2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maşallah canım senmisin patron o mu iyi sesini çıkarmıyor fazla

aynen

benim eski patronumla aram byleydi istediğimi söyleyebiliyodum
Evet yeri zamanı geldiğinde söyle içindekileri

bazen söylüyorum, bazende ya sabır diyorum

zuzum iyi yapıyon patronuna, hak etmesin o da!!! 10 dk. Da batacaksınız sanki. Içinde tutup sıkılacağına sen patla o sıkılsın

dimi

22 ocak ile 25 ocak arasi demisti dr. Bakalim.

oo ,kız daha varmış gününe :)

canım patronlar böyle, özel şirketler insanın canına okuyor. Devlete girebilsek.....

günaydın herkese... Size bi haber vermek istedim.. Dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... Hayırlısı....

Hayırlı olsun , isim sorsam Ne koymayı düşünüyosunuz

Günaydın kızlar...
Rüyamda hamile bi kadın gördüm benim tanıdığımmış bebek karnında oynuyor böyle ben şaşırıyorum seviniyorum hayırdır inşallah bugünlerde bebeklerden gidiyoruz bakalım

günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....
Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım
Ay evet canım ya çok hoşuma gitti bayağı güldüm. Eğlenceli geçti yani.
beni de merak ettirdiniz ya bende izlemek istiyorum.
22 ocak ile 25 ocak arasi demisti dr. bakalim.
bende alishia gibi sanki gün geçti düşüncelerine kapılmaya başlamıştım hatta yazdım ya pazar akşamı yattım acaba bebiş geldi mi falan die düşünüodum

ohhh yarenim kıbrıstaki son zamanları da hareketli geciriosun maşallah

Dün etimekimi yaptım :) krem şantiyi sade alacağıma, gitmişim kakolu almışım Nasıl olcak tadı bilmem
Bugünde yufkayla pattisi yapıcam :)

dünde misafirim vardı arkadaşlar :) gelcez diyince hemen poğaça yaptım, ikinci kez yaptım çok güzel oldu ,annemin tarifiyle :)) ilkini netten bakmıştım ,taş gibi olmuştu

canım dün yapmıcak mıydın patatesli yufkadan gül böreğini :44:
etimekli tatlıyı bende bi kaç kere kakaolu yapmıştım kötü olmuo yani
poğaçan kalmadı mı bu akşama

eline sağlık canım güzel olmuştur
bize de yaz poğaçanın tarifiniiii

ben de sabah alarm çalarken tam dondurma görüyordum rüyamda gözümü açtım rüyaaaa.
eşime dondurmaa bana dondurma alll dedim tamam alıcam dedi de sustum. :131:

çok teşekkür ederim hepinizee... yiğit koyacaz ....

ADIYLA YAŞASIN

canım dün yapmıcak mıydın patatesli yufkadan gül böreğini :44:
etimekli tatlıyı bende bi kaç kere kakaolu yapmıştım kötü olmuo yani
poğaçan kalmadı mı bu akşama

CANIM TATLIYIDA ONLAR VARKENE YAPTIM ZATEN, GİDİP OTURAYIM DEDİM ARTIK ....YARIN YAPARIM DEDİM
POĞAÇADAN BİRAZ ARKİME VERDİM .TABAĞI VARDI BENDE ONA KOYDUM , BİRAZDA EŞİME KAHVALTIYA AYIRDIM, BİR İKİ TANE KALMIŞTIR :)

:131:

1 SU BARDAĞI ILIK SU / 1 SB ILIK SÜT / 1S.BARDĞNDAN 2 PARMAK AZ ÇİÇEK YAĞI / 1 KAŞIK MARGARİN / MAYA :) BİRAZ DA TUZ

bir hocayla gorusme icin dışarı çıkmam gerekiii:18:
ama dışarısı kar ve buz ayaklarımda kayıo

ama mecburen gidioum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…