2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sedacım şimdi ne kadar sakin anlatmışsın ama o anları yaşamayan bilemez tabi ve bende bilemem ben bu tip şeyleri dinlemem okumam izlemem falan cahilimdirde bu konuda
Allahım isteyen herkese nasip etsin ama

Aaa geçmiş olsun canım. yok söylememiştin

Ama kim şımarmış onu anlamadım :44:

seda

bende nigarın yaptığı ilk çizelgeyi beğendim çok şirin ağaçlıklı olan

Allahım bize de yaşatısın bu duyguları inşallah
..
aralık yapmışım, bu doğru galiba
http://lb1f.lilypie.com/nGAup2.png

sedacım şimdi ne kadar sakin anlatmışsın ama o anları yaşamayan bilemez tabi ve bende bilemem ben bu tip şeyleri dinlemem okumam izlemem falan cahilimdirde bu konuda
Allahım isteyen herkese nasip etsin ama

amin inşallah kızlar yaşarsınız hepiniz..tabiki anlatmak kolayda sonrasaında yaşadığım acı çok zordu elfim evt hissetmiyosun kendimi koyun gibi hissetmiştim sanki bütün herşeyimi dışarı çıkardılar geri soktular falan ayy gıcık bişe ama ben meraklı olduğu için kızımı hemen görmek istedim inşallah normal yapabilirsin cnm.dilekcim bende çok korkarım iğne yapılırken bile bakamam bide tüm bu anlara doktor kameraya çektirdi tabi izleyemedim ben çok korkarım..ama sonuç harika bişe tabiki herşeye değer..

nektarım ilkini beğendim ben onun tarihini düzeltirsen onu yapim cnm..

Çok geçmiş olsun Dilek.

Dilekcim çok geçmiş olsun.
saolasın kuzum.
dilekcim geçmiş olsun bu arada..
tesekkurler canım

benim ki korku diil sanki de mesela hiç merakta yok
sezeryan normal ayık bayık ne nedir bilmioum
gerçi hamile kalınca doktora gide gele öğrenio insan sanırım:44:

Aaa geçmiş olsun canım. yok söylememiştin

Ama kim şımarmış onu anlamadım :44:

saol canım.
dün olmuştu anjio eltimlerde orda kalmışlar hastaneye götür getir git gel yaptıkları için.
torun var işte 5 yaşında. eltimin oğlu. sabah hastaneden çıkarıp eve getirince şımarmış dede die üstüne falan atlamış
eltimde rahatsız olmuş çocugu alıp eve geçmiş
zaten durumu biraz kötüydü dedi :26:

günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....

gözün aydın canım allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah

rüyan hayır olsun canım bu sıralar bebişlerle gidiyoruz artık bebiş sahibi olmanın zamanı geldi galiba

çok geçmiş olsun allahım şifa versin

günaydın kızlarrr...

ay canım çok güzel bir duygudur eminim. çok şükür sağlıkla atlattınız bebişiniz de sen de normal doğumda da bebeğini hemen görebiliyorsun değil mi? inşallah Allah hepimize sağlıklısını nasip eder. eminim bebişini gördükçe o bir haftada çektiğin acıları unutuyorsundur.

dilekcim çok geçmiş olsun kayınpederine. Allah acil şifalar versin inşallah. naptınız gittiniz mi hastaneye akşam? biraz olsun toparlanabilmiş mi?

dilekcim çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
bol ben de epidural normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa ve tüm korkuma rağmen :)
günaydıııın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…