2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

naber süpercim nasılsın
ben yine zor kalktım ya 2gündür geç geliyorum işe normelde 8,30 gibi urda olurdum
dün bugün 9 da bilmiyorumkismile

naber süpercim nasılsın
ben yine zor kalktım ya 2gündür geç geliyorum işe normelde 8,30 gibi urda olurdum
dün bugün 9 da bilmiyorumkismile

çok iyyim canım saol sen nasılsın bakalım...
oo sabah kalktım yarın yatış günü dedik oh ne güselbayanssulusmile

bende iyiyimde işte şu sabahları kalkış olmasa:)))

walla bende öyle sayıkladımda kalktım 1 gün kaldı yarında kalkıcam sonra yatıcam hep diye diye teselli ettim kendimimirmirmirmir

şu müşteri gitsin hemen alıcam

akşam dizi izlemedim annemdeydim

fatmagülün suçu ne dizisii merak etmiştim aa benimki izletmiyo yaa zaten bihterden dolayı sevmiyo kızı:)) allahtan bu sezona kalmadan bitti dizi

bi ara kanal geziyodum tam kuzuyu suyun içinden çıkarmaya uğraşıyodu kız arabayla durdular faln bi baktım benimki hemen değiştirdi:)))

benimki de izletmiyo aynı sebepten ya. iş yerinde izlemeye çalışcam artık kaydirigubbakcemile3

biz izledik yeni dizi nasıl bakalım diye..

biz aşkı menu izlemiyoduk zaten gecen sene:dilcikar:

ayy ben izledim içim bir tuhaf oldu,nerdeyse bende ağlayacaktım. kızdan nefret ediyorum,ama sırf bir dizi izleyeyim diye izledim. çünkü ilk defa dün elimi ayağımı uzatıp oturdum, ne ders çalıştım ne iş yaptım, işlerin hepsini bizimki yaptı sen otur dizi izle dedi, çünkü akşam maç vardı maçı hakedecek birşeyler yapması gerekiyodu aklinialirimsmile

walla izledim ben geçen sene kaydirigubbakcemile2
Allahtan onunda kurtlar vadisi vardı da pek sataşmıyodu:))))

maç mıaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay bu ne yaakafamçokkarıştı

yok anam yok tamm şuan karar vermiş durumdayım
bu sene yeni dizilerden sadece öyle bir geçer zamanki ye bakıcm
o çok güzeldi çok beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…