2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amaan kızlar eşlerimizle mutluyuz çok şükür ama başa gelmiş yakınları da var işte, kocalarımızın hatrına çekiyoruz. rabbim sabır versin :)

ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize

Son düzenleme:

kuzum haklı olabilirsin erteleme konusunda
taşınırken eve yerleşirken taşınma telaşı işler yapılacaklar
bebiş olursa tehlikeli olabilir bişiler yapmak Allah korusun
diger şeyde tabiki İzmir'e bu kadar hasretken
gidip eve kapanmamalısın
o açıdanda ertelenebilir
gidince iş durumunuz nası olacak peki

canım eşimin zorluk çekeceğini sanmıyorum iş bulma konusunda. buraya gelirken ayrıldığı işyerine gitse anında iş başı yapar. ben de duruma göre bakcam işte. eğer bu ay hamile kalırsam iş bakmam. hamileyken çalıştırmazlar beni İzmir'de çünkü. eğer değilsem iş bakcam, çok zorlanmam ama maaş konusu ne olur onu bilemiyorum. yani önce bi piyasa araştırması yapmam lazım. İzmir'den buraya gelirken aylık 800 tl alıyordum. ondan önceki işyerimde de haftalık 200 tl idi. bakalım artık.

dilekciğim aynı olay bizdede var tek sorunumuz bu ama bizimki düğünden önce başladı sonra düzeltildi ama ben bidaha ısınamadım gitmek istemiyorum aıyodum eşimden çok ben arıyodum onlar aramamaya başladılar eşimi arıyolar eşimde çok fazla aramaz ailesini küçüklükten beri o şekilde alışmış .hastalık falan olsa ben eşimden önce giderim kalırım ama her ailede bu problem var sanırım.biz evimizde eşlerimizle iyiyiz problemimiz yokya gerisi önemli değil

yarenim bende dün akşam bide sabah gördüm bu rüyayı eşimle 2.kez evleniyordum.hayırdır işallah

kızlar ya mitlenmek istemiyorum ama ben hala regl olmadım.22 aralıkta oldum 26aralıkta bitti sonraki tarih ne oluyor

kızlar ya mitlenmek istemiyorum ama ben hala regl olmadım.22 aralıkta oldum 26aralıkta bitti sonraki tarih ne oluyor

enkim ortalama ne kadar sürüyor senin iki reglinin arası? benim mesela 1 ay sürüyor, ortalaması da 28 gün diye biliyorum. seninki de buna yakınsa daha en az 3 günün var canım. inşallah hamilesindir, bu sefer çok bekletmez bebişiniz

bittikten sonra 21gün sürüyor canım regl olduğum günle toplam 28 oluyor belkide vardır kış ayı ya üüttüğümde gecikiyo hayırlısı bu ay ümidimde yok 2.ayda tutuyor hayırlısı hayırlı zamnda sağlıkla gelsin canım acem yok artık

eşinin iş olayı daha önemli tabiki onda da sorun olmaz diosun inş öyle olur
seninde yine pek bişi değişmez maaş konusunda durumlar kötü çünkü piyasada
1000 lira olur olursa artık yemek falan vermio bile çoğu yer

evlenince bi değişiolar sanki yaa herşeyi gelinden bekliolar sanki ben çok mesafe koydum
eşim bunun farkında ve böle olmasını da istemio tabii annesinin hatalarını da bilio ama ne diim dilek yaşlı kadın bişi olsa vicdan azabı çekerim dio haklı yani.

canım bencede daha erken elfim nerde yaa hemen hesaplardı kasım ayını hatırlıosan bi bakalım yazda tarihini ben bakim tatlım
bebiş içinde hayırlısı olsun

Selam Kızlar

Doktor kontrolüm ve ikili testim vardı bugün. herşey yolunda dedi doktorum. bebekte iyiymiş ense kalınlığını ölçtü çok iyi dedi onun için ikili test yapmayalım 1 ay sonra 4 lü testi yapalım dedi. sonra eşim beni işyerine bırakacaktı müşterilerinide gezdik yemek yedik anca geldim şimdi :)

maşallah canım
çok sevindim bebişin ii olmasına
Allah ikinizinde sağlığını bozmasın inş sonuna kadar herşey yolunda gider umarım.

maşallah canım bebişe.

dilekcim kayınvaliden kaç yaşında?

gözünüzaydın canım

umarım herşey güzel olur canım sizin için, bebiş için de hayırlı zamanı nezamansa ozaman gelsin

inş hamişsindiiiiiir

maşallah size, hep böyle güzel haberlerle gelin doktor kontrollerinden inşallah

Sağolun Kızlar :)

Zeynepcim 28 günde bir sürüyormuş senin diğer iletinde yazmışsın. Regl günün bugün. Varmı bugün için belirtin?

maşallah size düşük tehlikesi geçmiş mi elfişim??

maşallah size düşük tehlikesi geçmiş mi elfişim??

Evet canım geçmiş çok şükür İlacı bırakayımmı dedim bi zararı yok bitsin dedi. Halbuki 1 hafta önce bırakmıştım ilacı. ama normal kasılmalar içinde bu ilacı veriyorlarmış kasılmalarım olduğu gün içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…