kızlar bi siteden bebek emzik tutucu ve mama önlüğü siparişi verdim arkadaş referansıyla üye olduğum için 10 tl indirim geldi kargo dahil ücret toplam 3.70 ödedim
İşte bunlar bizim erkekimizin :))
Eki Görüntüle 328832 Eki Görüntüle 328833
kızlar bi siteden bebek emzik tutucu ve mama önlüğü siparişi verdim arkadaş referansıyla üye olduğum için 10 tl indirim geldi kargo dahil ücret toplam 3.70 ödedim
beğendiğine sevindim canım, dün gündüzkü halinden sonra iyi gelmiştir gülmek.Ay evet canım ya çok hoşuma gitti bayağı güldüm. Eğlenceli geçti yani.
günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....
Dün etimekimi yaptım :) krem şantiyi sade alacağıma, gitmişim kakolu almışımNasıl olcak tadı bilmem
Bugünde yufkayla pattisi yapıcam :)
dünde misafirim vardı arkadaşlar :) gelcez diyince hemen poğaça yaptım, ikinci kez yaptım çok güzel oldu ,annemin tarifiyle :)) ilkini netten bakmıştım ,taş gibi olmuştu
marifetli hatun, acık bize de gönderanne tarifleri her zaman işe yarar zaten. ben burda en çok onun eksikliğini yaşadım. ama bitiyor çok şükür
Dilaşdcım bana mail adresini meşajla yolla yollim :))sen de bana yolla referansss :)
Yeğentoşum erkekim :))Sizin erkekiniz,güle güle kullansın :)
dimmi ablası çok tatlı hemde çok uygunheyy çok tatlılar
güzel günlerde kullansın
3,70 hiç bişi yaa çok ii olmuş
Sağol elfi :)Aa ne kadar şeker şeyler bunlar. Güle güle kullansın pıtırcık
kuzum sen nie canını sıkıosun bu aralar sınavlarının çoğu ii geçti eşinle de düzelirsiniz zaten onun okul işine mi canın sıkıldı.selam kızlar nasılsınız....
hiç keyfim yok bu hafta..
onun misafirinden, arkisinden bize pasta börek mi kalırmarifetli hatun, acık bize de gönderanne tarifleri her zaman işe yarar zaten. ben burda en çok onun eksikliğini yaşadım. ama bitiyor çok şükür
klip çok güzlll
tonton amca çok şirin
GÜLE GÜLE KULLANSIN ERKEKİNİZkızlar bi siteden bebek emzik tutucu ve mama önlüğü siparişi verdim arkadaş referansıyla üye olduğum için 10 tl indirim geldi kargo dahil ücret toplam 3.70 ödedim
BENİM MASA ÜSTÜ RESMİM, HERKES BAYILIYOR :))klip çok güzlll
tonton amca çok şirin
zuzuuu yettim yavyum, gönderdim sana can :)
o filmi alıp izlemek istioum o tonton amca eşi öldükten sonra onun hayalini gercekleştirmek için bişiler yapıo çok eğlenceli ve romantik
filmin adı YUKARI BAK
benim alt komşum da Pazar günü bana lahana sarması göndermişti onun tabağı duruyor. bu aralar bişeyler yapayım da götüreyim ya. ama napsam bilemedim.
BENİM MASA ÜSTÜ RESMİM, HERKES BAYILIYOR :))
ayy gönderirim ki ben kuzumaayaaa:103:
Kıskançlandım:105:
bence de çok ayıp etmiş :44:ayy aklıma geldi (ezan vakti günah olcak ama) ,bizim yan komşunun annesi vefat etmişti .. Ben giremedim bitürlü kapıdan başsağlığı diledim , sonradan ayrıca gitmedik eşimle
sonra 7simi neydi, hayır yapıcakmış "sütlaçç",kase istedi benden bende 3 takım kase verdim ...
Kaselerim boş döndü banaYani ben 1 kase sütlaç bekledim doğrusu çok seviyorum çinkim Mademse hayırdı, bi kase gönderseydin ya, okadar kase boş döndü:26:
Heralde dedim, ben evine ayrıca gitmedim ya, o da göndermedi bana
ayy aklıma geldi (ezan vakti günah olcak ama) ,bizim yan komşunun annesi vefat etmişti .. ben giremedim bitürlü kapıdan başsağlığı diledim , sonradan ayrıca gitmedik eşimle
sonra 7simi neydi, hayır yapıcakmış "sütlaçç",kase istedi benden bende 3 takım kase verdim ...
kaselerim boş döndü banayani ben 1 kase sütlaç bekledim doğrusu çok seviyorum çinkim mademse hayırdı, bi kase gönderseydin ya, okadar kase boş döndü:26:
heralde dedim, ben evine ayrıca gitmedim ya, o da göndermedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?