2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar
sabah kalktım yine kar yağışı var ama kar bi tuhaf tüy gibi değişik bişi
gece ayaklarım dondu yaa peteğin üzerine bornozumu koymuştum ısıyı kesmiş oda galiba dondum eşime yapıştım tüm gece

dilekcim çok geçmiş olsun kayınpederine. Allah acil şifalar versin inşallah. naptınız gittiniz mi hastaneye akşam? biraz olsun toparlanabilmiş mi?

dilekcim çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?

akşam iş çıkışı gittim k.pederim yatıodu hiç kendinde diil gibi amcalar yengeler yiğenler oğullar gelinler derken kalabalıktı
salona yatak sermişler zaten sobada orda herkes orda oturdu adam ne kadar rahatsız olmuştur
kimse de hasta ziyareti kısa sürer demedi maşallah 4 5 saat oturuldu
eve geldik eşim "ii görmedin dimi babamı" dio :26:
size sölediğim gibi üzüldü epey doğal olarak yarın için yine gidelim dio

benm eşim olsa orda kalmak için ya da bu gece de gitmek için ısrar ederdi, yine ii eşin yarın da gidelim diomuş git canım o kadar hastaysa

Günaydınnn

bugün çok yoğun olucam işler birikti, size iyi sohbetler Bana kolay gelsin :126:

benm eşim olsa orda kalmak için ya da bu gece de gitmek için ısrar ederdi, yine ii eşin yarın da gidelim diomuş git canım o kadar hastaysa

yok saolsun öyle zorlamaz yani artık hiç ağzını açmıo
yarın akşam için söledi ve ben gider bakarım olmazsa işten gelirken dio sende gel falan demio.

sadece önceki gün hastanedelerken aradın mı bizimkileri dedi
babamı aradım dedim
annemi aramadın mı dedi
annem hasta diil ki dedim
sen zaten annemi hiç aramıosun dedi
bende oda beni aramıo dedim
50 yaşında kadının seni mi aramasını bekliosun dedi
ama bekarken sürekli arardı beni alınca boşverdi sanırım
neyse uzatıp seninle tartışmak istemioum konuşulacak çok şey var
bu insanın içinden gelmeli benim de 2 bina ilerde 85 yaşında babaannem var
1 aydır gitmiosun ben sana bişi dio muyum dedi :99::99::99:

oda sustu :26:

zamanla eşlerine ve çocuklarına daha da düşüolar ozaman anne ve babadan uzaklaşıolar ben babamdan bilioum yani
ama annem bi 10-15 yıl geçirmen gerekio dio

aa aynı bizim konuşmalarımız
benm eşim 1 yılda çok değişti inşallah böyle devam eder sadece hasta die ısrar ederdi sanıyorum ama Allah bilir, önceden annemlerle aileyiz diodu şimdi bana dio ki sen ben ve yavrumuz çekirdek aileyiz :)

benim eşim de ertesi gün mutlaka giderdi diye düşünüyorum. benim de babam aynı durumda olsa ben de ilk fırsatta yanında olmak isterdim mutlaka. söz konusu anne baba olunca, ciddi bir rahatsızlık da varsa ben bu tip şeyleri çok takmam ya. hakkıdır yani yanında olmak istemesi. Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi.

standart dialoglar yani
evt bak bebiş erken değişime sebep oluo

amin canım tabiki başımızdan eksik etmesin hiç birini.
eşim bana bu akşamda gidelim dese giderim yani ikiletmem
çünkü kendi babam olsa koşa koşa giderim kendimi koyarım onun yerine o yüzden itiraz edilcek bişi diil bu.

evet işte canım konu hastalık olunca değişiyor.
hele de kendi ailelerimizi düşünüp kendimizi onların yerine koyunca.
ama tabiki ısrarcı olmamaları da önemli.

dilekcim çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
bol ben de epidural normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa ve tüm korkuma rağmen :)
günaydıııın.

inşallah cnm epidural normal bende istedm ama kısmet işte:)

ayynıııııııı bizim konuşmalar yaa..maalesfki benim eşim hala annesigille aile görüyo kendini bizi çekirdek aile olarak gördüğünü düşünmüyorum neyazıkki ben okadar zor hamilelik geçirdim,doğum yaptım kadın bir kere arayıp sormadı çocuğu ilk gün gördü sonra 20. gün geldi görmeye insan merak eder gelmiyorsanda ara sor ama o halde bile ben kendini arayıp soracakmışım eşim maalesf bu konuda yanımda olmuyor benim o yaşlı sen ara deyip duruyor bu konuda çok kavga ediyoruz

kızlar geçen akşam rüyamda ortaokuldan bir arkadaşımla evlendiğimi gördüm. çok kısa bir rüyaydı. dün arkadaşın rüyasının anlamına bakarken aklıma geldi, bi de kendi rüyamın anlamına bakayım dedim karşıma şu çıktı; Rüyada evlenmek zenginlikle yorumlanir. evli bir kadinin baska bir erkekle evlendigini görmesi bir çocuk dogurmasi ile yorumlanir. her iki anlamı da çok hoşuma gitti

canım ya senin eşinin bu konudaki tutumu çok yanlış. önceki muhabbetlerimizden de hatırlıyorum. inşallah biran önce düzelir. belki kızınızın büyümesi eşini de bu konuda büyütür biraz.

