2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herkese selam naber kızlar

ben son 2 aydır korunmuyorum tık yok:) ama ben şey yapıorum kızlar hep olduktan sonra hemen vcye gidiyorum işimi hallediyorum .o işten sonra benim hep gelir.öyle olunca tabi oda akıyor:))

ben son 2 aydır korunmuyorum tık yok:) ama ben şey yapıorum kızlar hep olduktan sonra hemen vcye gidiyorum işimi hallediyorum .o işten sonra benim hep gelir.öyle olunca tabi oda akıyor:))

Bebek istiyorsan kalkmıcaksın hemen.

ona Türk usulü korunma da diyorlar zaten canım, çok bi etkisi yoktur ama öyle diyorlar işte, bence sıkışık olsan da olmasan da önce git wc ye sonra gitme eğer istiyorsan bebiş. ve kızlar sonra bacaklar havaya :)

neden ama ee bu kaza yapanların ki nasıl oluyor peki madem öyle?

bana da bu olay çok saçma geliyor bu tam türk usulü düşünce şeysi.. kazayla olanlarınki nasıl oluyor, olacağı varsa olur zaten :)
..
off çok bunaldımmmmmm :84:
1 saatim kaldı ve işim bitmiyoo :/

bana da bu olay çok saçma geliyor bu tam türk usulü düşünce şeysi.. kazayla olanlarınki nasıl oluyor, olacağı varsa olur zaten :)
..
off çok bunaldımmmmmm :84:
1 saatim kaldı ve işim bitmiyoo :/

banada çok saçma geliyor.korunmaya çalışan ablam kaza ile hamile oldu e nasıl olmuş onun ki.birde minik damlada milyonlarcamıne hücre varmış zaten

yok benimki karışmaz yani hiç bi zaman o fırsatı vermedim
bana gelir bi koltuğa oturur ve kalkmaz
namaz kılcam der ben odaya hazırlarım geçer kılar çıkar
çok mu katıyım yaaa :26:
diğer eltime gider buzdolabını açar yatak odasına girer hiç sevmem

sen ne yaptın peki?

ay ben çyle bekleyemem şekercim.daral gelir bana.olursa olur işte.hayırlısı allah bilir:))

Ben çok kararsızdım olsunmu olmasın mı diye derken senin gibi lavoboya gideyim dedim kaynanam lavoboydı dedim zaten olmuşsada olan olmuştur. onu içinden atsan bile ufak bi damla bile olsa çoktan gitmiştir dedim. Ve oldu iyikide olmuş :))

Hatunlar selammm :)) Ay 2 saattir trenyolundayım (reklam olmasın)
Bir tunik bir hırka birde çanta aldım toplam kargo parasıyla birlikte 22 tl ödedim 3 farklı hesaptan 2 hesaba davet yolladım 10ar tl de ordan geldi ama 1 ay sonra kullanabilicem.. başım döndü yaa
Koşun sizde yetişin 20 tl tv indirimi var 19:00 a kadar
Geçmişi okuyupp geliyorumm

Son düzenleme:

oluruna bıraktık biz canımzaten yaşımız normal.o şekil devam ediyoruz.rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin diyorum:26:

şöyle bi göz gezdirdim ama bişi bulamadım
sen fotoları koysana özellikle çantanın bi bakalım :44:

kızlar ne yaparsanız yapın olacağı varsa olur ben kalktım hemen yıkadım ama oldu bebişim kazayla olsada iykidee olmuşş...

Özgeeee denemek için bi bluz seçtim 19.99 tl. baktım sadece kargo parası ödemesi çıktı oldu galiba :))

Tek hakkımızmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…