2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öğlen oldu dimi süper kaydirigubbakcemile3

bütün evimin fotolarını çekemedim ama size salonumdan bir parça koyayım mı ???

günaydın kıslar dünkü diziden bahsetmişsiniz fatmagülün suçu ne iğrençti tek kelimeyle ne kadar etkiledi beni resmen tiksindim yaa çok iğrençti o saatte yayınlanmış olması da tamamen iğrenç çocukların izlediini düşünsenize yaa ben bile nasıl etkilendim gece kabusum oldu resmen dizi yaa miğdem bulandı resmen

tamam canım silmesem de olur
ya bu arada ben o diziyi izlemek istiyordum ama fırsatım olmadı
neresi iğrençti söylermisiniz,bende ona göre izliyim

birisi kuzu falan dedi ya bende hayvana kötü davranıyorlar sandım ondan korkmuştum
tecavüz sahnesi önemli değil kaydirigubbakcemile3 nasıl olsa gerçek değil

kıslar gelinlikçimi aradım bana dediki gelinliini erken teslim edersek hırpalanır saklaman zor olur dedi ayın 25ine prova verdi 28 ya da 29 teslim ederim dedi daha yapıcak bişeim yok napiim yaa offf ben de daraldım artık

çok tatlı çok begendim ajıkal.......güle güle oturun canım

kıs hayatta gercekleri var onların

ajikal salonun güzelmş canm
benim fotolar çekildi ama editte yok hakketen

albüme koysam geri silinirmi

ya bide benim fotolar küçücük oluyor
super düğün fotosu göndermştm ya sana hatırlarsn sen koymuştn benmkileri küçüktü
e şimdi ev fotolarıda küçük olursa boşuna uğraş oluyor sana
kimse anlamıyor gördüğünden

:roflol::roflol:
ay ekle den ekle görürük kısturkbayragi

ajikal hayatım evin çok güzelmiş çok sıcak bir ortam ben de yakında eklemei düşünüorum eviminr esimlerini kıslar ama bu younlukta ne yapcam bilmem bakın bugün kınada dağıtmak için lavanta keseleri sipariş verdim nasıl kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…