çok sevindim canım, bir şehzade daha geliyor.
rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin hepimizin bebeğine.
günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....
maşallah canım senmisin patron o mu iyi sesini çıkarmıyor fazla
zuzu hiç sorma ya mesaiye kalınca fazladan, senin olmayan bi işi yapınca bişe demezler 10 dk nın lafını ederler.
Burda çalışan bi personelde gelmiş bana ilanları internete girerken şu şu ekstralarıda gir diyor bende yazarsanız girerim dedim... Yazmasak bile sen gir diyor bende yazmadan bilemem o ekstralar nerde var yazın girim dedim sustu...
benim eski patronumla aram byleydi istediğimi söyleyebiliyodum
Evet yeri zamanı geldiğinde söyle içindekileri
zuzum iyi yapıyon patronuna, hak etmesin o da!!! 10 dk. Da batacaksınız sanki. Içinde tutup sıkılacağına sen patla o sıkılsın
22 ocak ile 25 ocak arasi demisti dr. Bakalim.
canım patronlar böyle, özel şirketler insanın canına okuyor. Devlete girebilsek.....
günaydın herkese... Size bi haber vermek istedim.. Dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... Hayırlısı....
dilşad senin nasıl gidiyo
günaydın kuzular
ankara yine karlı bugün
Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canımgünaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....
beni de merak ettirdiniz ya bende izlemek istiyorum.Ay evet canım ya çok hoşuma gitti bayağı güldüm. Eğlenceli geçti yani.
bende alishia gibi sanki gün geçti düşüncelerine kapılmaya başlamıştım hatta yazdım ya pazar akşamı yattım acaba bebiş geldi mi falan die düşünüodum22 ocak ile 25 ocak arasi demisti dr. bakalim.
selam kızlar. ben iş çıkışı burda asker olan arkadaşımı aldım. teskere aldı bugün. eşim de erken gelmiş eve, süpriz yapacakmış bana. telefonda söyledim arkadaşı alacağımı, o da evi toparlamış hemen. geldiğimizde evdeydi, kahve yapmış bize çok sevindim. ben de hemen mutfağa geçip kuru fasülye ve pilav yaptım. 8 gibi eşimle arkadaşım çıktılar, havaalanına bırakmaya. sonra alt kat komşularımız geldi hatunlar. oturduk sohbet, kahve vs. az önce onlar çıktı, eşim geldi. birazdan film izlicez beraber. bi selam vereyim size dedim
Fatmacım çok sevindim.
aynen
bazen söylüyorum, bazende ya sabır diyorum
dimi
oo ,kız daha varmış gününe :)
Hayırlı olsun , isim sorsam Ne koymayı düşünüyosunuz
çok şükür canım, bu ara biraz enerji fazlam var onun gücüyle bişeler yapıyorum işte.
Günaydın kızlar...
Rüyamda hamile bi kadın gördüm benim tanıdığımmış bebek karnında oynuyor böyle ben şaşırıyorum seviniyorum hayırdır inşallahbugünlerde bebeklerden gidiyoruz bakalım
özgeee o benm ben :)
Dün etimekimi yaptım :) krem şantiyi sade alacağıma, gitmişim kakolu almışımNasıl olcak tadı bilmem
Bugünde yufkayla pattisi yapıcam :)
dünde misafirim vardı arkadaşlar :) gelcez diyince hemen poğaça yaptım, ikinci kez yaptım çok güzel oldu ,annemin tarifiyle :)) ilkini netten bakmıştım ,taş gibi olmuştu
Dün etimekimi yaptım :) krem şantiyi sade alacağıma, gitmişim kakolu almışımNasıl olcak tadı bilmem
Bugünde yufkayla pattisi yapıcam :)
dünde misafirim vardı arkadaşlar :) gelcez diyince hemen poğaça yaptım, ikinci kez yaptım çok güzel oldu ,annemin tarifiyle :)) ilkini netten bakmıştım ,taş gibi olmuştu
çok teşekkür ederim hepinizee... yiğit koyacaz ....
canım dün yapmıcak mıydın patatesli yufkadan gül böreğini :44:
etimekli tatlıyı bende bi kaç kere kakaolu yapmıştım kötü olmuo yani
poğaçan kalmadı mı bu akşama
eline sağlık canım güzel olmuştur
bize de yaz poğaçanın tarifiniiii
ben de sabah alarm çalarken tam dondurma görüyordum rüyamda gözümü açtım rüyaaaa.
eşime dondurmaa bana dondurma alll dedim tamam alıcam dedi de sustum. :131:
sağlıkla gelsin bebişiniz canımgünaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....
Günaydın Kızlar
Sinemcim seninkinin çıkmaya hiç niyeti yok galiba. Yeri güzel sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?