Benimde hiç bi yere gidesim yok ama dedim belki ruh halim düzelir. biraz gülerim mutsuzluğum gider
off, çektir kurtul canım ..
et canım
öğlen 10 dk lık gecikicem diye tel açtım saat 1 de, anaamm bi çemkirdi bana "bende çıkıcam, niye öğle arasında halletmiyosun , "tamm kapat geliyom" dedim ama hiç yüz vermedim bugün, suratım hep düşük, yüzünede bakmıyom ... en son da odasından çıkarken kapıyı çarptırdımda kapadım ..arkamdan bağırıyo " biraz daha sert kapa istersen diye" bende açtım ger, "böle kapanıyo napim " dedim geri kapadım
ben fazladan mesaiye kalınca hiç sesi çıkmıyo ama, 10 dk yı çok gördü ...ama görcek unutmadım bunu, en ufak bişeyde sölücem bunu ,unutcam sanmasın
kim kimin ekmeğini verio anlamadım dövseydin adamı
süpermiiişşMetal kutu
güle güle kullan canım
off, çektir kurtul canım ..
et canım
öğlen 10 dk lık gecikicem diye tel açtım saat 1 de, anaamm bi çemkirdi bana "bende çıkıcam, niye öğle arasında halletmiyosun , "tamm kapat geliyom" dedim ama hiç yüz vermedim bugün, suratım hep düşük, yüzünede bakmıyom ... en son da odasından çıkarken kapıyı çarptırdımda kapadım ..arkamdan bağırıyo " biraz daha sert kapa istersen diye" bende açtım ger, "böle kapanıyo napim " dedim geri kapadım
ben fazladan mesaiye kalınca hiç sesi çıkmıyo ama, 10 dk yı çok gördü ...ama görcek unutmadım bunu, en ufak bişeyde sölücem bunu ,unutcam sanmasın
o da benim üzerimden kazanıyo parayı ama
ağlıcaktım zor tuttum kendimi, çok sinir oldum ...
benim otobüslerim saat başı, ay sonu liste kontrolü yapıyoruz, tamda saat başına denk geldiği zamanlarda çıkıp gitmesini bilirim ama bekliyorum birlikte kontrol ediyoruz ,o kimi zamn çıkıyo kontrolden sonra ,ben büroda otobüs saatini bekliyorum ...ozamn bişey yok ,"aman sen kaçırma ben kendim kontrol ederim" demiyo
selammm....
bugün beninm de az birsey kanamam oldu dedik ahanda geliyor bizim ki
aama yine birsey cikmadi geri eve geldik heyecanlandim deidm busefer kesin geliyor kan geldigine göre ama hic birsey cikmadi#
dr. dedi belli olmaz simdilik eve gidebilirsiniz
bizde geldik bakalim
yarin da dr. kontrolüm var o ne diyecek,
günün ne zamandı normalde cnm dün müydü?
selam kızlar. ben iş çıkışı burda asker olan arkadaşımı aldım. teskere aldı bugün. eşim de erken gelmiş eve, süpriz yapacakmış bana. telefonda söyledim arkadaşı alacağımı, o da evi toparlamış hemen. geldiğimizde evdeydi, kahve yapmış bize çok sevindim. ben de hemen mutfağa geçip kuru fasülye ve pilav yaptım. 8 gibi eşimle arkadaşım çıktılar, havaalanına bırakmaya. sonra alt kat komşularımız geldi hatunlar. oturduk sohbet, kahve vs. az önce onlar çıktı, eşim geldi. birazdan film izlicez beraber. bi selam vereyim size dedim.
elfişim inşallah film hoşuna gitmiştir, bence ruh haline çok iyi gelecek canım.
sinemcim hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin. o gelene kadar siz hergün bir hastane ziyareti yapacaksınız galiba
zuzum iyi yapıyon patronuna, hak etmesin o da!!! 10 dk. da batacaksınız sanki. içinde tutup sıkılacağına sen patla o sıkılsın
dişimm çok ağrıo yaa
hem 20'lik diş hem çürük
Benimde hiç bi yere gidesim yok ama dedim belki ruh halim düzelir. biraz gülerim mutsuzluğum gider
selammm....
aama yine birsey cikmadi geri eve geldik heyecanlandim deidm busefer kesin geliyor kan geldigine göre ama hic birsey cikmadi#
bizde geldik bakalim
selammm....
bizde geldik bakalim
elfişim inşallah film hoşuna gitmiştir, bence ruh haline çok iyi gelecek canım.
günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?