canım ya senin eşinin bu konudaki tutumu çok yanlış. önceki muhabbetlerimizden de hatırlıyorum. inşallah biran önce düzelir. belki kızınızın büyümesi eşini de bu konuda büyütür biraz.

evt cnm maalesf babasıyla annesinn ayrı olmasının çok büyük etkisi var bu konuda ama o yanında olsaydı bu kadar düşkün olmaazdı(

20 gün aramadı ve gelmedi mi nası iş yaa
eşinde sen ara dio
ben o durumdayken beni aramıosa ve eşim öyle derse feci cırlarım yani

hadi hayırlısı bakalım yarenim

20 gün aramadı ve gelmedi mi nası iş yaa
eşinde sen ara dio
ben o durumdayken beni aramıosa ve eşim öyle derse feci cırlarım yani

hadi hayırlısı bakalım yarenim

yani arama konusu olunca bana hep diyo sen ara ama bak ilk gün gördü,20. gün geldi yıkadı boğacaktı çocuğumu bende bağırdım yavaş falan diye bide annemle ikisi habire sütün yok yetersiz çocuk doymuyo deyip durdular bende dedim yeter diye diye sütümü keseceksiniz diye çıkıştım hanımefendi bozuldu buna özür dilerim bidaha demem dedi bende dedim sadece sana demedim annemede dedim özür dileyecek bişe yok dedim tabi bozuldu gitti bu sonra taa 45. gün mevlüt yaptım ozman geldi hanımefendi sözde eşimde gitmiş tartışmış niye hiç aramıyosun diye haklısın falan dedi bana ama yinede ara dedi mecbur arayıp mevlüte çağırmıştım bende..

HAYIR OLSUUUN, YENİ Bİ ERKEK GİRİYOR HAYATINA.. ERKEK Bİ BEBİİŞ
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR DİMMİ YARENİM?

hayırlısı olsun canım izmir bebişle gelir belkiii

canım ya benmkilerde bizden çıkmıcak mesafeli olmaları en iisi ne çok umursuz, ne de bıktıracak kadar yakın. ortası yok mu bunların yaaa.

kızlar
biz 3. bi kredi çekecektik ama olmadı ya diğer kredilerden dolayı, eşim annesine sölemiş çok sıkıştık falan filan die, her neyse dün çekip verdiler 5 bin lira, eşimle buluşmaya gidiyordum borçları vermek için, yolda kayınpederimi gördüm bana direk o parayı da harç hurç ettirme düzgün harcayın dedi. ben de biz bu kadar sıkışıkken boşa harcayacak değiliz dedim, akşama kadar eşime sölemedim sölemicektim de ama dayanamadım gece geç vakit söledim. babasına kızıp durdu, saçma sapan konuşuyor ne dediğini bilmiyor işte hamile karıma söylediği lafa bak falan dedi. ama ne anasının ne babasının ruhu duymuyor eşimin kızdığını, yüzlerine söylemiyor. öyle moralim bozuldu ki. bunlar parayı çektiyse diğer oğulları da ortak oluyor durduk yere 5 bin liraya. biz bu kadar sıkıntı çekiyoruz kimsenin gözü görmüyor. öyle bunaldım ki, bu ettiği laf da tuz biber oldu yani.

boşver cnm takma sen bu halde düşüncesiz insanlar dolmuş hep çevremize ne yazıkki zaten hep arkadan sölenir yüzlerine sölemeye cesaretleri yok beyefendilerin..

HAYIR OLSUUUN, YENİ Bİ ERKEK GİRİYOR HAYATINA.. ERKEK Bİ BEBİİŞ
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR DİMMİ YARENİM?

evet canım, bıraktık korunmayı. zaten İzmir'e dönüyoruz diye eşim iyice heveslendi. şimdiye kadar olmadığı kadar hevesli bebiş konusunda. ben de bu aralar birkaç ay ertelesek mi diye düşünmeye başladım aslında. İzmir'e gidelim, düzenimizi kuralım, biraz İzmir'in tadını çıkaralım diye düşünüyorum arada. eşime söyledim bu düşüncemi o da yok diyor bu sefer bakalım artık hayırlısı olur inşallah.

hayırlısı olsun canım izmir bebişle gelir belkiii

canım ya benmkilerde bizden çıkmıcak mesafeli olmaları en iisi ne çok umursuz, ne de bıktıracak kadar yakın. ortası yok mu bunların yaaa.

hayırlısı olur canım inşallah.

ne biçim cümle öyle ya. dükkan açılıyor, tadilat var bilmiyorlar mı sanki. sonuçta siz o parayı geri ödeyeceksiniz, niye ilk günden lafını ediyor ki. sen hiç moralini bozma canım, unutmaya çalış. bebişine dert olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…