- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
evet canım, bıraktık korunmayı. zaten İzmir'e dönüyoruz diye eşim iyice heveslendi. şimdiye kadar olmadığı kadar hevesli bebiş konusunda. ben de bu aralar birkaç ay ertelesek mi diye düşünmeye başladım aslında. İzmir'e gidelim, düzenimizi kuralım, biraz İzmir'in tadını çıkaralım diye düşünüyorum arada. eşime söyledim bu düşüncemi o da yok diyor bu seferbakalım artık hayırlısı olur inşallah.
kuzum haklı olabilirsin erteleme konusunda
taşınırken eve yerleşirken taşınma telaşı işler yapılacaklar
bebiş olursa tehlikeli olabilir bişiler yapmak Allah korusun
diger şeyde tabiki İzmir'e bu kadar hasretken
gidip eve kapanmamalısın
o açıdanda ertelenebilir
gidince iş durumunuz nası olacak peki
yok saolsun öyle zorlamaz yani artık hiç ağzını açmıo
yarın akşam için söledi ve ben gider bakarım olmazsa işten gelirken dio sende gel falan demio.
sadece önceki gün hastanedelerken aradın mı bizimkileri dedi
babamı aradım dedim
annemi aramadın mı dedi
annem hasta diil ki dedim
sen zaten annemi hiç aramıosun dedi
bende oda beni aramıo dedim
50 yaşında kadının seni mi aramasını bekliosun dedi
ama bekarken sürekli arardı beni alınca boşverdi sanırım
neyse uzatıp seninle tartışmak istemioum konuşulacak çok şey var
bu insanın içinden gelmeli benim de 2 bina ilerde 85 yaşında babaannem var
1 aydır gitmiosun ben sana bişi dio muyum dedi :99::99::99:
oda sustu :26:
zamanla eşlerine ve çocuklarına daha da düşüolar ozaman anne ve babadan uzaklaşıolar ben babamdan bilioum yani
ama annem bi 10-15 yıl geçirmen gerekio dio
kızlar geçen akşam rüyamda ortaokuldan bir arkadaşımla evlendiğimi gördüm. çok kısa bir rüyaydı. dün arkadaşın rüyasının anlamına bakarken aklıma geldi, bi de kendi rüyamın anlamına bakayım dedim karşıma şu çıktı; Rüyada evlenmek zenginlikle yorumlanir. evli bir kadinin baska bir erkekle evlendigini görmesi bir çocuk dogurmasi ile yorumlanir. her iki anlamı da çok hoşuma gitti
kızlar ya mitlenmek istemiyorum ama ben hala regl olmadım.22 aralıkta oldum 26aralıkta bitti sonraki tarih ne oluyor
kızlar ya mitlenmek istemiyorum ama ben hala regl olmadım.22 aralıkta oldum 26aralıkta bitti sonraki tarih ne oluyor
enkim ortalama ne kadar sürüyor senin iki reglinin arası? benim mesela 1 ay sürüyor, ortalaması da 28 gün diye biliyorum. seninki de buna yakınsa daha en az 3 günün var canım. inşallah hamilesindir, bu sefer çok bekletmez bebişiniz
eşinin iş olayı daha önemli tabiki onda da sorun olmaz diosun inş öyle olurcanım eşimin zorluk çekeceğini sanmıyorum iş bulma konusunda. buraya gelirken ayrıldığı işyerine gitse anında iş başı yapar. ben de duruma göre bakcam işte. eğer bu ay hamile kalırsam iş bakmam. hamileyken çalıştırmazlar beni İzmir'de çünkü. eğer değilsem iş bakcam, çok zorlanmam ama maaş konusu ne olur onu bilemiyorum. yani önce bi piyasa araştırması yapmam lazım. İzmir'den buraya gelirken aylık 800 tl alıyordum. ondan önceki işyerimde de haftalık 200 tl idi. bakalım artık.
evlenince bi değişiolar sanki yaa herşeyi gelinden bekliolar sanki ben çok mesafe koydumdilekciğim aynı olay bizdede var tek sorunumuz bu ama bizimki düğünden önce başladı sonra düzeltildi ama ben bidaha ısınamadım gitmek istemiyorum aıyodum eşimden çok ben arıyodum onlar aramamaya başladılar eşimi arıyolar eşimde çok fazla aramaz ailesini küçüklükten beri o şekilde alışmış .hastalık falan olsa ben eşimden önce giderim kalırım ama her ailede bu problem var sanırım.biz evimizde eşlerimizle iyiyiz problemimiz yokya gerisi önemli değil
canım bencede daha erken elfim nerde yaa hemen hesaplardı kasım ayını hatırlıosan bi bakalım yazda tarihini ben bakim tatlımbittikten sonra 21gün sürüyor canım regl olduğum günle toplam 28 oluyor belkide vardır kış ayı ya üüttüğümde gecikiyo hayırlısı bu ay ümidimde yok 2.ayda tutuyor hayırlısı hayırlı zamnda sağlıkla gelsin canım acem yok artık
Selam Kızlar
Doktor kontrolüm ve ikili testim vardı bugün. herşey yolunda dedi doktorum. bebekte iyiymiş ense kalınlığını ölçtü çok iyi dedi onun için ikili test yapmayalım 1 ay sonra 4 lü testi yapalım dedi. sonra eşim beni işyerine bırakacaktı müşterilerinide gezdik yemek yedik anca geldim şimdi :)
Selam Kızlar
Doktor kontrolüm ve ikili testim vardı bugün. herşey yolunda dedi doktorum. bebekte iyiymiş ense kalınlığını ölçtü çok iyi dedi onun için ikili test yapmayalım 1 ay sonra 4 lü testi yapalım dedi. sonra eşim beni işyerine bırakacaktı müşterilerinide gezdik yemek yedik anca geldim şimdi :)
Selam Kızlar
umarım herşey güzel olur canım sizin için, bebiş için de hayırlı zamanı nezamansa ozaman gelsincanım eşimin zorluk çekeceğini sanmıyorum iş bulma konusunda. buraya gelirken ayrıldığı işyerine gitse anında iş başı yapar. ben de duruma göre bakcam işte. eğer bu ay hamile kalırsam iş bakmam. hamileyken çalıştırmazlar beni İzmir'de çünkü. eğer değilsem iş bakcam, çok zorlanmam ama maaş konusu ne olur onu bilemiyorum. yani önce bi piyasa araştırması yapmam lazım. İzmir'den buraya gelirken aylık 800 tl alıyordum. ondan önceki işyerimde de haftalık 200 tl idi. bakalım artık.
inş hamişsindiiiiiirkızlar ya mitlenmek istemiyorum ama ben hala regl olmadım.22 aralıkta oldum 26aralıkta bitti sonraki tarih ne oluyor
maşallah size, hep böyle güzel haberlerle gelin doktor kontrollerinden inşallahSelam Kızlar
dilekcim kayınvaliden kaç yaşında?
55 yaşında canım.
Selam Kızlar
maşallah size düşük tehlikesi geçmiş mi elfişim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?