dün sölemiş miydim hatırlamıoum
eşimin babası anjio olmuştu eltim aradı da babanın durumu kötü dio
çocuk şımarmış hattı almış eve geçmiş rahatsız olmasın die ben hiç o kadar beklemiodum
şimdi eşim onu öyle görünce üzülür
Ay çok güzel bişey ya. o anı görmek güzel ama spinal sezeryandan korkarım ben . hissetmiyosun ama kestiklerini biliyorsun sonuçta. İnşallah benim normal olur. Sezeryan sonradan çektiriyormuş normal doğum o an için acı çekiyorsun ve doğum gerçekleşince bitiyor.
Allahım bize de yaşatısın bu duyguları inşallah
..
aralık yapmışım, bu doğru galiba
http://lb1f.lilypie.com/nGAup2.png
sedacım şimdi ne kadar sakin anlatmışsın ama o anları yaşamayan bilemez tabi ve bende bilemem ben bu tip şeyleri dinlemem okumam izlemem falan cahilimdirde bu konuda
Allahım isteyen herkese nasip etsin ama
Çok geçmiş olsun Dilek.dün sölemiş miydim hatırlamıoum
çocuk şımarmış hattı almış eve geçmiş rahatsız olmasın die ben hiç o kadar beklemiodum
düzelttim bak burda :))))Allahım bize de yaşatısın bu duyguları inşallah
..
aralık yapmışım, bu doğru galiba
http://lb1f.lilypie.com/nGAup2.png
yok cnm ilk yaptığın varya onu diyorum..düzelttim bak burda :))))
ay allahım sayfa yenilemeyince aynısı çıkıyor, du son kez yapıcam :26:düzelttim bak burda :))))
Çok geçmiş olsun Dilek.
saolasın kuzum.Dilekcim çok geçmiş olsun.
tesekkurler canımdilekcim geçmiş olsun bu arada..
amin inşallah kızlar yaşarsınız hepiniz..tabiki anlatmak kolayda sonrasaında yaşadığım acı çok zordu elfim evt hissetmiyosun kendimi koyun gibi hissetmiştim sanki bütün herşeyimi dışarı çıkardılar geri soktular falan ayy gıcık bişe ama ben meraklı olduğu için kızımı hemen görmek istedim inşallah normal yapabilirsin cnm.dilekcim bende çok korkarım iğne yapılırken bile bakamam bide tüm bu anlara doktor kameraya çektirdi tabi izleyemedim ben çok korkarım..ama sonuç harika bişe tabiki herşeye değer..
Aaa geçmiş olsun canım. yok söylememiştin
Ama kim şımarmış onu anlamadım :44:
günaydın herkese... size bi haber vermek istedim.. dün cinsiyetimizi öğrendik erkek miş.... hayırlısı....
Günaydın kızlar...
Rüyamda hamile bi kadın gördüm benim tanıdığımmış bebek karnında oynuyor böyle ben şaşırıyorum seviniyorum hayırdır inşallahbugünlerde bebeklerden gidiyoruz bakalım
Herkese iyi akşamlar, özge nereye kayboldu anlamadım :44:
ahhh ahh cnm ne diyeyim ben(
şimdi biz normal doğumu bekliyoduk ben 38+5 de doğum yaptım kızımın ayağına kordon dolanmış ve buda aşağı inmesi engelliyomuş yani normal yapamzmışım gece baya sancım oldu sanki böle altımı koparıyolar gibi kalktık gittik hastaneye nst çektirdim sancı çıktı ama aşırı değildi bende dedim bu saatte doktoru kaldırmıyım 2.30 du çünkü.neyse sabah kalktık doktora gittik(gitmedende evi süpürdüm yalnız doğurursam falan ev pis olmasın diye eşim evde yoktu1:) baktı usg de tekrar nst dedi kalktıkbidaha hastaneye gittik nst çekildi doktora mail attık dediki bekleyin orda geliyorum hemen doğuma gireceksin yanımızda ne çanta var ne bişe dedik eve gidelim bi yok dedi haydaa ben apar topar hastaneye yatış yaptım noldunu anlamadan çocuğun kıyafeti bile yok ordan verdiler ben doğuma girince eşim gitti getirmeye evden o sırada annemler falanda geldiler tabi.ben spinal sezeryan oldum alt tarfım uyuştu yani bebiş ağladığı anda sesini duydum karşımda temizlediler yanıma getirdiler ayy çok değişik bi duyguydu anlatamam size hemen görmek istedğim için bu doğumu istedim yani..sonra onu götürdüler ben 20 dk falan daha kaldım içerde sonra çıktım öğlen doğum yaptım gece 10 falandı uyuşukluğum geçti ama kalkamadım sabah kalktım tuvalete falan ama inanılmaz bir ağrı ayy çok kötüydü ilk 1 hafta çok zordu ağrıdan hiçbişe yapaıyodum sonra yavaş yavaş azaldı ağrılar..
çok güzel olmuşnektarım tşk edttim oldu sanırm..
iyi akşamlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?