2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam herkese. bizim bu aralar hiç işimiz yok, kitap falan okuyorum. ancak girebildim.

Ay evet canım ya çok hoşuma gitti bayağı güldüm. Eğlenceli geçti yani.
beğendiğine sevindim canım, dün gündüzkü halinden sonra iyi gelmiştir gülmek.

günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.

marifetli hatun, acık bize de gönder anne tarifleri her zaman işe yarar zaten. ben burda en çok onun eksikliğini yaşadım. ama bitiyor çok şükür

marifetli hatun, acık bize de gönder anne tarifleri her zaman işe yarar zaten. ben burda en çok onun eksikliğini yaşadım. ama bitiyor çok şükür

sağol canm ,hemen gönderteyim

koş feyse bana can gönder hadin

..

aydan sınav mınav derken yordu tabi seni

sen de bana yolla referansss :)
Dilaşdcım bana mail adresini meşajla yolla yollim :))
Sizin erkekiniz ,güle güle kullansın :)
Yeğentoşum erkekim :))

heyy çok tatlılar
güzel günlerde kullansın
3,70 hiç bişi yaa çok ii olmuş
dimmi ablası çok tatlı hemde çok uygun

Aa ne kadar şeker şeyler bunlar. Güle güle kullansın pıtırcık
Sağol elfi :)

selam kızlar nasılsınız....
hiç keyfim yok bu hafta..
kuzum sen nie canını sıkıosun bu aralar sınavlarının çoğu ii geçti eşinle de düzelirsiniz zaten onun okul işine mi canın sıkıldı.

onun misafirinden, arkisinden bize pasta börek mi kalır

Dilekk, siz gelin birlikte yapar yeriz

Bende --> haluk levent ,beni biraz anlasana yı armağan ediyorum

benim alt komşum da Pazar günü bana lahana sarması göndermişti onun tabağı duruyor. bu aralar bişeyler yapayım da götüreyim ya. ama napsam bilemedim.

zuzuuu yettim yavyum, gönderdim sana can :)

cansınnn

o filmi alıp izlemek istioum o tonton amca eşi öldükten sonra onun hayalini gercekleştirmek için bişiler yapıo çok eğlenceli ve romantik
filmin adı YUKARI BAK

hmm, aklımda olsun

benim alt komşum da Pazar günü bana lahana sarması göndermişti onun tabağı duruyor. bu aralar bişeyler yapayım da götüreyim ya. ama napsam bilemedim.

ımm :44: yaptığın yemekten koyabilirsin biraz, yada puding yap koy tabağına :101:
önemli olan boş gitmemesi ...

ayy aklıma geldi (ezan vakti günah olcak ama) ,bizim yan komşunun annesi vefat etmişti .. ben giremedim bitürlü kapıdan başsağlığı diledim , sonradan ayrıca gitmedik eşimle
sonra 7simi neydi, hayır yapıcakmış "sütlaçç" ,kase istedi benden bende 3 takım kase verdim ...
kaselerim boş döndü bana yani ben 1 kase sütlaç bekledim doğrusu çok seviyorum çinkim mademse hayırdı, bi kase gönderseydin ya, okadar kase boş döndü:26:
heralde dedim, ben evine ayrıca gitmedim ya, o da göndermedi bana

bence de çok ayıp etmiş :44:

canım hayır işi olmasa bile vermesi lazımdı. sonuçta dağıtmaya yaptı ve kendilerine yapsa bile sana söylediyse vermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…