2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maşallah canım senmisin patron o mu iyi sesini çıkarmıyor fazla

kim kimin ekmeğini verio anlamadım dövseydin adamı

o da benim üzerimden kazanıyo parayı ama

ağlıcaktım zor tuttum kendimi, çok sinir oldum ...

benim otobüslerim saat başı, ay sonu liste kontrolü yapıyoruz, tamda saat başına denk geldiği zamanlarda çıkıp gitmesini bilirim ama bekliyorum birlikte kontrol ediyoruz ,o kimi zamn çıkıyo kontrolden sonra ,ben büroda otobüs saatini bekliyorum ...ozamn bişey yok ,"aman sen kaçırma ben kendim kontrol ederim" demiyo

süpermiiişş Metal kutu
güle güle kullan canım

sağol baby
Zuzu hiç sorma ya mesaiye kalınca fazladan, senin olmayan bi işi yapınca bişe demezler 10 dk nın lafını ederler.

Burda çalışan bi personelde gelmiş bana ilanları internete girerken şu şu ekstralarıda gir diyor bende yazarsanız girerim dedim... Yazmasak bile sen gir diyor bende yazmadan bilemem o ekstralar nerde var yazın girim dedim sustu...

benim eski patronumla aram byleydi istediğimi söyleyebiliyodum
evet yeri zamanı geldiğinde söyle içindekileri

kaçtımm, iyi akşamlar kızlar

o zaman

selammm....

bugün beninm de az birsey kanamam oldu dedik ahanda geliyor bizim ki

aama yine birsey cikmadi geri eve geldik heyecanlandim deidm busefer kesin geliyor kan geldigine göre ama hic birsey cikmadi#

dr. dedi belli olmaz simdilik eve gidebilirsiniz

bizde geldik bakalim

yarin da dr. kontrolüm var o ne diyecek,

günün ne zamandı normalde cnm dün müydü?

selam kızlar. ben iş çıkışı burda asker olan arkadaşımı aldım. teskere aldı bugün. eşim de erken gelmiş eve, süpriz yapacakmış bana. telefonda söyledim arkadaşı alacağımı, o da evi toparlamış hemen. geldiğimizde evdeydi, kahve yapmış bize çok sevindim. ben de hemen mutfağa geçip kuru fasülye ve pilav yaptım. 8 gibi eşimle arkadaşım çıktılar, havaalanına bırakmaya. sonra alt kat komşularımız geldi hatunlar. oturduk sohbet, kahve vs. az önce onlar çıktı, eşim geldi. birazdan film izlicez beraber. bi selam vereyim size dedim.

elfişim inşallah film hoşuna gitmiştir, bence ruh haline çok iyi gelecek canım.

sinemcim hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin. o gelene kadar siz hergün bir hastane ziyareti yapacaksınız galiba

zuzum iyi yapıyon patronuna, hak etmesin o da!!! 10 dk. da batacaksınız sanki. içinde tutup sıkılacağına sen patla o sıkılsın

ins. yarenaycim ins.

dişimm çok ağrıo yaa
hem 20'lik diş hem çürük

20lik çok zor canım yıllarca sürebiliyormuş bazen tamamlanması. biz geçen kış eşimle aynı anda tutulduk 20lik ağrısına, 1 hafta ne gecemiz ne gündüzümüz vardı. eşimin arıları hala devam ediyor ben çok şükür atlattım, ama 1 tanesi cerrahi çekimle alındı.

canım patronlar böyle, özel şirketler insanın canına okuyor. devlete girebilsek.....
Benimde hiç bi yere gidesim yok ama dedim belki ruh halim düzelir. biraz gülerim mutsuzluğum gider

değişiklik ii olmuştur canım, ii yapmışsınız.

canımm zaten erkek bebekler biraz geç gelir derler ya, gününe de varmış zaten, keyfini sür. :)

günaydınnnn

Günaydın Kızlar

Sinemcim seninkinin çıkmaya hiç niyeti yok galiba. Yeri güzel sanırım :)))

günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…