valla bak tüylerim ürperdi çoooooooooooooook sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh...

amin inş. Sağolasın...............seninde kızın hayırlı olsun....

Bolll avatarın çok çokkk şirinnn
Akşam kaçta çıktın

Dilekkk, bikaç kare foto çekeydin ekleseydin yaws :) sanal kar görürdük :)))

Bolll avatarın çok çokkk şirinnn
Akşam kaçta çıktın

Dilekkk, bikaç kare foto çekeydin ekleseydin yaws :) sanal kar görürdük :)))

Sedacım avatarın çok şirin.. Ticker i da değiştir.

tşk ederim:)) zuzuşum sorma akşam 8 de çıktım 8.30 evdeydim( kuzuşum uyumuştu çok üzüldüm(
ticker nasıl değişcem yardım edin::26:

8,30 çok geç yaa

Gece uykularınız nasıl ...

Benim patronun bebeşi olduğunda ,sabahları gözleri kıpkırmızı geliyodu Gece eşiyle nöbetleşe bakıyolarmıştı :)

tşk ederim:)) zuzuşum sorma akşam 8 de çıktım 8.30 evdeydim( kuzuşum uyumuştu çok üzüldüm(
ticker nasıl değişcem yardım edin::26:
doğanın doğum tarihi neydi canım, ben değişim sana

kızlar bi siteden bebek emzik tutucu ve mama önlüğü siparişi verdim arkadaş referansıyla üye olduğum için 10 tl indirim geldi kargo dahil ücret toplam 3.70 ödedim
İşte bunlar bizim erkekimizin :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…